2009 Kasm Anneleri

bacım bi sorun olsaydı doktor söylemez miydi... doktor da b,i garipmiş yahu sen nerden bilcen ki sert olduğunu... demekki hamişlerin pimpirikli olduğunu öğrenememiş şimdiye kadar.... takma kafana... yok takarım diyosan doktora git sen de rahatlşa bizde rahatlayalım olmaz mı... bizi de çok meraklandırdın çünkü...

günaydın kıslar az önce uyandım
sabah 6da uyanıp 9 da yattım
şimdide yeni kalktım evde ekmek yok yaaaa karnım acıktı
yumurtada bitti kocam uyuyo çaktırmadan gidip alsammı acaba

maaşallah...uyumaktan şişmişsindir kız cersu

gidicem canım başka bi doktora normalde bu kadın tam bana göreydi böle pratik hemen hallediyo işi pimpirikli de diilim ben ama şimdi erken doğum olayı karıştırdı aklımı doktor bakıyorum bayındıra gidicem sanırım

allahım şükürler olsun sana sonunda birini korkutup doktora gitmeye ikna ettim sıra zeytündeeeeeeeeeeeeeeeeeee:Saruboceq:

fatih hastanesinde doç dr hasan kafalı var çok başarılı bi adam şehir dışından geliolar ona muayne olmak için

anam nan nie korkutuon sanki doktorlar çokmu iyi hele kadın doğumcular bizi yürüyen para olarak görüyolar

anam valla benim doktorum hiçte ele görmüii beni bende paralı gidiom ama böle ani bişe oldugunda gittğime falan para talepetmio kimse benden sizin oralarda bi sorun var demekki hem bebeğim iiçinse tüm param fedaaa olsun ne olcalkkkkkkkkkkkkkkkk:umursamaz:

Son düzenleme:
kız tabe bebeğime param deil canımda feda olsun ama büyük şehirlerde öle ağzından çıkan lafa bile para alıolar nerdeyse ya
mecbur kalıyosun sağlık ticareti diye bişey var yani

fatih hastanesinde doç dr hasan kafalı var çok başarılı bi adam şehir dışından geliolar ona muayne olmak için
hee ebiş ona gidiyo da ben bayan arıyom cicimm

şimdi gitsem benimki de para almaz emme ben ona gitmicem küstüm
sabahtan beri arıyom meşgul

kızlaar bişe sorcammm hani şu kasılmalarım başladı diyenlere soruyom kasılmayla bebiş hareketi çok farklı şeyler mi algılanabiliyomu yani hemen
ben kasılmam olmadığını düşünüyorum ama acep yanlış mı düşünüyom doktora bakarsan annenin anlamadığı kasılma kasılma diilmiş

kız tabe bebeğime param deil canımda feda olsun ama büyük şehirlerde öle ağzından çıkan lafa bile para alıolar nerdeyse ya
mecbur kalıyosun sağlık ticareti diye bişey var yani

haklısın cnm oralar öle olabilir:kedi:

kasılma nası bişe bilionmu böle karnın tasss gibi oluo bebek bş yere yıgılıp kalıoo baslıo busefer kasıklarında ara ara batmalar doğrulamıosun sırt üstü yatıp bol su içmek gerekiomus o durumda ben kalkıp yürüdüm :kedi:

slm kızlar...bende 25 haftalık hamileyim..doğum kasımın ilk haftası inşallah..son günlerde takip ediyorum sizi..benim bebiş çok hareketli ya geceleri uyumakta zorlanıyorum,uyutmuyo yaramaz aşırı tekmeliyoo,onu sorucam size sizin bebişlerin hareketi nasıl..

hee baya belli bişi yaaniii
tımam cicimm bende daha öle bişi olmamışş vereliniortak
doktor sorarsa olmadı diyebülürün yane
tşkkrleerr

gel gel sende bendensin benimkide kudurukkkkkkkkkk

slmm millettt napiyonuz bakem
ulaaayyyynnnnn cenenizin bagi cözülüs yine 50 sayfa yazismisiniz cuüüüüiii§§§ yani kim okucak okaaa gecmisikaydirigubbakcemilekafamçokkarıştı
biri bana özet gecsin söyle en kisasindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…