valla hemen aslında bi erkek pırtlatmak lazım nan senle edanın giydiremediklerini verseniz oğluşuma yeter haaaa :roflol::roflol::roflol:
canliz yemekten eda almaktan çatlaycakk abbbaaowwwwwwwwwwwwww kaydirigubbakcemile3
tamam ama aç karnına olmass önce karnımı doyur sonra lokum fındık fıstık al lülülülülülü
bu arada benim herif benim oturma odasındaki yatağıma göz koydu burda uyucak bi eli bilgisayarın ffişinde kapat yoksa çekerim fişini diyoo delikafadulden ben kaçıom o yüzden :çok üzgünüm: hiç uykum yok ama napıyımmm senağlama
öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
fazla gewezelik etmeyin bensizzklava:
aldıklarının yarısını ege giyemiycek bak gör cünkü ege maşallah tosun olcak bunun bebe kıyafetleri kalacak bak görrr:roflol::roflol::roflol:
ya şimdi kociş yarın free takılcak yok arabayı servise götürmeler yok balık falan ben yarın napsam acepp ipimi koparmam lazım olum kaydirigubbakcemile3
ana yarın bakırköye zaraya falan mı baksam anacım eminönünden sorada oralar heç çekilmes % 90 indirim lazımki cazip gelsin haa kaydirigubbakcemile3
valla hemen aslında bi erkek pırtlatmak lazım nan senle edanın giydiremediklerini verseniz oğluşuma yeter haaaa :roflol::roflol::roflol:
nan al al nereye kadar sonu yokki kız oğluşun hepsini giycem die fenalık geçireceknan onlar neki sen benim teyzemlere aldırdıklarımı bi bilsen :roflol::roflol::roflol: daha almayak nan öküz alırık o paraya :roflol::roflol::roflol::roflol: saolsunlar yolladı arkadaslarım halada gelecek olanlar var bişe demiom ama diom ya harcadığım parayı hesaplamaya korkuom nan cari açığım büyük büs büyük seda sayanın dötü kadarv allaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: anacım durr sen kınama benii beter olma haaa :roflol:
ulan adamın eli dursa ayağı durmuyoo :roflol::roflol:
bu sopa arif enistemeeklava: klava:
anaamm olsun tosunum beniiiiiimmm
bidaha alırıım napam yaaa :roflol: bunlarıda hayrıma dağıtırım :roflol:
anacım yok seni bozar oralaar heeç yorulmaaa kaydirigubbakcemile3
pırtlat kızz ben yolların hepsinii hayrınaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nan al al nereye kadar sonu yokki kız oğluşun hepsini giycem die fenalık geçirecek
nan onlar neki sen benim teyzemlere aldırdıklarımı bi bilsen :roflol::roflol::roflol: daha almayak nan öküz alırık o paraya :roflol::roflol::roflol::roflol: saolsunlar yolladı arkadaslarım halada gelecek olanlar var bişe demiom ama diom ya harcadığım parayı hesaplamaya korkuom nan cari açığım büyük büs büyük seda sayanın dötü kadarv allaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
he nan valla gecen kuzenim dioki bi kızı var onunda dioki hemen bi cocuk yapacam oğlan doğurcam sırtım yere gelmes dio :roflol::roflol: esas ben kız doğursaydım varya bunun 3 katı olurdu :roflol::roflol:
baakkk bu sözünü unutma ben yakın duşunuyom kısmetsaaa olursaaa herbişecini alurunnn sengözlerimebaksanab
:roflol: :roflol:ben sahsen günde 3 kostüm değişen biri olarak oğlumuda kendime benzetmeyi düşünüomda:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyy kuşum benim sen doğur ben yeni alırın onaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bana diolar görmemişin bi oğlu olmuş tutmuş şeyini koparmış bende diomki aaaaaaaaaaaaaaa nie koparcam ben onu yapana kadar canım cıktı gıcık oluolar yahuuuuuuuuuuuuuu
:roflol: :roflol:
gıcık olanlar halt etmiş :umursamaz:
kıslar siz beni doğumdan kısa zaman sonra yeniden şişmiş olarak görebilirsiniz
adam arksaına ateşşşşşşş dio :roflol: onun arkasına bidaha ateşşşşşş miş
oha nan yuh hade günde iki kez temamda 5dk giyip çıkarmak aman muredamkııız ben günde 5 kostüm giyerün 5 kerede yıkanırın kış bile olsaa kaydirigubbakcemile3 çıkardığım bişeyi 1 dk.da giymiş olsam bi daha yıkanmadan giyememm kaydirigubbakcemile3
eeee bende anamın kızıyım sonuçtaa kaydirigubbakcemile3
cerenimoo anladınmı nasıl tikiyiiimmm :roflol:
kııız ben günde 5 kostüm giyerün 5 kerede yıkanırın kış bile olsaa kaydirigubbakcemile3 çıkardığım bişeyi 1 dk.da giymiş olsam bi daha yıkanmadan giyememm kaydirigubbakcemile3
kııız ben günde 5 kostüm giyerün 5 kerede yıkanırın kış bile olsaa kaydirigubbakcemile3 çıkardığım bişeyi 1 dk.da giymiş olsam bi daha yıkanmadan giyememm kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?