2009 Kasm Anneleri

leyyynnn
burda oturdum kaldim saatin farkinda degilim 3 olmus benim koca zili caldi calicak bi kasik yemek yapmadim ben dahamafoldumben
ben accikin yollaniyorum sayfayi kapatmiyorum okurum yazdiklarinizi
hadi öptük sizi :a015:

hadi yap tatlımm mamalarııı zemuszemus

ben uyuyamıyom vallaaaa :sinifsinif::sinifsinif:
bi koymadın nan su göbüşünü görek :mymeka:

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: ben 45 kılo ıle hamile kaldım simdi 50 kıloyum tamm mı mafoldumben :roflol: :CüvCüv:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızz başındaki 1 i unutmuşunn :roflol::roflol::roflol:
145 :roflol::roflol::roflol:

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: ben 45 kılo ıle hamile kaldım simdi 50 kıloyum tamm mı mafoldumben :roflol: :CüvCüv:
kim sen miiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol:

ben koyayım istersen kuzum:roflol:

gittim baktııımmm tam tahmin ettiğim gibiiii
ayy benim de koyasım geldiii
yalnız ben kaçırmışım nan herkes göbüş eklemiş bi itek ne eklemiş onu annayamadım kaydirigubbakcemile3

koycam tımaamm
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızz başındaki 1 i unutmuşunn :roflol::roflol::roflol:
145 :roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

heee olmayan gobenii koyy :mymeka::mymeka:
dal gibi karusun moralim bozulııyyy :roflol::roflol::roflol:

nan iteeek senin bebiş nerde kızııımmmm :1shok: bi de gece kasılma oldumu uyuyamıyom deyoo heralde olur nan o kaa küçük yere sıkıştırmışın sabiyi

canım sırtüstü yatmamaya çalış yine de alıştır kendini..bebeğe kan akışı yan yatınca en sağlıklı oluyomuş..özellikle sol tarafa yatmak gerekiyo.benimde sırtım belim tutuluyo ama zorluyorum kendimi..

ya sola yatıyom ama bakıyom gene dönmüşüm :tomato:

gittim baktııımmm tam tahmin ettiğim gibiiii
ayy benim de koyasım geldiii
yalnız ben kaçırmışım nan herkes göbüş eklemiş bi itek ne eklemiş onu annayamadım kaydirigubbakcemile3
kısım bizim burada ona göbiş diyorlar:roflol:
ogün gazı varmış az onu gösteri bizee :roflol::roflol::roflol::roflol:
anam bidaha göbek falan koymayacam haaaa:kedi:benim oğluşumu küççük mü zannettiniz siz oradan aslan parçası çıkacak kedi yavrusu değil:roflol::roflol:
nan iteeek senin bebiş nerde kızııımmmm :1shok: bi de gece kasılma oldumu uyuyamıyom deyoo heralde olur nan o kaa küçük yere sıkıştırmışın sabiyi

ayyy herkes öle diyor ya ne yapıyım çıkmıyor işte bunda yine var eneste hiç yoktu 9.ayda çıkmıştı

kızlar erken doğum falan konuşmayın
allah korusun zamanında gelsin bebişlerimiz.
ben çok action bir hafta geçirdim.sancı,aş dönmesi diye doktora gittim.tüm tahliller yapıldı ve idrar yolu iltihabı çıktı bu haftalarda olabiliyomuş.sonra nst cihazına girdim taam yarım saat.doğum sancısı çıkmadı. ama sağ tarafımda oğlumun başı baskı yaptığı için böbreğimde genişleme görüldü.bu da normalmiş ama gel gör ki huzursuzum.idrar kültürü yaptırdım yarın alcam sonucu inşallah iyi çıkar.annelik sorunları şimdiden başladı sanırım:))))))))))))

ben 9 aylık olduumda nasıl olcam çok merak ediyom nan
karazeytinin 90mış tahminen benim de öledir akşam ölçcem seninki 70 falan mı gıı :roflol: :roflol:

geçmiş olsun canım idrar tahlili yaptırman iyi olmuş ilaç verirler heralde
ya bana da nst yapsalardı ya ben anlamıyom kasılma nası bişee

geçmiş olsun canım aman dikkat et bu enfeksiyonlarda erken doğuma neden olabiliyormuş
işte annelik böyle birşey biryerim ağrısa tek ağrıya razıyım bebişime birşey olmasın diyorum
doğuncada böle olacak hep onu düşüneceğiz:asigim:

yok gülüümmm :teselli::teselli: ayy kıyamam sanaa bıdııııkkkk :teselli::teselli:
şimdi biz iricene olduk ya ondan sen pek güççük geliyiin :roflol::roflol:

yaa geçmiş olsun cnmm a.s.
çıkmaz bişey inşallah kültürdende.allah hepimizi korusun zamanında doğurmay nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:

ben 9 aylık olduumda nasıl olcam çok merak ediyom nan
karazeytinin 90mış tahminen benim de öledir akşam ölçcem seninki 70 falan mı gıı :roflol: :roflol:

ayyy sen bide gel beni düşün şimdiden 105 cm olmuşım delikafaduldendelikafadulden
hee kız itek bi ölç hele bakemmmm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…