cadı geliiiiiiiiiin yazık gacıyı korkutmuşlmaz:
yazık gııı yalnız belki korkar yanınıza alın
öksüzü kapıya atar gibi ne kapı kitliyonuz:roflol:
eda nan o resim aynı bana benziiiiiiiiiiiiiiiiiii hahahaha
mureda foton tam senlik olmuş nan süperrrrrrrr yenimi çekindin delikafadulden
cadı geliiiiiiiiiin yazık gacıyı korkutmuşlmaz:
yazık gııı yalnız belki korkar yanınıza alın
öksüzü kapıya atar gibi ne kapı kitliyonuz:roflol:
oldu ortamızda yatsın bide :teytey:
nehırım bu işler böle canım hayatın kanunu gelın senınle degıloglunla evlenıyo cadı kaynana sanane rahat bırak genclerı aaaaaaa
mureda memişler nerdenan küçültürmüssün :lepi:
heeeeeee gıııııı hakkı değil mi sonuçta oğlu
çıplak gelin kaptı oğlunu
anaaaaaaaaam yarın gelinlerde benim oğlumu alıp kapıyı kitleyecekler haaaaaaaamafoldumben
yüreğim kaldırmaz bunu:gitme:
mureda memişler nerdenan küçültürmüssün :lepi:
anaaaaaaaaam yarın gelinlerde benim oğlumu alıp kapıyı kitleyecekler haaaaaaaamafoldumben
a.s :roflol:he nAN BENDE DAYANAMAM ONUN İÇİN OĞLUMU SADECE DÖLLEMEYE PROGRAMLIYCAM EVLENMEYE DEĞİL :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
göbek büyüyünce silindi onlarda gözdenn :roflol:
baya bı küçülmüşşşşşş fındık kadar kalmıs delikafadulden
ayyy evet yaa bizde kaynana olacaz haaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
valla kusura bakmasınlar bana saygı duyacak gelin dediğin ben eşimin anasına sırf bana böle bi eş verdi die nası saygı duyuyosam oda bana duyacak beni korkutacak gelin ha duvardan duvara carparım imansızzzzzzzzzııııııı:roflol::roflol::roflol:
ben dusa giryom 5 dakke gorusuruz
selammmmmmmmmmmmmm
tatil bitti ben geldim nasılsınız dombidi dombidiler :CüvCüv: opuyorumnanaktan 1 buçuk ay oldu yavvvv nasıl özledim ulennnnn
herkesler netti neler oldu bitti meraktan biri özet geçiversin kimin nesi kimin fesi var :))))) şu liste nerelerde bi görseydim yavvv kimbilir kaçıncı sayfalarda kaldı
anlatın sizi dinliyorum
yer çekimi kanununa yenik düşmüşler baksana nasıl havada zıplıyorlar:roflol::roflol::roflol:
nan manyak kilitlemeden yatılırmı aaaa karunun yüzüne mıkapadık kapıyı delüüüüüüüü benım kaynana cok anlayıslıdır hıs kıskanmaz benım kocam anasının yanında bnei öper şakalasır hep böleydık biz o aksıne sevınıyo ıyıyız dıye naniknanik
hoşgeldin canım valla 1,5 ayda çok şey oldu hemen hemen herkesin cinsiyet belli oldu benim yine oğluşum oluyor anlayacağın kıs çıkmıyor benden:roflol:selammmmmmmmmmmmmm
tatil bitti ben geldim nasılsınız dombidi dombidiler :CüvCüv: opuyorumnanaktan 1 buçuk ay oldu yavvvv nasıl özledim ulennnnn
herkesler netti neler oldu bitti meraktan biri özet geçiversin kimin nesi kimin fesi var :))))) şu liste nerelerde bi görseydim yavvv kimbilir kaçıncı sayfalarda kaldı
anlatın sizi dinliyorum
he nAN BENDE DAYANAMAM ONUN İÇİN OĞLUMU SADECE DÖLLEMEYE PROGRAMLIYCAM EVLENMEYE DEĞİL :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
selam kızlar napıyorsunuz
hoşgeldin canım valla 1,5 ayda çok şey oldu hemen hemen herkesin cinsiyet belli oldu benim yine oğluşum oluyor anlayacağın kıs çıkmıyor benden:roflol:
:roflol::roflol:iyi fikir haaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?