leyyynnn
burda oturdum kaldim saatin farkinda degilim 3 olmus benim koca zili caldi calicak bi kasik yemek yapmadim ben dahamafoldumben
ben accikin yollaniyorum sayfayi kapatmiyorum okurum yazdiklarinizi
hadi öptük sizi :a015:
yaaa kızlaar ben gece 12de yattım 6.30 a kadar arada namaz olmak kaydıynen deliksiz uyuyomm
emme bugün aşırı uykum varyaaa kafamı kaldıramıyooom
nan ebiiş bu doktorlar bizim bebeleri karıştırıyomu gıı bana artık millet ne zaman izne ayrılıyon demeye başladı nan 9 aylık muamelesi görüyom kalçada heçbişe yok sadece bi göbekk
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: ben 45 kılo ıle hamile kaldım simdi 50 kıloyum tamm mı mafoldumben :roflol: :CüvCüv:
kim sen miiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: ben 45 kılo ıle hamile kaldım simdi 50 kıloyum tamm mı mafoldumben :roflol: :CüvCüv:
hadi yap tatlımm mamalarııı zemuszemus
ben uyuyamıyom vallaaaa :sinifsinif::sinifsinif:
bi koymadın nan su göbüşünü görek :mymeka:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızz başındaki 1 i unutmuşunn :roflol::roflol::roflol:
145 :roflol::roflol::roflol:
kim sen miiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol:
ben koyayım istersen kuzum:roflol:
gittim baktııımmm tam tahmin ettiğim gibiiii
ayy benim de koyasım geldiii
yalnız ben kaçırmışım nan herkes göbüş eklemiş bi itek ne eklemiş onu annayamadım kaydirigubbakcemile3
koycam tımaammhadi yap tatlımm mamalarııı zemuszemus
ben uyuyamıyom vallaaaa :sinifsinif::sinifsinif:
bi koymadın nan su göbüşünü görek :mymeka:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızz başındaki 1 i unutmuşunn :roflol::roflol::roflol:
145 :roflol::roflol::roflol:
heee olmayan gobenii koyy :mymeka::mymeka:
dal gibi karusun moralim bozulııyyy :roflol::roflol::roflol:
yaaa kızlaar ben gece 12de yattım 6.30 a kadar arada namaz olmak kaydıynen deliksiz uyuyomm
emme bugün aşırı uykum varyaaa kafamı kaldıramıyooom
şimdi sertlik kasılma farklı renkte akıntı akıntı çokluğu falanmış tımammıı
benim de karnım sert diye korktumdu şimdi gittim uzandım baktım daş gibi deel normal sertlikte zaten benim etim hep sıkı olduundan böle olduuna kanaat getirdim çünkü kasılma yok bende
yaa ben sırtüstü yatabiliyom sadecee ve de yatıyom yaa zaarlımı şimdi bu kesin yana dönersem sırtım çok ağrıyyyooo
hımm dimek kasılma uyutmayan bişee
valla ben gece deliksiz uyuyom yaa ben daha o evrelere gelmedim gaaba -tatlicadiarzu-
nan ebiiş bu doktorlar bizim bebeleri karıştırıyomu gıı bana artık millet ne zaman izne ayrılıyon demeye başladı nan 9 aylık muamelesi görüyom kalçada heçbişe yok sadece bi göbekk
canım sırtüstü yatmamaya çalış yine de alıştır kendini..bebeğe kan akışı yan yatınca en sağlıklı oluyomuş..özellikle sol tarafa yatmak gerekiyo.benimde sırtım belim tutuluyo ama zorluyorum kendimi..
nan iteeek senin bebiş nerde kızııımmmm :1shok: bi de gece kasılma oldumu uyuyamıyom deyoo heralde olur nan o kaa küçük yere sıkıştırmışın sabiyi
kısım bizim burada ona göbiş diyorlar:roflol:gittim baktııımmm tam tahmin ettiğim gibiiii
ayy benim de koyasım geldiii
yalnız ben kaçırmışım nan herkes göbüş eklemiş bi itek ne eklemiş onu annayamadım kaydirigubbakcemile3
anam bidaha göbek falan koymayacam haaaa:kedi:benim oğluşumu küççük mü zannettiniz siz oradan aslan parçası çıkacak kedi yavrusu değil:roflol::roflol:ogün gazı varmış az onu gösteri bizee :roflol::roflol::roflol::roflol:
nan iteeek senin bebiş nerde kızııımmmm :1shok: bi de gece kasılma oldumu uyuyamıyom deyoo heralde olur nan o kaa küçük yere sıkıştırmışın sabiyi
:roflol::roflol::roflol:
kızz neresi kasılıy annamıyomki beennn :roflol::roflol:
kısım bizim burada ona göbiş diyorlar:roflol:
anam bidaha göbek falan koymayacam haaaa:kedi:benim oğluşumu küççük mü zannettiniz siz oradan aslan parçası çıkacak kedi yavrusu değil:roflol::roflol:
ayyy herkes öle diyor ya ne yapıyım çıkmıyor işte bunda yine var eneste hiç yoktu 9.ayda çıkmıştı
kızlar erken doğum falan konuşmayın
allah korusun zamanında gelsin bebişlerimiz.
ben çok action bir hafta geçirdim.sancı,aş dönmesi diye doktora gittim.tüm tahliller yapıldı ve idrar yolu iltihabı çıktı bu haftalarda olabiliyomuş.sonra nst cihazına girdim taam yarım saat.doğum sancısı çıkmadı. ama sağ tarafımda oğlumun başı baskı yaptığı için böbreğimde genişleme görüldü.bu da normalmiş ama gel gör ki huzursuzum.idrar kültürü yaptırdım yarın alcam sonucu inşallah iyi çıkar.annelik sorunları şimdiden başladı sanırım:))))))))))))
ben çok action bir hafta geçirdim.sancı,aş dönmesi diye doktora gittim.tüm tahliller yapıldı ve idrar yolu iltihabı çıktı bu haftalarda olabiliyomuş.sonra nst cihazına girdim taam yarım saat.doğum sancısı çıkmadı. ama sağ tarafımda oğlumun başı baskı yaptığı için böbreğimde genişleme görüldü.bu da normalmiş ama gel gör ki huzursuzum.idrar kültürü yaptırdım yarın alcam sonucu inşallah iyi çıkar.annelik sorunları şimdiden başladı sanırım:))))))))))))
kısım bizim burada ona göbiş diyorlar:roflol:
anam bidaha göbek falan koymayacam haaaa:kedi:benim oğluşumu küççük mü zannettiniz siz oradan aslan parçası çıkacak kedi yavrusu değil:roflol::roflol:
ayyy herkes öle diyor ya ne yapıyım çıkmıyor işte bunda yine var eneste hiç yoktu 9.ayda çıkmıştı
ben 9 aylık olduumda nasıl olcam çok merak ediyom nan
karazeytinin 90mış tahminen benim de öledir akşam ölçcem seninki 70 falan mı gıı :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?