sağol canımmgünaydın kızlar
asebacım ve zerencim geçmiş olsunn
aseba canım sağol
aman doktor seçimi ihmale gelmez inş sağlıkla doğuruca bebişleri ama her ihtimale karşı gözü kapalı güvendiğin biri olması lazım...
yaaa çok geçmiş olsun... kaç aylık doğum yaptı canım... şimdi bebeğin sağlığı ne durumda aseba
günaydın gııgünaydıııınnna.s.
sürekli dikkat etmelisin kendine hasta olup yatmamak içinasebacım canım ben bel ağrılarımla uğraşıyorum artık başladı beni zorlamaya evin içinde cam pencere kapı falan açamıyorum hemen çarpılıyorum ve yataklık oluyorum malesef ne yapayım sağlığım açısından kesinlikle rüzgarda ceryanda kalmamam gerekiyo şu son 3 ayıda hayırlısı ile bir atlatabılsek sağlıklı sıhhatli inşallah bebeklerimizi kucağımıza alalım
günaydın cancanlarrrrr opuyorumnanaktan
ayyy sabahtan beri kocişi uyandırmaya çalışıyom yaaaa adam oyunun başına oturdu ya gece allah bilir kaçta yattı şimdide kalkmiyy:umursamaz: daha kahvaltı etcesdeeeeeeee eminönüne gidecessssssssss peeehhhhhhhh :sinifsinif:
zaereen ben de ankamalldeydim düüncanım iyi fiyata almışsın.. bizde dün ankamall awm ye gittik... valla çok pahalı geldi bana birçok şey... 15 li takm 75... 20 li takım 90 dediler... kartanesiniz 20 ye aldığı battaniyeler 35 ti... chicco da 1 tane çıtçıtlı body 21 ytl (organik falan da değildi yaniii..... biz de bikaç çıtçıtlı body, tulum ve pijama takımı aldık... mağazaların içinde en uygun satış yapanı c&a kids mağazasıydı...
birde kışlıklar hep yeni sezon olduğu için doğal olarak çok pahalı...
bu arada şu hastane çıkışı takımından 1 tane mi alacaz yoksa iki tane mii?
ya kızlar bi de 56 beden mi alacaz yok sa 62 mi bi türlü karar veremedim... bi kısmını 56 bi kısmını da 62 aldım
gözün aydın canım... o ne güzel bi muayene öyleee...
sağol canım bugünde var başağrım ilaç aldım inşallah geçer
galiba cenazede duş alıp saçımı kurutmadım bide üzüntü üstüste gelince böle oldu
se neler yaptın nasılsın duu nasıl canım
hayırlı olsun gülegüle kullansın bebişin
doğumgününde kutlu olsun canım
ayy bende drdan memnundum ama geçende eşimin halasının kızı rahatsızlanmış
aramışlar ulaşamamışlar kanaması olmuş ve bebiş erken doğmuş ciğerleri tam gelişmemiş
aslında dr biliyomuş erken doğum riski olduğunu ve öle bi durumda dr iğne yaparmış
bebişin ciğerlerinin gelişmesi için öle bi iğne yapılmamış ve dr tatilde olduğu için
ulaşamayınca adanaya götürmüşler hemen
benim kocişte duyunca dr değiştirelim diyoo ama ben karar veremedim olmazsa adanada yengemin gittiği dr var hemde ailecek görüştüğümüz bi dr gittiğimde ona görüneyim diyorum bide o kontrol etsin
günaydın gıı
sürekli dikkat etmelisin kendine hasta olup yatmamak için
inşallah sağ salim geçer canım bu aylarda
günaydın gıı
sen izindemisin yoosam
günaydın cancanlarrrrr opuyorumnanaktan
ayyy sabahtan beri kocişi uyandırmaya çalışıyom yaaaa adam oyunun başına oturdu ya gece allah bilir kaçta yattı şimdide kalkmiyy:umursamaz: daha kahvaltı etcesdeeeeeeee eminönüne gidecessssssssss peeehhhhhhhh :sinifsinif:
allam herüf resmen baygın modda bu kalkmaz öğleden önce yauwwww ay bende şimdi gitmeyi kafaya taktım ya gece geç yattım ama saat 06:00 dan beri gözlerim fıldır fıldır döniyy laelaelaelaelae
:roflol: :roflol:
sizin iş yattı anam bugün akşam da doktor varmış bak herşeyi bi güne ne sıkıştırıyon nan
gııı dohturnan rendevu saat 8 de akşam buda demek oluyku 10 da anca girebilirim benim dr öle normal deelki anacım bu randevuyu alana kaa göbeemm çatladı haa asıl dr değiştirmesi gereken benimde kimi bulacaaam daha iisimi var sanke :umursamaz:
iveeetttttt izindeyimmmmm sırnaşık şey 2 haftacık ama ossunnn o da yiteerrr artık napak hihoyyyt
doktora nereye gidiyon cerin
zerencim canım çok geçmiş olsun ya havalardan mı böyle oluyo acaba dikkat et kendine canım
8 ayı geçmişti doğum yaptığında bebişin sağlığı yerine geliyor ama ilk doğduğunda gelişmemişti işte ciğerleri
ayyy bugun akşam bide dr a gitcem bennn kuzucumuu görcem işallahhhhhhhhh kaydirigubbakcemile2
ohh ne güzel iki hafta azmı gıııı
ee izindeysen ne kocişini sıkıştırıyon yarın gidersin bögün dr da varmış
bizim burda avcılar hospital var civarın büyük hastanelerinden bilirmisin bilmem de
orda nil hanım vaa ona didiyom hoff ama böle ççoookkk çokk içime sinmiyo yauww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?