nan bu cerin karusuda almadı almadı bi başladı sapıtmış gibi soruo biz bitirdik edaylan bu delü başladıııııııııııııııı
benim uylu seti yataklan takım cnm ondan kolay oldu bulmasıı :lepi:
he kızzz tikiyim ecüükk kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae
o nasıl bişey kızz ben kaçırmış olmayım aman haaa kaydirigubbakcemile3
nan bu cerin karusuda almadı almadı bi başladı sapıtmış gibi soruo biz bitirdik edaylan bu delü başladıııııııııııııııı
bildiğimiz tümden tulum varya gı ayaklı uzun kollu içinin çıtçıtlı bady siynen o tarz onnarda miniço deyü bi mağaza var orda çok çeşit ve 10 lira birazda oradan alacam kısmetse
aaa bulursan egemde alırsın bak ondaan ucuzmuşşş :lepi::lepi:
aaa bulursan egemde alırsın bak ondaan ucuzmuşşş :lepi::lepi:
a.s iveett orda maviş şeyler vardı hatırlıyomm yiwrım ordan bulurum büyük ihtimallennn :lepi:
buda ayrı delü ucuz bomba bulsa yutacak :roflol::roflol::roflol: nan sana ne olıy onlar almadıda almaya başladı nan yetr nan gözün doysun doldu tasıo dur nan durrrr ucuz ucuz de die hekese sipariş verio manyak :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hee delü karu yakında egeyi dışarda bırakmak zorunda kalcak eşyalarından yer kalmicak bebişe nan lülülülülülü
hee delü karu yakında egeyi dışarda bırakmak zorunda kalcak eşyalarından yer kalmicak bebişe nan lülülülülülü
oh beeaa sevindim kızz kaydirigubbakcemile3
kızz delüü kimden ne istedim ayyy :mymeka:
ben hep kazık yedim yaa ucuz lafı çok yabancı geliyy eccükte ole alamm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bana diyene bak sanki senin tasmıy ev bedava geldiğinden anlamıyon tabii sennn :mymeka:
oh beeaa sevindim kızz kaydirigubbakcemile3
kızz delüü kimden ne istedim ayyy :mymeka:
ben hep kazık yedim yaa ucuz lafı çok yabancı geliyy eccükte ole alamm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bana diyene bak sanki senin tasmıy ev bedava geldiğinden anlamıyon tabii sennn :mymeka:
canliz yemekten eda almaktan çatlaycakk abbbaaowwwwwwwwwwwwww kaydirigubbakcemile3
tamam ama aç karnına olmass önce karnımı doyur sonra lokum fındık fıstık al lülülülülülübok boğaz hala yemek diyo yaaaaaaaaaaaaaaaa :mymeka: insanlık ölmüş kardeşşşşşşşşşşşş :tomato:
ay ye ulen ye mısır çarşısında geçek malatya pazarından da bi arajman yaptıram sağa oldu mu nannnn -tatlicadiarzu-
:roflol: :roflol: :roflol:kızııııııımmm zati aranjmanda ölee çiçek böcek deel zatee manyah annadı o onuu malatya pazarı çerez lokum tatlı vs dünyası yaneeee aranjman derkeneee boğaz aranjmanı yiwrımmm yohsa o çiçkoyu bi çiçeknen kandırmak mumkun mu naaaaaaaaaaaann sositososito
:roflol: :roflol: :roflol:hee bende sandımkii çiçeeeeekkk :roflol::roflol: dedim bu karı nasıl kandırıy bunu bölee :roflol::roflol:
tuba nan şu tulumlu takımlar varya miniçodan da alcam ben biras çok çeşit vardı onnarda 10 liraydı ordan da alak nan
canliz yemekten eda almaktan çatlaycakk abbbaaowwwwwwwwwwwwww kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: he nan benim korkumda ondan nan:roflol::roflol:
nan delü elden gelen öğün olmaz oda vaktinde bulunmaz demişler gelen 3 5 parcamı beni kurtarcak sanıon nan harcadığım parayı hesaplamaya korkuom ben nan :roflol::roflol::roflol: dur diom kötümü diom ne kızıon kuduruk al ozaman nereye sığdırcasan al daha cok alll cok cok al catlayana kadar allllllllllll:roflol::roflol::roflol::roflol:
aldıklarının yarısını ege giyemiycek bak gör cünkü ege maşallah tosun olcak bunun bebe kıyafetleri kalacak bak görrr:roflol::roflol::roflol:
alacam nann dahada alacaamm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok yaavv bende küçük şeyler alım 1-2 tamamdırr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
delü karıı elden gelen öğün olmaz diyon doldu ev nankörr :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?