2009 Kasm Anneleri

diş eti kanaması yasayan varmı kızlar
ben o kan haplarıyla aldıgımı dişlerimden kaybediyorum :)
olabilir canım doğal ama dikkat yinede bi dişçiye git istersen
hee kızz bende öyleyim koca evde 1 kişi misafir olsun aslaaaa olmaz aslaaaaaa :kedi::kedi::kedi:
cidden yaa bizim yatak odası üst katta misafir odası aşağıda ama yinede yapamam:kedi:
film izlemezsinizde film çevirirsiniz artık :roflol::roflol::roflol::roflol:
hazır evde boşş :roflol::roflol:

bu filmi herkes izleyemez kıs +18e girer bu film:roflol::kedi:

:roflol: delikafadulden yok kız ne cekıncem onlar nasıl yapmıs ogullarını lülülülülülü odam ayrızaten yaz hergun banyo yapıyoruz nolcikkkk kaydirigubbakcemile3

way utanmaz kuduruk gelin seniiiiiiiiiiii
bak bize ne kaaaa edepliyiz:roflol:

kuduruk nan bu naniknaniknaniknanik

nie nan ulen nolcek karı bızımıgözetlıyo nan odamız dıp dıbede deılkendı odamızdatv de var bazen bızkendımız ayrı bır sey ızlemek ıstedımızde gecerık odamızda ızlerık ulen kayananamdayım dıye esir mı sandınız beni actionda yaparım karıyerde bebe de :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol: 12 den sonra bakarukk :1ninca::1ninca:

way utanmaz kuduruk gelin seniiiiiiiiiiii
bak bize ne kaaaa edepliyiz:roflol:

kızz bende aynı sen gibiyim yaaav,1 ay dursa misafir 1 ay olmaz :roflol::roflol:
ama bak kuduruk karıyaaaa :mymeka: kimseyi takmıyy

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
valla bravoooo :roflol::roflol:

ne takcam nan zaten hergun banyo yapan bırıyım ben eee nerden anlıcak kadın annasın ya kendı yapmamıs mı aaaaa ahh genclıgım dıyodur belkıde simdi kaydirigubbakcemile2

heyyyyyyyyt beeee dewam kıs
anam bazı gaynanalar basıyormuş walla dikkat et haaa
terliğini falan aramasın sizin odada:roflol::roflol::roflol::roflol:

ne takcam nan zaten hergun banyo yapan bırıyım ben eee nerden anlıcak kadın annasın ya kendı yapmamıs mı aaaaa ahh genclıgım dıyodur belkıde simdi kaydirigubbakcemile2

kadın gençliğim diyip kıskanmasın yada siz gaza getirmeyin haaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

heyyyyyyyyt beeee dewam kıs
anam bazı gaynanalar basıyormuş walla dikkat et haaa
terliğini falan aramasın sizin odada:roflol::roflol::roflol::roflol:

kilitli bacım giremes :dance: hemo kapıyı çalmadan asla gırmes bız ses vermeden bızım odaya camasırlarımızı bıle koyacak oldugunda komıdıne koyar gıder dolabı bılem acmaz fana korkutmusum gadunu nan vereliniortak

bravo nan sana :lepi::lepi:
heeh şöle olun yaavvv :lepi:

avatarım nasıl nannn kaydirigubbakcemile3

cadı geliiiiiiiiiin yazık gacıyı korkutmuşlmaz:
yazık gııı yalnız belki korkar yanınıza alın
öksüzü kapıya atar gibi ne kapı kitliyonuz:roflol:

nan bnim senin gibi gelinim olsa bacaklarından kiye ayırırım gelindenmi korkacam yahuukaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile ben binbir zorlukla tasıyam oğlumu beni tekmelesin beni yorsun ben büyütem elin kızı üztüne konsun hadi ordannnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…