nan ben 5 desem 10 mu olacaktı nan :roflol::roflol: bende giydğimi yıkamadan asla giyemem daha laelaelaelaelae
vallaha mermi var sanırsam adam 12 den vuruyo ay nazar değmesin :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::1shok::1shok::1shok::1shok:
nan mermi var senin adamdaa kızz :roflol: :roflol::roflol::roflol:
oha nan yuh hade günde iki kez temamda 5dk giyip çıkarmak aman muredam
evladına yapma bari ilerisni düşün
nan ben 5 desem 10 mu olacaktı nan :roflol::roflol: bende giydğimi yıkamadan asla giyemem daha laelaelaelaelae
:1shok::1shok::1shok:
annadım aplaaaaaaa doktor zaten kendi haline bırakın didi demiiiiiiiiii :roflol:
aman bi siz zaten temiz bizler hep kirli sepetinden alur alur giyeruk töbe töbeee :roflol:
vallaha mermi var sanırsam adam 12 den vuruyo ay nazar değmesin :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ben geldimmmmm
bizim herif rahat edemedi burda içeri gitti zemuszemus
ben geldimmmmm
aslında pek iyi değilde tik işte yaavv kaydirigubbakcemile3
takıntılıyım ben eccük pipirik titizim,başak burcuyum yaa :sinifsinif::sinifsinif:
makinayı doldurmak diyonuz yaa ben hiç doldurmam zaten makinayı anacım ozaman yıkanmıyo gibi geliyy kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hay çok şükürr :roflol::roflol:
hay maşşallaahh bizdede mermi var ama hedefi 1 senede vurdukk :roflol::roflol::roflol:
ben geldimmmmm
aslında pek iyi değilde tik işte yaavv kaydirigubbakcemile3
takıntılıyım ben eccük pipirik titizim,başak burcuyum yaa :sinifsinif::sinifsinif:
makinayı doldurmak diyonuz yaa ben hiç doldurmam zaten makinayı anacım ozaman yıkanmıyo gibi geliyy kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nan cerin hamile kıyafeti aldığın bi yer war mı
ben şölee bi bakırköye gitsem diyomm hamile kıyafeti bakmak için
war mı bildiğin bi yer ucuz olsun heeee
nan cerin hamile kıyafeti aldığın bi yer war mı
ben şölee bi bakırköye gitsem diyomm hamile kıyafeti bakmak için
war mı bildiğin bi yer ucuz olsun heeee
kız o yapar kız ben kıyamıyom onacersuuuuuuuuuu kesin tamam demiştir inanma anam sennn :)))))))))
ayyyyy inanmıyom yaa başak burcu kadını ve ben bu karuyu seviyom nası oluyo nan o iş ben genelde gıcık olurumda :roflol:
kızım çok sorunlu karu oluyo bu başak karularu haa annadım şimdi adam nası mum olmuş sen başak burcunu desen yeterdi fallaa nannnn lülülülülülü
olsun kız önemli olan hedefi vurmak
ben kocamla anlaştım 3 çocuğu vücudum deformasyon olursa estetik paralarımı karşılıyceksen doğurcem dedim ayrıca eve yardımcı isterim bide jeep alırsan tam olur dedim oda kabul etti okadar çocukla küçük arabaya sığamam :roflol: :roflol: :roflol:
çoh uykum geldi nan mirmirmirmir
kız şimdi senin gardrobu açsak baksak herşey kesin düzenlidir milimi milimine :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?