2009 Kasm Anneleri

valla hemen aslında bi erkek pırtlatmak lazım nan senle edanın giydiremediklerini verseniz oğluşuma yeter haaaa :roflol::roflol::roflol:

he nan valla gecen kuzenim dioki bi kızı var onunda dioki hemen bi cocuk yapacam oğlan doğurcam sırtım yere gelmes dio :roflol::roflol: esas ben kız doğursaydım varya bunun 3 katı olurdu :roflol::roflol:

canliz yemekten eda almaktan çatlaycakk abbbaaowwwwwwwwwwwwww kaydirigubbakcemile3

:roflol: anacım durr sen kınama benii beter olma haaa :roflol:

ulan adamın eli dursa ayağı durmuyoo :roflol::roflol:
bu sopa arif enistemee klava:klava:

aldıklarının yarısını ege giyemiycek bak gör cünkü ege maşallah tosun olcak bunun bebe kıyafetleri kalacak bak görrr:roflol::roflol::roflol:

anaamm olsun tosunum beniiiiiimmm
bidaha alırıım napam yaaa :roflol: bunlarıda hayrıma dağıtırım :roflol:

anacım yok seni bozar oralaar heeç yorulmaaa kaydirigubbakcemile3

valla hemen aslında bi erkek pırtlatmak lazım nan senle edanın giydiremediklerini verseniz oğluşuma yeter haaaa :roflol::roflol::roflol:

pırtlat kızz ben yolların hepsinii hayrınaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nan al al nereye kadar sonu yokki kız oğluşun hepsini giycem die fenalık geçirecek

baakkk bu sözünü unutma ben yakın duşunuyom kısmetsaaa olursaaa herbişecini alurunnn sengözlerimebaksanab

valla hepsi helal olsun oğluşumaa :Saruboceq:
ben bu güne kadar hep onun için biriktirdim paraları zemuszemus kuzumun bişesi eksin olmasındaa fazla olsun ne edeemm zemuszemus

he nan valla gecen kuzenim dioki bi kızı var onunda dioki hemen bi cocuk yapacam oğlan doğurcam sırtım yere gelmes dio :roflol::roflol: esas ben kız doğursaydım varya bunun 3 katı olurdu :roflol::roflol:

hee valla bende kız doğursadım 10 katı olurdu oğluşa pek bulamıyomda ondan bu kadar aldımm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bana diolar görmemişin bi oğlu olmuş tutmuş şeyini koparmış bende diomki aaaaaaaaaaaaaaa nie koparcam ben onu yapana kadar canım cıktı gıcık oluolar yahuuuuuuuuuuuuuu

:roflol: :roflol:

kocam bile bana benzedi kızzz adam kıyafet manyağı olduuu :roflol::roflol::roflol: boşuna dememişler körle yatan şaşı kalkar itle yatan bitle kalkar die benimkide bitlendi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kııız ben günde 5 kostüm giyerün 5 kerede yıkanırın kış bile olsaa kaydirigubbakcemile3 çıkardığım bişeyi 1 dk.da giymiş olsam bi daha yıkanmadan giyememm kaydirigubbakcemile3
eeee bende anamın kızıyım sonuçtaa kaydirigubbakcemile3

cerenimoo anladınmı nasıl tikiyiiimmm :roflol:

kıslar siz beni doğumdan kısa zaman sonra yeniden şişmiş olarak görebilirsiniz
adam arksaına ateşşşşşşş dio :roflol: onun arkasına bidaha ateşşşşşş miş

gıcık olanlar halt etmiş :umursamaz:

bencede tınlamıom zaten onları sallıom gitsinler kendilerinin hayatta tek amacı para biriktirmek olan zevklerine 3 kurus ayırmayan insanlar oldukları için tuhaf gelio onlara bende onların yasamlarından bişe anlamıom bi mal hırsı bürümüş gözlerini hayatın tüm zevklerini bi kenara atmıslar hırsa düşmüşlerr valla biz kocişimlen ohh rahatız o konuda cimri pinti bi kocam olsaydı hapı yutmustum ben :kedi:

oha nan yuh hade günde iki kez temamda 5dk giyip çıkarmak aman muredam
evladına yapma bari ilerisni düşün

nan ben 5 desem 10 mu olacaktı nan :roflol::roflol: bende giydğimi yıkamadan asla giyemem daha laelaelaelaelae

:1shok::1shok::1shok:
annadım aplaaaaaaa doktor zaten kendi haline bırakın didi demiiiiiiiiii :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…