- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
ben birazcik kacar hanimlar dolanayim accik yoksa tutulcam yine
ay kenya benim resimlerim neden nokta gibi çıkıyo yaaaaa sinir oldum ekliyorum bide bakıyorum minnacık bişi
bende 20 liraya alıyorum her ay bir paket aldım şimdi bi büyük boyunu almaya başladımkızlar migroslarda prima yeni bebek 3- 6 kg dogumdan sonra uzun zaman kullanacağımız 98 li bez normal fiyatı 25 ile 27 arası değişen bez migros kartı olanlara 19.75tl bilginize yeni doğan hemsiresi bi arkadasım var günde ortalama 8 desek 240 bir ayda biter dedi bizde arabanın bagajını doldurduk geldik bilginizeeekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ohhhh maş.canım çeyizi düzmüşsün vallakızlar selaaam... çok kalamayacağım evde iş yığınla annem de bende biliyosunuz.
ct alışverişe çıktım sonunda bebeğin karyolasını (mobilya seçtim sonra büyüyenlerden) port bebesini, bebek çantasını, biberonunu, tırnak makasını, nevresimini filan aldık annem ben ve kociş.
karyola gelmeden de eve bi el atalım dedik önce bizim yatak odasını düzenledik belki bebiş bizim odaya da yatabilir kışın dedik.
şimdi de bebişin odasını düzelticez annemle. aman canım çıktı kızlar hiç sormayın.
ben küvet, şampuan alıcam sanırım onlar kaldı listemi daha kontrol edemedim
emziğimiz kıyafetlerimiz var daha hamile kalmadan almışım kıyfatlerini:) ayakkabı bile almışım kızlar ne meraklıyım doğurmaya:) ablam da oto koltuğunu kangurusunu verecek bize. ayrıca bana ufak bi hast. çıkışı almış onu kullanıcam.
kendime de bir elbise bir bluz bir kot ve pijama aldım çünkü sadece bir kumaş pant ile bir bluz oluyor şu an üstümemecburdum almaya daha 3 ay var nasıl geçiririm yoksa...
üstümden büyük bi yük kalktı sormayın şimdi evin toparlanması var işte. mutfağı filan elden geçircez işimiz çok, o nedenle pek giremiyorum annem burdayken sıkıyönetim var bilg zararlı diye duymuş tv den canıma okuyor bi süre açarsam:) kalk yürüyelim diyor oturma diyor:) uyandılar valla bana müsaade:)))
kızlar umarım herkes için her şey yolundadır
ben yarın randevuma gidicem şeker yüklemesi yapılacak, bebişimi göreceğim bi de yarın doğumgünüm:) en büyük hediyem bebeğim:)))
hepinizi öpüyorummmmmmm
itek cim hosgeldin
hoşgeldin itekcim nerelerdesin özlettin kendini
telefonun mu cok küçük cekiyo acaba
telefonun mu cok küçük cekiyo acaba
kenya şeker yüklemesi için aç karnına mı gittin şimdi dok aradım aç gelmene gerek yok dedi 50 lik olduğu için sizler ne yaptınız
ben tok gittimm
tubiş sen aç mı gittin şeker yüklemesi için
off sıcak yahuuu
kenya şeker yüklemesi için aç karnına mı gittin şimdi dok aradım aç gelmene gerek yok dedi 50 lik olduğu için sizler ne yaptınız
valla bana ac olmalısın dediler canım gece 12 den sonra bişi yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?