2009 Kasm Anneleri

ayy banada anam öyle dedi yavvv halbuki bi poşetide saklamıştım haa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol: ii fikir nannn bende alam alam saklıyam anam bişi demesde kaynanam falan
ya hediye gelir diolar daha ama hediye geleni beğencem mi bakalım alla alla ben hergün farklı bişi giysin istiom bağanee yauwww millete nee hem ben daha çamaşır makinesini doldurcak kaa almadım kiiiiiiiiiiiiiiiiiii lülülülülülü

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aranjmanı napsın kızz bi kilo tatlı alda eve yollaaa :roflol::roflol::roflol:

kızııııııımmm zati aranjmanda ölee çiçek böcek deel zatee manyah annadı o onuu malatya pazarı çerez lokum tatlı vs dünyası yaneeee aranjman derkeneee boğaz aranjmanı yiwrımmm yohsa o çiçkoyu bi çiçeknen kandırmak mumkun mu naaaaaaaaaaaann sositososito

aşk olsun kız bebek kıyafeti hiç çirkin olurmu bide prenses giycek onu
nan zaten hepimzin aldığı aynı şey pijama takımı tulum çıtçıtlı body vs :roflol:

he valla benim de çamaşır makinasını doldurmaz
yıkayıp yıkayıp giydiremeyük
ayy ona bide ayrı çamaşır sepeti almak lazım minilerden
bizimkilerle karışmayın deymi

hee kızz saklayıver sendee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaa hakikaten bunlar hiç yıkancanı falan düşünmüyler yada 10 gün aynı üstlen durcak sanıyolar yaaa lmaz:lmaz:

cerincim zevkin herhalde kötü değildir
zattın bebişlerin herbişeyi şirin olur gıı
içlerinden en beğendiklerimi gidip ben de alacam hem

ya işin kötü tarafı diom ya yeni sezon ürünler çok yoktu hep kalanlar yani benim aldıklarım tekti genelde 2 tane olanın diğerini de kartanesine aldım zati ya tabi yine güzel şeyler var eminim yarın gitsem yine elimi kolumu doldurur çıkarım yaanee

hee bende sandımkii çiçeeeeekkk :roflol::roflol: dedim bu karı nasıl kandırıy bunu bölee :roflol::roflol:

he valla benim de çamaşır makinasını doldurmaz
yıkayıp yıkayıp giydiremeyük
ayy ona bide ayrı çamaşır sepeti almak lazım minilerden
bizimkilerle karışmayın deymi

evet cnm bende alıcam :lepi:

saol cnm severim o gacıyı da
pınar ismi de hoş kızıma koysam mı acep
aslında özge ismi de güsel
eşime bi sölem belkim beğenir
gül ismini de ben sade seviyom kardeşimin ismi:lepi:

özge koy özgeeeee adaşlarım coğalsın kısssopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya ben en çok uyku seti ve nevresim takımında kalakaldım birincisi daha beşik olarak ne alacağıma karar veremediğim için çünkü beşik ve park yatakların ürünleri ayrıymış o kesin deeldi bide nan kesin bile olsa tomuycuğun tükanı vardı oraa sordum olum uyku setlerine en dandiği 80 dedi taaa 250 ye kaaa kaldım ööleeceeee beeeeeeeeeeee :bbo:

ben park yatak alıcam kesin karar verdim çünki oda takımıda olucak
ayrıca park yataklar kaltlanıp kalkıyomuş hem içindede oynar
evimde zaten çok eşya var bebek odası gelince onları nereye çıkarcam onu düşünüyorum of

tuba nan şu tulumlu takımlar varya miniçodan da alcam ben biras çok çeşit vardı onnarda 10 liraydı ordan da alak nan

zeytün sizin oralarda MıNıÇO mağazası falan görürsen mutlaka gir dostum orası da acaip uygun ve çok çeşit varrr

ya benimde böyük ihtimalnen park yatak olacak ta işte bakma ben beşik görünce hemen sulanıyom yerim yok anasını satim yauww şimdilik mecburen park yatak alcam galba :1closedeyes:

benim uylu seti yataklan takım cnm ondan kolay oldu bulmasıı :lepi:

psikopatın başkanııııııııı laelaelaelaelae

he kızzz tikiyim ecüükk kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae

tuba nan şu tulumlu takımlar varya miniçodan da alcam ben biras çok çeşit vardı onnarda 10 liraydı ordan da alak nan

o nasıl bişey kızz ben kaçırmış olmayım aman haaa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…