2009 Kasm Anneleri

nan bu cerin karusuda almadı almadı bi başladı sapıtmış gibi soruo biz bitirdik edaylan bu delü başladıııııııııııııııı

nan bu cerin karusuda almadı almadı bi başladı sapıtmış gibi soruo biz bitirdik edaylan bu delü başladıııııııııııııııı

yavrum beniim ipi salındıı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız bi aldımı dayanamaz insann kaydirigubbakcemile3 kendimden biliyom kaydirigubbakcemile3

bildiğimiz tümden tulum varya gı ayaklı uzun kollu içinin çıtçıtlı bady siynen o tarz onnarda miniço deyü bi mağaza var orda çok çeşit ve 10 lira birazda oradan alacam kısmetse

aaa bulursan egemde alırsın bak ondaan ucuzmuşşş :lepi::lepi:

buda ayrı delü ucuz bomba bulsa yutacak :roflol::roflol::roflol: nan sana ne olıy onlar almadıda almaya başladı nan yetr nan gözün doysun doldu tasıo dur nan durrrr ucuz ucuz de die hekese sipariş verio manyak :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hee delü karu yakında egeyi dışarda bırakmak zorunda kalcak eşyalarından yer kalmicak bebişe nan lülülülülülü

a.s iveett orda maviş şeyler vardı hatırlıyomm yiwrım ordan bulurum büyük ihtimallennn :lepi:

oh beeaa sevindim kızz kaydirigubbakcemile3

kızz delüü kimden ne istedim ayyy :mymeka:
ben hep kazık yedim yaa ucuz lafı çok yabancı geliyy eccükte ole alamm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bana diyene bak sanki senin tasmıy ev bedava geldiğinden anlamıyon tabii sennn :mymeka:

hee delü karu yakında egeyi dışarda bırakmak zorunda kalcak eşyalarından yer kalmicak bebişe nan lülülülülülü

:roflol::roflol::roflol: he nan benim korkumda ondan nan:roflol::roflol:

nan delü elden gelen öğün olmaz oda vaktinde bulunmaz demişler gelen 3 5 parcamı beni kurtarcak sanıon nan harcadığım parayı hesaplamaya korkuom ben nan :roflol::roflol::roflol: dur diom kötümü diom ne kızıon kuduruk al ozaman nereye sığdırcasan al daha cok alll cok cok al catlayana kadar allllllllllll:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

tamam ama aç karnına olmass önce karnımı doyur sonra lokum fındık fıstık al lülülülülülü
hee bende sandımkii çiçeeeeekkk :roflol::roflol: dedim bu karı nasıl kandırıy bunu bölee :roflol::roflol:
tuba nan şu tulumlu takımlar varya miniçodan da alcam ben biras çok çeşit vardı onnarda 10 liraydı ordan da alak nan

alalım kız hepisinden alalım laelaelaelaelae

bu arada benim herif benim oturma odasındaki yatağıma göz koydu burda uyucak bi eli bilgisayarın ffişinde kapat yoksa çekerim fişini diyoo delikafadulden ben kaçıom o yüzden :çok üzgünüm: hiç uykum yok ama napıyımmm senağlama
öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
fazla gewezelik etmeyin bensizz klava:

canliz yemekten eda almaktan çatlaycakk abbbaaowwwwwwwwwwwwww kaydirigubbakcemile3

aldıklarının yarısını ege giyemiycek bak gör cünkü ege maşallah tosun olcak bunun bebe kıyafetleri kalacak bak görrr:roflol::roflol::roflol:

ya şimdi kociş yarın free takılcak yok arabayı servise götürmeler yok balık falan ben yarın napsam acepp ipimi koparmam lazım olum kaydirigubbakcemile3
ana yarın bakırköye zaraya falan mı baksam anacım eminönünden sorada oralar heç çekilmes % 90 indirim lazımki cazip gelsin haa kaydirigubbakcemile3

alacam nann dahada alacaamm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok yaavv bende küçük şeyler alım 1-2 tamamdırr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

delü karıı elden gelen öğün olmaz diyon doldu ev nankörr :mymeka:

aldıklarının yarısını ege giyemiycek bak gör cünkü ege maşallah tosun olcak bunun bebe kıyafetleri kalacak bak görrr:roflol::roflol::roflol:

valla hemen aslında bi erkek pırtlatmak lazım nan senle edanın giydiremediklerini verseniz oğluşuma yeter haaaa :roflol::roflol::roflol:

nan onlar neki sen benim teyzemlere aldırdıklarımı bi bilsen :roflol::roflol::roflol: daha almayak nan öküz alırık o paraya :roflol::roflol::roflol::roflol: saolsunlar yolladı arkadaslarım halada gelecek olanlar var bişe demiom ama diom ya harcadığım parayı hesaplamaya korkuom nan cari açığım büyük büs büyük seda sayanın dötü kadarv allaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…