2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlar
asebacım ve zerencim geçmiş olsunn
sağol canımm

aseba canım sağol
aman doktor seçimi ihmale gelmez inş sağlıkla doğuruca bebişleri ama her ihtimale karşı gözü kapalı güvendiğin biri olması lazım...

işte bende kararsız kaldım bana karşı çok iyi dr ama öle bişe duyunca bilemiyomm
ben en iyisi adanaya gittiğimde diğer dr dan randevuu alıp gidem arada bide o kontrol etsin
yaa direk adanaya gidim diyecem ama doğumda naparım annemlerde kalmam gerekecek
ee kociş sürekli yanımda olamıyacak ama drdan tam gıcılanırsam adanada yapcam
doğumu napam kocişte yazlık iznini fazla kullanmaz doğumda izin alır adanada kalırız olmazsa

asebacım canım ben bel ağrılarımla uğraşıyorum artık başladı beni zorlamaya evin içinde cam pencere kapı falan açamıyorum hemen çarpılıyorum ve yataklık oluyorum malesef ne yapayım sağlığım açısından kesinlikle rüzgarda ceryanda kalmamam gerekiyo şu son 3 ayıda hayırlısı ile bir atlatabılsek sağlıklı sıhhatli inşallah bebeklerimizi kucağımıza alalım

günaydın cancanlarrrrr opuyorumnanaktan

ayyy sabahtan beri kocişi uyandırmaya çalışıyom yaaaa adam oyunun başına oturdu ya gece allah bilir kaçta yattı şimdide kalkmiyy:umursamaz: daha kahvaltı etcesdeeeeeeee eminönüne gidecessssssssss peeehhhhhhhh :sinifsinif:

herkese acil şifalar versin rabbim karnımızdaki günahsız yavruşların hürmetine sağlıklı sıhhatli atlatalım şu dönemi inşallhhh :Saruboceq:

günaydıııınnna.s.
günaydın gıı

sürekli dikkat etmelisin kendine hasta olup yatmamak için
inşallah sağ salim geçer canım bu aylarda

günaydın gıı
sen izindemisin yoosam

zaereen ben de ankamalldeydim düün
kışlıklar çıkmış ama cidden çok pahalıyıdıı
zaten chiccoda herşey pahalı ben bi mont aldım %40 indirim varmış bi de zaradan indirime girmiş yazlık elbiselerden aldım seneye giymesi için :bbo:
ya evet c&a uygun oluyodu amaa ben orayı atlamışım yaa nasıl girmedim orayaa sen diince aklıma geldi haaa
bi de ben tomuycuk almıştım hastane çıkışını 15 parça 70 liraydı acityden ucuz sandımdı yaa neyse o da öle olsun kaydirigubbakcemile2

bak yaa görüyonmuuu
ya ben de arıyom arıyom hep meşgul veya açmıyo çok meşguul erken doğum zamanlarına yaklaştık diye korkmaya başladım yaa daha ilgili olmalı sankii

allam herüf resmen baygın modda bu kalkmaz öğleden önce yauwwww ay bende şimdi gitmeyi kafaya taktım ya gece geç yattım ama saat 06:00 dan beri gözlerim fıldır fıldır döniyy laelaelaelaelae

günaydın gıı

sürekli dikkat etmelisin kendine hasta olup yatmamak için
inşallah sağ salim geçer canım bu aylarda

günaydın gıı
sen izindemisin yoosam

iveeetttttt izindeyimmmmm sırnaşık şey 2 haftacık ama ossunnn o da yiteerrr artık napak hihoyyyt

allam herüf resmen baygın modda bu kalkmaz öğleden önce yauwwww ay bende şimdi gitmeyi kafaya taktım ya gece geç yattım ama saat 06:00 dan beri gözlerim fıldır fıldır döniyy laelaelaelaelae

:roflol: :roflol:
sizin iş yattı anam bugün akşam da doktor varmış bak herşeyi bi güne ne sıkıştırıyon nan

:roflol: :roflol:
sizin iş yattı anam bugün akşam da doktor varmış bak herşeyi bi güne ne sıkıştırıyon nan

gııı dohturnan rendevu saat 8 de akşam buda demek oluyku 10 da anca girebilirim benim dr öle normal deelki anacım bu randevuyu alana kaa göbeemm çatladı haa asıl dr değiştirmesi gereken benimde kimi bulacaaam daha iisimi var sanke :umursamaz:

doktora nereye gidiyon cerin

he lan tuba ya ben aslında arabayı alıp anamı seni toplayıp gitmesini bilirimdeeeee bu kaa hazıra konsun istemiyom bağane yaaaaaaaaaa ecük zahmet etsin yauwww adam çocuğu yaptı çekildi kenara zoruma gidiy olummm uğraşsın ecük inadım inat lülülülülülü

zerencim canım çok geçmiş olsun ya havalardan mı böyle oluyo acaba dikkat et kendine canım

sağol canım sanırım havalardan oluyor... bi de geceleri wc ye kalkıyom sürekli ve sırt üstü yatamadığım için sürekli dönüp duruyommm. uykumu alamayınca vücut direncim düşüyor hemen kapılıyorum hastalığa...

bu arada sana da geçmiş olsun... bekl ağrısı çok zor oluyor gerçekten... çko dikkat et kendine.. eğilip kalkma sakın... az kaldı biraz daha dişimizi sıkacaz

8 ayı geçmişti doğum yaptığında bebişin sağlığı yerine geliyor ama ilk doğduğunda gelişmemişti işte ciğerleri

yaaa demekki ciğerler 8. aydan sonra gelişiyo.... üzüldüm ama neyseki dğüzeliyormuş... aman günümüz dolmadan gelmez bebişler inşallah:Saruboceq:

ayyy bugun akşam bide dr a gitcem bennn kuzucumuu görcem işallahhhhhhhhh kaydirigubbakcemile2

oooohhh doya doya seyret bebişini cerin... bize daha 1 hafta var... çok merak ediyorum ne kadar olmuş...

ohh ne güzel iki hafta azmı gıııı
ee izindeysen ne kocişini sıkıştırıyon yarın gidersin bögün dr da varmış

tatlış kocişin izni 1 hafta bugun bu işleri halletmemiz lazım yarın arabayı servise götürcek akşama kardeşleriynen balığa falan gitcekmişşşşşş
çarşambadan sorada biz kaçacas bi yerlere o yüzden alışverişin bugun olması lazıımmmm :lepi:
ama benim herif alışverişe gitmiyek deyü bayıltıcı bişiler mi aldı gece bilmim normalde sabah uyumaz bu kaaa şimdi gözleri açıyom sadece piyasada beyazı var nan bayıldı benim herüff :roflol:

bizim burda avcılar hospital var civarın büyük hastanelerinden bilirmisin bilmem de
orda nil hanım vaa ona didiyom hoff ama böle ççoookkk çokk içime sinmiyo yauww

ewet hastaneyide duydum doktoruda
üff bende bi doktora gidyom benimde pek içime sinmiyoo ama napıyım gidiyom işte
yaa ben bide 4boyutluya girmek istiyom cd falan weriyolr ya hatıra olarak sen girdin mi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…