aday bulsak bile çok çabuk vazgeçiyoruzayyy bizde çabuk bulduk vallaaaaa zemuszemus
adaydamı yok kaydirigubbakcemile3
aaaaaa olurmu kızzz 2010 kasım analarındada görelim seniii :roflol::roflol::roflol:
hee vallaaa akşam olduu yastık altına hazır hale getircek paralarııı :roflol::roflol:
aday bulsak bile çok çabuk vazgeçiyoruz
kızzz valla ben oynamak istiyom yaa acayip kurtlandıımm :roflol::roflol:
ama kocişe diyom götürmüyo beni diskoyaa :roflol::roflol: oralarda doğurusun bide diyoo :roflol::roflol:
eskiden hep giderdik yaaavv :sinifsinif::sinifsinif:
yok canım almayım artık allah olmyanlara versin:Saruboceq:
aksiyon yaparken batmasa haaaaaaa:roflol:
selam, herkes iyidir umarim. yok di mi bi yaramazlik?zemuszemus
hoşgeldin wannam opuyorumnanaktanselam, herkes iyidir umarim. yok di mi bi yaramazlik?zemuszemus
amaannn doğmadan 5 dk.önce buldaa :roflol::roflol:
yavruya bebek diye yazmasınlarr :roflol:
haklı adam ne işin var aç müziği oğluşunla takıl
ilerde oğluşunla gidersin artık kavalyen olur o senin bamyasıyla:roflol:
selam cnmm hoşgeldiinn a.s.
geçmişe gitmee saydı gene bunlar bi ton kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şükür herkes iyi gibi emme kasılıyo işte kaydirigubbakcemile3
selam, herkes iyidir umarim. yok di mi bi yaramazlik?zemuszemus
aaa aşk olsun gençken yaptım bidaha nasıl uğraşacam beee iyikide böle olmuş çocuk bakmayı unutmadan iyi oldukizim sen bu hizla en az 5 dogurursun.:roflol:
aboww :1shok:
obana kavalye olana kadaaarrr mafoldumbenmafoldumben
anası yesin onun bamyasınıııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin wannam opuyorumnanaktan
kısım her halukarda yazacaklar nüfusa geçmediği sürece bebek diyorlar
hatta enesi ilk kontrole götürdüğümüzde bebek diye hitap etmişlerdi:roflol:
gecmise gitmeye gozum yemedi zaten.kaydirigubbakcemile3
kim kasiliyo kiz.:uhm:
slm cnm hoşgeldiiiiinn a.s.a.s.
hoşgördüm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanhoşgeldin canım valla 1,5 ayda çok şey oldu hemen hemen herkesin cinsiyet belli oldu benim yine oğluşum oluyor anlayacağın kıs çıkmıyor benden:roflol:
listeye göre kızlar mı önde erkekler mi benim oğlumda çok hareketli hiç durmuyor yerinde.
nehiriverin göbeği herkesinkinden büyük maşşallah ikizlerimi olacaktı onun ???
evet nehirin ikiz ama kendininde haberi yok. dogumda cikivericek.:roflol:
kızlar yemekten sora gelmeye calsıırım optm byby
evet nehirin ikiz ama kendininde haberi yok. dogumda cikivericek.:roflol:
canim sirt üstü yatmak bebek icin cok iyi degilmis..gecen suyum gelince hastanede ebe dedi bunu....ben sirt üstü yattim bebek suyunu yuttu cok fazla, sonrada hickirik tuttu kizimi,,en iyisi sola yatmak onlarin gelisimi icin..sende kendini böyle yatmaya alistirsan iyi edersin...agrin olmasin diye bacak arana yastik al dengeli kan dolasimi saglio bu sekildeyaa ben sırtüstü yatabiliyom sadecee ve de yatıyom yaa zaarlımı şimdi bu kesin yana dönersem sırtım çok ağrıyyyooo
ben gördüm kizimi siyah beyaz ultrasonda... yüzünü gözünü detayli siyah beyaz yapmisti bana doktor valla plasentasina kadar herseysini gösterdibu arada bebeginin yuzunu siyah beyaz ultrasonda goren varmı
benimkisini gecen ay fotosunu cekmişti bursadaki bayan doktorum
burdaki belli olmaz dedi gecti
siz gordunuz mu bebişinizi
doktor teyze oldun sende basimizakaydirigubbakcemile3Demir ve kalsiyum yanında üçüncü trimesterin en önemli ihtiyaçlarından biri de bebeğin bu haftalarda hızlanmış olan beyin dokusu yapımında bolca kullanılan Omega-3 yağ asidi adı verilen maddedir. Omega-3 yağ asidi alımının bazı bilimsel çalışmalarda erken doğum ve preeklampsi gibi gebeliğe bağlı sorunların ortaya çıkma olasılığını da azalttığı bulunmuştur. Bu madde soya fasülyesi ve ceviz gibi bitkisel kaynakların yanında balıkta bol miktarda bulunmaktadır. Bu haftalardan itibaren balık eti tüketiminizi artırmanızda fayda vardır.
Balık eti Omega-3 maddesi içermesi yanında kalorisi düşük bir gıdadır ve fosfor, çinko, demir, selenyum ve bakır gibi vücudun sağlıklı çalışması ve bebeğin sağlıklı büyümesi için gerekli maddeleri de içermektedir.
Balık deyince çoğu anne ve baba adayının aklına hemen civa adı verilen zehirli madde gelebilir. Basında zaman zaman anne adaylarının balık tüketmemesi veya az balık tüketmesini öğütleyen yazılar yer alabilmektedir. Bu yazılar kısmen doğrudur: Civa içeriği yüksek olan balıklar genellikle kılıç balığı, köpek balığı, ton balığı (konserve olanı değil, taze olanı) gibi büyük balıklardır ve bizim ülkemizde bulunan balıklardan (aksi resmi olarak ilan edilmediği sürece) haftada bir veya iki porsiyon tüketilmesi civa zehirlenmesi yaratmaz. Konserve ton balığını ekstra bir önlem olarak ayda bir kez tüketmeniz faydalı olabilir.
Deniz ürünleri açısından şanslı olan ülkemiz elbette kabuklu deniz ürünleri açısından da zengindir. Midye, karides gibi bu ürünlerin çiğ olanları hepatit A ve kolera gibi hastalık riskleri taşıyabildiğinden önerilmemekte, iyice kızartılmış şekilde yenmesinde ise bir sakınca bulunmamaktadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?