2009 Kasm Anneleri

çok cicimiş elifciim :lepi:

neslicim cnm geçmiş olsun,su içersen geçer cnm bende hamile kalmadan önce çok taş düşürdüm ne çekiğini anlarım ama bu durumda çok daha zor işin allah yardım etsin cnmm :Saruboceq:

taaam patronşakkıdı
biz böyle sudan sebeplere papuç bırakacak analardan mıyız hem de mülmaz:

hastayım sana yaaa süpersin vallaaa, hiç sızlanma yok valla süppeeerrr :lepi: normal bişe olmuşş gibi kum döküyom diyo gacı yaa tam benlik vallaaa zemuszemus

ay anam zaman geçmek bilmiyii evde ne kadar iş varsa yaptım yemeği üstüne attımm biraz daha oylanıyım çıkıcamm heyecandan erken doğum riski varmıdır kızlarrrkaydirigubbakcemile3

kenyacım göbişin çok tatlı maşllah barekalllahh

sağol canımmmopuyorumnanaktan

kızlarrrrr selammmzemuszemus kaç gündür yokum çeşmedeyim annemde,dün düğün için geldim yarın gene gidicemkaydirigubbakcemile2napimmm oraları serinn ferah...burda hem eşim gece geç geliyor hemde çok sıcak sıkılıyorum eşimde git işte sen rahat et dedi arada düğünler var gelip gitçem iştekaydirigubbakcemile3

ya ahali ne aldınız miniklere, başını sonunu anlamadım bi yerde bi topik neyin var mı, yoksa bana elzemleri sayın bi zahmet, ben de alim cicime cicük:ecrin_bebek:

slm cnm,oohh bak keyf,ne tatlıımm opuyorumnanaktan

ya ahali ne aldınız miniklere, başını sonunu anlamadım bi yerde bi topik neyin var mı, yoksa bana elzemleri sayın bi zahmet, ben de alim cicime cicük:ecrin_bebek:

cnm topicimiz varya ordan bakın fikir olur sana zemuszemus

topik varya kasim annelerinin yaptirigi hazirliklar diye ordan bak sekerim

bu arada hastaymissin ben yeni okudum gecmis olsun canim..

ohh cesme keyfi yapip canimizi cektirion lmaz:

işte nası koycem resmi onu bilmiyom
inki burdanmı vereyim nası vereyim bi aydınlatıcı mesaj atın bare özelden yahu kaydirigubbakcemile3
yapamadin mi laaaa

slm canlarıııııımmmm hiç geçmişe dalmadan geldim valla keyifler nasıl baklım

hosgeldin
gecmise hic dalma cok uzun kafan karismasinlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…