bend esize gecn gün kizima oda bakarken görüdügm oda süsünü göstericektim cok güzeldi ve cok kolay yapiliyo ben yapicam pembesini hosunuza giderse deneyin
[URL=http://img7.imageshack.us/i/odass.jpg/][/URL]
ihtiyac olan malzeme biraz simli yapiskan uhu tarzi olanlardan yada simli boya
su mobilyalarin falan icinden cikan köpükler varya onlardan (sert kalin süngerlerde olabilir boyamaya elverisli olmasi gerekli))
biraz misine
köpügü istediginiz sekilde kesiyosunuz kenarlarini düzeltip agiz burun cizip, simli uhuyla yada simli boyayla boyuyosunuz..üstünü delip bebegin odasinda tavandan assagi sallansirimislardi cok harika görünüyodu
sağol güzelim, öyle ya kocaman olmuş sıpacan :) Doktor Ekimin 22 sinden itibaren hazır olalım biz dedi. :))
Bıdıkım, böbrek ağrım vardı ya, kum döküyormuşum meğer, bi de kesedeki su azalmış, erken doğum riskinden bahsetti doktor. Bol bol su içiyom her halükarda:1rolleyes:
taaam patronşakkıdı
biz böyle sudan sebeplere papuç bırakacak analardan mıyız hem de mülmaz:
taaam patronşakkıdı
biz böyle sudan sebeplere papuç bırakacak analardan mıyız hem de mülmaz:
ay anam zaman geçmek bilmiyii evde ne kadar iş varsa yaptım yemeği üstüne attımm biraz daha oylanıyım çıkıcamm heyecandan erken doğum riski varmıdır kızlarrrkaydirigubbakcemile3
kenyacım göbişin çok tatlı maşllah barekalllahh
kızlarrrrr selammmzemuszemus kaç gündür yokum çeşmedeyim annemde,dün düğün için geldim yarın gene gidicemkaydirigubbakcemile2napimmm oraları serinn ferah...burda hem eşim gece geç geliyor hemde çok sıcak sıkılıyorum eşimde git işte sen rahat et dedi arada düğünler var gelip gitçem iştekaydirigubbakcemile3
ya ahali ne aldınız miniklere, başını sonunu anlamadım bi yerde bi topik neyin var mı, yoksa bana elzemleri sayın bi zahmet, ben de alim cicime cicük:ecrin_bebek:
ya ahali ne aldınız miniklere, başını sonunu anlamadım bi yerde bi topik neyin var mı, yoksa bana elzemleri sayın bi zahmet, ben de alim cicime cicük:ecrin_bebek:
kendimce .!.:kızlarrrrr selammm kaç gündür yokum çeşmedeyim annemde,dün düğün için geldim yarın gene gidicemnapimmm oraları serinn ferah...burda hem eşim gece geç geliyor hemde çok sıcak sıkılıyorum eşimde git işte sen rahat et dedi arada düğünler var gelip gitçem işte
sen linki ver bana ben yaparimnan biriniz bi el atıverinde bende ekleyem şu göbişimin resmini haciiiii
ben el atam karakız ne istion sölee
sen linki ver bana ben yaparim
yapamadin mi laaaaişte nası koycem resmi onu bilmiyom
inki burdanmı vereyim nası vereyim bi aydınlatıcı mesaj atın bare özelden yahu kaydirigubbakcemile3
slm canlarıııııımmmm hiç geçmişe dalmadan geldim valla keyifler nasıl baklım
yapamadin mi laaaa
hosgeldin
gecmise hic dalma cok uzun kafan karismasinlmaz:
selam itekim hosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?