2009 Kasm Anneleri

oha nan yuh hade günde iki kez temamda 5dk giyip çıkarmak aman muredam
evladına yapma bari ilerisni düşün

nan ben 5 desem 10 mu olacaktı nan :roflol::roflol: bende giydğimi yıkamadan asla giyemem daha laelaelaelaelae

:1shok::1shok::1shok:
annadım aplaaaaaaa doktor zaten kendi haline bırakın didi demiiiiiiiiii :roflol:

aslında pek iyi değilde tik işte yaavv kaydirigubbakcemile3
takıntılıyım ben eccük pipirik titizim,başak burcuyum yaa :sinifsinif::sinifsinif:
makinayı doldurmak diyonuz yaa ben hiç doldurmam zaten makinayı anacım ozaman yıkanmıyo gibi geliyy kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyyyy inanmıyom yaa başak burcu kadını ve ben bu karuyu seviyom nası oluyo nan o iş ben genelde gıcık olurumda :roflol:
kızım çok sorunlu karu oluyo bu başak karularu haa annadım şimdi adam nası mum olmuş sen başak burcunu desen yeterdi fallaa nannnn lülülülülülü

hay maşşallaahh bizdede mermi var ama hedefi 1 senede vurdukk :roflol::roflol::roflol:

olsun kız önemli olan hedefi vurmak
ben kocamla anlaştım 3 çocuğu vücudum deformasyon olursa estetik paralarımı karşılıyceksen doğurcem dedim ayrıca eve yardımcı isterim bide jeep alırsan tam olur dedim oda kabul etti okadar çocukla küçük arabaya sığamam :roflol: :roflol: :roflol:

nan cerin hamile kıyafeti aldığın bi yer war mı
ben şölee bi bakırköye gitsem diyomm hamile kıyafeti bakmak için
war mı bildiğin bi yer ucuz olsun heeee

kız şimdi senin gardrobu açsak baksak herşey kesin düzenlidir milimi milimine :1shok:

gı ne hamile kıyafeti alıonus ne güzel tunikler var normal bedeninizden bi büyük beden alın mis gibi oluolar ben hep öle yaptım bi kaç hamile seyi aldım oda son ay için genelde elbise pantolon vs :kedi:

valla hacı duyda inanma ama iki pantolon aldım ebru hamile giyimden girdi kazık annican:) üst tunik gömlekte hep pazarlardan aldım 15 e 20 ye falan

hee başak burcuyum nannn :lepi:
adamı hakladım alim allahhh kaydirigubbakcemile3

:1shok::1shok: abow inanma anam sen onaaa :kedi:

çoh uykum geldi nan mirmirmirmir

ne uykusu nan :mymeka:

kız şimdi senin gardrobu açsak baksak herşey kesin düzenlidir milimi milimine :1shok:

eccük öleyimdir tabiiiii :kedi::kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…