2009 Kasm Anneleri

yaa kızlar ben bu fotograf ekleme işini nasıl yapcaktım bi yardımcı olurmusunuz
eklenti seklinde cıksın istemiyorum
anlatabilir misiniz
göbemii eklicemde

bende bilmiyom bacım öğrenirsen banada öğrettkaydirigubbakcemile3

ben size ögreteyim sekelerlerim
ImageShack® - Image Hosting

önce bu sayfaya bilgisayardanborwse tiklayip arama yapip yüklemek istediginiz resmi ekliyosunuz
sonra 320 240 formatini secip yandaki resize image kutusunu isarteleyip
allatki start upload i tikladiniz mi resim bu siteye yüklenmis olyuo
sonra orda verilen linki alip bizim konu cevaplama paneline gelip grafik ekle yi seciyonuz ekliyonuz
garanti olsun diye her seferinde ön izlemeyele dogru yaptiniz mi kontrol edin

slm elifciimm,
ohhh benim dr.da var 4d ama daha bakmadık erken dedi.

tubişiim Şeniz anam varya ben tatildeyim kaydirigubbakcemile3 işlr ona emanet kaydirigubbakcemile3

yaa kızlar ben bu fotograf ekleme işini nasıl yapcaktım bi yardımcı olurmusunuz
eklenti seklinde cıksın istemiyorum
anlatabilir misiniz
göbemii eklicemde

anam bende pek çakmıyom kaydirigubbakcemile3

ben anladımm :dance:

teşekkür ederim canım

slm elifciimm,
ohhh benim dr.da var 4d ama daha bakmadık erken dedi.
ben internette arastirmistim 25.haftadan 28.haftanin sonuna kadar bakilio yaziyodu
ama bu sabah ultrason görevlisi kadin 28.hafta en ideali dedi ozaman verdi randevuyu....
sen baktirican mi 4D

ben anladımm :dance:
hihoyyyt
cok basit kizim anlamicak bisey yok ki

ben internette arastirmistim 25.haftadan 28.haftanin sonuna kadar bakilio yaziyodu
ama bu sabah ultrason görevlisi kadin 28.hafta en ideali dedi ozaman verdi randevuyu....
sen baktirican mi 4D

hihoyyyt
cok basit kizim anlamicak bisey yok ki

hee isterün tabi cnm yaaa baktırtırım yaavv.
emme bi daha gidişime artık 29 ağustosta derim dr.a bakalım diyee zemuszemuszemuszemus

ben 100 lük yaptım bişecik cıkmadı seninki okaa yüksek cıkmamıs ben olsam 100 lük e gerek duymazdım ama drun ne diosa o cnmopuyorumnanaktan

bend esize gecn gün kizima oda bakarken görüdügm oda süsünü göstericektim cok güzeldi ve cok kolay yapiliyo ben yapicam pembesini hosunuza giderse deneyin

[URL=http://img7.imageshack.us/i/odass.jpg/]
[/URL]

ihtiyac olan malzeme biraz simli yapiskan uhu tarzi olanlardan yada simli boya
su mobilyalarin falan icinden cikan köpükler varya onlardan (sert kalin süngerlerde olabilir boyamaya elverisli olmasi gerekli))
biraz misine

köpügü istediginiz sekilde kesiyosunuz kenarlarini düzeltip agiz burun cizip, simli uhuyla yada simli boyayla boyuyosunuz..üstünü delip bebegin odasinda tavandan assagi sallansirimislardi cok harika görünüyodu

ya ben bizim burda oda süsü kapı süsü filan baktım çok pahalıydı ya 115tl 150 tl bende kendim yapmayı düşünüyorum

sağol güzelim, öyle ya kocaman olmuş sıpacan :) Doktor Ekimin 22 sinden itibaren hazır olalım biz dedi. :))
.....nesli noldu sana ben gecmısı okumadım da cok geçmıs olsun :sinifsinif:
Bıdıkım, böbrek ağrım vardı ya, kum döküyormuşum meğer, bi de kesedeki su azalmış, erken doğum riskinden bahsetti doktor. Bol bol su içiyom her halükarda:1rolleyes:

taaam patronşakkıdı
biz böyle sudan sebeplere papuç bırakacak analardan mıyız hem de mülmaz:

canım çoooooooooook geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…