ben 70 verdim nan 15 parçamıydı ne bissürü şey var diyerekten aldımm gıı bu muredaya güvendim iki takım var diye :1shok:tubişim ben 11 parça battaniyesi de vardı 25 ytl aldım malı da güseldi
yoksam 15 ytl var ama işe yaramaz bir yıkamada bozlur onlar
daha iyisi dediğin gibi 40 ytl alıyorsun bence de az bir süre giyecek orta seviyede alırsınız
hee öle oliiiozaman bu mother care chicco felan çoook kazık ötesi oluyo dimi
yani battaniyesiyle 100 tl oluo :1shok:
hıı annadııımmmmulaan amma hizli yaziyonuz haa yetisemiyom
akillim ayni seymi
tulum omuzlardan kasiyo bebegi corap belden giyiliyo
ankarada da iş yok bee -tatlicadiarzu-ankarada falan olsam süper olcak ama bu uyus antalyda bişey bulamıyorum ya
bitane mağazadan hastane çıkışı aldım bizim evin burda indirim yapmış %50 30 tlye aldım
11 parça sanırım kaliteli duruyo cotonel baby die bi marka
aaaaaa nehircim kıtlıkmı çıkacak kuzum ne ettinkaydirigubbakcemile3
günaydın kuzulularımmm a.s.
ben Cumartesi nihayet doğumumu da yaptırmak istediğim beyaz atlı doktorumu buldumhihoyyyt
Sıpam 1.250 gr çıktı,
ultrasona göre 28. haftanın ortalarında idi o vakit.
Suyum azalmış (muhtemelen böbreklerden kaynaklandı)
risk oluşturmayalım dedi abart suyu dedi..
Tam 1 saat 20 Dakika sürdü muayenesi ve bunun nerdeyse 45 dakikası cihazla bebeğin incelenmesiyle geçti.
Bebişi inceledikten sonra beni evirdi çevirdi organlarıma tek tek baktı sağolsun :)
önceki haftalarda ağrı vardı böbreğimde, 3 gece boyunca yatamamıştım vs..
Meğer kum döküyormuşum -hala-.. gördü, gösterdi...
Yaniciğime doktor çıtam birden yükseldi, gayrısı paklamaz artık beni kaydirigubbakcemile3
ankarada falan olsam süper olcak ama bu uyus antalyda bişey bulamıyorum ya
bitane mağazadan hastane çıkışı aldım bizim evin burda indirim yapmış %50 30 tlye aldım
11 parça sanırım kaliteli duruyo cotonel baby die bi marka
günaydın kuzulularımmm a.s.
ben Cumartesi nihayet doğumumu da yaptırmak istediğim beyaz atlı doktorumu buldumhihoyyyt
Sıpam 1.250 gr çıktı,
ultrasona göre 28. haftanın ortalarında idi o vakit.
Suyum azalmış (muhtemelen böbreklerden kaynaklandı)
risk oluşturmayalım dedi abart suyu dedi..
Tam 1 saat 20 Dakika sürdü muayenesi ve bunun nerdeyse 45 dakikası cihazla bebeğin incelenmesiyle geçti.
Bebişi inceledikten sonra beni evirdi çevirdi organlarıma tek tek baktı sağolsun :)
önceki haftalarda ağrı vardı böbreğimde, 3 gece boyunca yatamamıştım vs..
Meğer kum döküyormuşum -hala-.. gördü, gösterdi...
Yaniciğime doktor çıtam birden yükseldi, gayrısı paklamaz artık beni kaydirigubbakcemile3
sağol canım bugünde var başağrım ilaç aldım inşallah geçeraseba cım canım çok geçmiş olsun bugun nasılsın düzelebildinmi baş ağrısıda çok kötü ya umarım iyisindir
hayırlı olsun gülegüle kullansın bebişinkızlar selaaam... çok kalamayacağım evde iş yığınla annem de bende biliyosunuz.
ct alışverişe çıktım sonunda bebeğin karyolasını (mobilya seçtim sonra büyüyenlerden) port bebesini, bebek çantasını, biberonunu, tırnak makasını, nevresimini filan aldık annem ben ve kociş.
karyola gelmeden de eve bi el atalım dedik önce bizim yatak odasını düzenledik belki bebiş bizim odaya da yatabilir kışın dedik.
şimdi de bebişin odasını düzelticez annemle. aman canım çıktı kızlar hiç sormayın.
ben küvet, şampuan alıcam sanırım onlar kaldı listemi daha kontrol edemedim
emziğimiz kıyafetlerimiz var daha hamile kalmadan almışım kıyfatlerini:) ayakkabı bile almışım kızlar ne meraklıyım doğurmaya:) ablam da oto koltuğunu kangurusunu verecek bize. ayrıca bana ufak bi hast. çıkışı almış onu kullanıcam.
kendime de bir elbise bir bluz bir kot ve pijama aldım çünkü sadece bir kumaş pant ile bir bluz oluyor şu an üstümemecburdum almaya daha 3 ay var nasıl geçiririm yoksa...
üstümden büyük bi yük kalktı sormayın şimdi evin toparlanması var işte. mutfağı filan elden geçircez işimiz çok, o nedenle pek giremiyorum annem burdayken sıkıyönetim var bilg zararlı diye duymuş tv den canıma okuyor bi süre açarsam:) kalk yürüyelim diyor oturma diyor:) uyandılar valla bana müsaade:)))
kızlar umarım herkes için her şey yolundadır
ben yarın randevuma gidicem şeker yüklemesi yapılacak, bebişimi göreceğim bi de yarın doğumgünüm:) en büyük hediyem bebeğim:)))
hepinizi öpüyorummmmmmm
ayy bende drdan memnundum ama geçende eşimin halasının kızı rahatsızlanmışhay maşallaaahh 1.250 miiiii nan olummm sen ekimde doğurmazsan biraz zor çıkarırsın bu sıpayı gııı
ooh ne güzel doktoru da bulmuşsun ya ben memnundum bu zamana kadar ama şimcik aklımda soru işaretleri var :tomato:
kızlar selaaam... çok kalamayacağım evde iş yığınla annem de bende biliyosunuz.
ct alışverişe çıktım sonunda bebeğin karyolasını (mobilya seçtim sonra büyüyenlerden) port bebesini, bebek çantasını, biberonunu, tırnak makasını, nevresimini filan aldık annem ben ve kociş.
karyola gelmeden de eve bi el atalım dedik önce bizim yatak odasını düzenledik belki bebiş bizim odaya da yatabilir kışın dedik.
şimdi de bebişin odasını düzelticez annemle. aman canım çıktı kızlar hiç sormayın.
ben küvet, şampuan alıcam sanırım onlar kaldı listemi daha kontrol edemedim
emziğimiz kıyafetlerimiz var daha hamile kalmadan almışım kıyfatlerini:) ayakkabı bile almışım kızlar ne meraklıyım doğurmaya:) ablam da oto koltuğunu kangurusunu verecek bize. ayrıca bana ufak bi hast. çıkışı almış onu kullanıcam.
kendime de bir elbise bir bluz bir kot ve pijama aldım çünkü sadece bir kumaş pant ile bir bluz oluyor şu an üstümemecburdum almaya daha 3 ay var nasıl geçiririm yoksa...
üstümden büyük bi yük kalktı sormayın şimdi evin toparlanması var işte. mutfağı filan elden geçircez işimiz çok, o nedenle pek giremiyorum annem burdayken sıkıyönetim var bilg zararlı diye duymuş tv den canıma okuyor bi süre açarsam:) kalk yürüyelim diyor oturma diyor:) uyandılar valla bana müsaade:)))
kızlar umarım herkes için her şey yolundadır
ben yarın randevuma gidicem şeker yüklemesi yapılacak, bebişimi göreceğim bi de yarın doğumgünüm:) en büyük hediyem bebeğim:)))
hepinizi öpüyorummmmmmm
zeren, geçmiş olsun cnım bu havalar mahvediyor bizi ben hiç soğuk bişey yemiyorum içmiyorum kendimi böyle alıştırdım napiimdikkat etmek lazım çok ama sıcaklar da pek fena insan dayanamıyor. boğazın acıyorsa bir elma bir portakal bir limonu kabuklarıyla doğra bir cezveye, kaynat sonra süz ve iç içine bal da katabilirsin çok faydalı oluyor en azından doğal ürünler boğazı düzeltiyor.
günaydın kızlar
asebacım ve zerencim geçmiş olsunn
ayy bende drdan memnundum ama geçende eşimin halasının kızı rahatsızlanmış
aramışlar ulaşamamışlar kanaması olmuş ve bebiş erken doğmuş ciğerleri tam gelişmemiş
aslında dr biliyomuş erken doğum riski olduğunu ve öle bi durumda dr iğne yaparmış
bebişin ciğerlerinin gelişmesi için öle bi iğne yapılmamış ve dr tatilde olduğu için
ulaşamayınca adanaya götürmüşler hemen
benim kocişte duyunca dr değiştirelim diyoo ama ben karar veremedim olmazsa adanada yengemin gittiği dr var hemde ailecek görüştüğümüz bi dr gittiğimde ona görüneyim diyorum bide o kontrol etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?