2009 Kasm Anneleri

ben 70 verdim nan 15 parçamıydı ne bissürü şey var diyerekten aldımm gıı bu muredaya güvendim iki takım var diye :1shok:
ozaman bu mother care chicco felan çoook kazık ötesi oluyo dimi
yani battaniyesiyle 100 tl oluo :1shok:
hee öle oliii
ulaan amma hizli yaziyonuz haa yetisemiyom

akillim ayni seymi
tulum omuzlardan kasiyo bebegi corap belden giyiliyo
hıı annadııımmmm
o zaman patikli pantolon giydirebülürüz yaane
ankarada da iş yok bee -tatlicadiarzu-

aaaaaa nehircim kıtlıkmı çıkacak kuzum ne ettinkaydirigubbakcemile3

nan delüüü sabahın 6sında ne işşin var kızımı netteee

günaydın kuzulularımmm a.s.

ben Cumartesi nihayet doğumumu da yaptırmak istediğim beyaz atlı doktorumu buldumhihoyyyt
Sıpam 1.250 gr çıktı,
ultrasona göre 28. haftanın ortalarında idi o vakit.
Suyum azalmış (muhtemelen böbreklerden kaynaklandı)
risk oluşturmayalım dedi abart suyu dedi..
Tam 1 saat 20 Dakika sürdü muayenesi ve bunun nerdeyse 45 dakikası cihazla bebeğin incelenmesiyle geçti.
Bebişi inceledikten sonra beni evirdi çevirdi organlarıma tek tek baktı sağolsun :)
önceki haftalarda ağrı vardı böbreğimde, 3 gece boyunca yatamamıştım vs..
Meğer kum döküyormuşum -hala-.. gördü, gösterdi...

Yaniciğime doktor çıtam birden yükseldi, gayrısı paklamaz artık beni kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
günaydın kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah
bende 3 gündür devam eden bi baş ağrısı var bugün dayanamdım ve minoset içtim 1 tane

çarşamba gününden bu yana neler oldu yeni gelişmelr varmı?

nesliciğim gözünaydın dr kafana yattı ise ne mutlu sana
ve geçmiş olsun inşallah o kumları dökerken çok sancı çekmezsin

günaydın kızlar....a.s. ben bugün çok uykusuz ve çok halsizim....... burnum akıyooo... geçen haftadan beri böyle bir iyi bir kötü... atlatamadım bi türlü yaaa

neslicim gözün aydın de bulmuşsun kafana göre ne kadar güzel çok sevindim adına
canım ya kum döküyodun demek ayyy kıyamam sana çok geçmiş olsun bebişinede maşallah kıssss kocaman olmuş

aseba cım canım çok geçmiş olsun bugun nasılsın düzelebildinmi baş ağrısıda çok kötü ya umarım iyisindir

kızlar selaaam... çok kalamayacağım evde iş yığınla annem de bende biliyosunuz.
ct alışverişe çıktım sonunda bebeğin karyolasını (mobilya seçtim sonra büyüyenlerden) port bebesini, bebek çantasını, biberonunu, tırnak makasını, nevresimini filan aldık annem ben ve kociş.
karyola gelmeden de eve bi el atalım dedik önce bizim yatak odasını düzenledik belki bebiş bizim odaya da yatabilir kışın dedik.
şimdi de bebişin odasını düzelticez annemle. aman canım çıktı kızlar hiç sormayın.
ben küvet, şampuan alıcam sanırım onlar kaldı listemi daha kontrol edemedim
emziğimiz kıyafetlerimiz var daha hamile kalmadan almışım kıyfatlerini:) ayakkabı bile almışım kızlar ne meraklıyım doğurmaya:) ablam da oto koltuğunu kangurusunu verecek bize. ayrıca bana ufak bi hast. çıkışı almış onu kullanıcam.
kendime de bir elbise bir bluz bir kot ve pijama aldım çünkü sadece bir kumaş pant ile bir bluz oluyor şu an üstüme mecburdum almaya daha 3 ay var nasıl geçiririm yoksa...
üstümden büyük bi yük kalktı sormayın şimdi evin toparlanması var işte. mutfağı filan elden geçircez işimiz çok, o nedenle pek giremiyorum annem burdayken sıkıyönetim var bilg zararlı diye duymuş tv den canıma okuyor bi süre açarsam:) kalk yürüyelim diyor oturma diyor:) uyandılar valla bana müsaade:)))
kızlar umarım herkes için her şey yolundadır
ben yarın randevuma gidicem şeker yüklemesi yapılacak, bebişimi göreceğim bi de yarın doğumgünüm:) en büyük hediyem bebeğim:)))
hepinizi öpüyorummmmmmm

neslicim kum döküyormuşsun ben de her sene büyük bir itinayla dökerim:) sancısı çok oluyor ama bol bol su içersen faydası olur şimdi yapma ama ben geçen sene kum dökerken bol bol ılık duş da alıyordum küvete oturuyordum hemen dökülüyor o zaman ama küvete oturmak hamileyken zararlı olabilir sanırım gene de bol bol duş al faydası olacaktır. bide elinde suyla gez habire iç. ne kadar çok tuvalete çıkarsan o kadar iyi olur. canım geçmiş olsun çok.

zeren, geçmiş olsun cnım bu havalar mahvediyor bizi ben hiç soğuk bişey yemiyorum içmiyorum kendimi böyle alıştırdım napiim dikkat etmek lazım çok ama sıcaklar da pek fena insan dayanamıyor. boğazın acıyorsa bir elma bir portakal bir limonu kabuklarıyla doğra bir cezveye, kaynat sonra süz ve iç içine bal da katabilirsin çok faydalı oluyor en azından doğal ürünler boğazı düzeltiyor.

hay maşallaaahh 1.250 miiiii nan olummm sen ekimde doğurmazsan biraz zor çıkarırsın bu sıpayı gııı
ooh ne güzel doktoru da bulmuşsun ya ben memnundum bu zamana kadar ama şimcik aklımda soru işaretleri var :tomato:

canım iyi fiyata almışsın.. bizde dün ankamall awm ye gittik... valla çok pahalı geldi bana birçok şey... 15 li takm 75... 20 li takım 90 dediler... kartanesiniz 20 ye aldığı battaniyeler 35 ti... chicco da 1 tane çıtçıtlı body 21 ytl (organik falan da değildi yaniii..... biz de bikaç çıtçıtlı body, tulum ve pijama takımı aldık... mağazaların içinde en uygun satış yapanı c&a kids mağazasıydı...

birde kışlıklar hep yeni sezon olduğu için doğal olarak çok pahalı...
bu arada şu hastane çıkışı takımından 1 tane mi alacaz yoksa iki tane mii?
ya kızlar bi de 56 beden mi alacaz yok sa 62 mi bi türlü karar veremedim... bi kısmını 56 bi kısmını da 62 aldım

gözün aydın canım... o ne güzel bi muayene öyleee...

aseba cım canım çok geçmiş olsun bugun nasılsın düzelebildinmi baş ağrısıda çok kötü ya umarım iyisindir
sağol canım bugünde var başağrım ilaç aldım inşallah geçer
galiba cenazede duş alıp saçımı kurutmadım bide üzüntü üstüste gelince böle oldu
se neler yaptın nasılsın duu nasıl canım

hayırlı olsun gülegüle kullansın bebişin
doğumgününde kutlu olsun canım

ayy bende drdan memnundum ama geçende eşimin halasının kızı rahatsızlanmış
aramışlar ulaşamamışlar kanaması olmuş ve bebiş erken doğmuş ciğerleri tam gelişmemiş
aslında dr biliyomuş erken doğum riski olduğunu ve öle bi durumda dr iğne yaparmış
bebişin ciğerlerinin gelişmesi için öle bi iğne yapılmamış ve dr tatilde olduğu için
ulaşamayınca adanaya götürmüşler hemen
benim kocişte duyunca dr değiştirelim diyoo ama ben karar veremedim olmazsa adanada yengemin gittiği dr var hemde ailecek görüştüğümüz bi dr gittiğimde ona görüneyim diyorum bide o kontrol etsin

hayırlı olsun canım... işin büyük kısmını bitirmişsiniz ne güzel.. ... darısı bizim başımıza olsun...

günaydın kızlar
asebacım ve zerencim geçmiş olsunn

sağolun kızlar... şu an tek isteğim eve gidip uyumak...

aseba canım sağol
aman doktor seçimi ihmale gelmez inş sağlıkla doğuruca bebişleri ama her ihtimale karşı gözü kapalı güvendiğin biri olması lazım...

yaaa çok geçmiş olsun... kaç aylık doğum yaptı canım... şimdi bebeğin sağlığı ne durumda aseba

şekercik kıs bitirmişsin sen hazırlığı vallahi maşallah sana ya şimdiden kolay gelsin sakın kendinide yorma fazla emi tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…