kız o yapar kız ben kıyamıyom ona
ama doğurabilirsem doğurcam çok sevio kalabalık aile
arayı açma arkasına hemen sizde ateşşşşşşşbende istiyom 2 dene bebee :lepi: bi dene daha doğuracam nasipsee :Saruboceq:
kızım biz sen gibi sexi manken gibin değiliz bana hamile mağazalarındaki kıyafetler bile nerdeyse dar gelicek :roflol:gı ne hamile kıyafeti alıonus ne güzel tunikler var normal bedeninizden bi büyük beden alın mis gibi oluolar ben hep öle yaptım bi kaç hamile seyi aldım oda son ay için genelde elbise pantolon vs :kedi:
yoruldun ya cicim ondandır opuyorumnanaktançoh uykum geldi nan mirmirmirmir
bende cumartesi pazarından bi pantolan aldım 20tlye o kaa hep eski bol şeylerimle idare ediyorummvalla hacı duyda inanma ama iki pantolon aldım ebru hamile giyimden girdi kazık annican:) üst tunik gömlekte hep pazarlardan aldım 15 e 20 ye falan
bende istiyom 2 dene bebee :lepi: bi dene daha doğuracam nasipsee :Saruboceq:
kızım adam her bişeyi yapıyo bu eda karusunada sıkıntıdan psikopatlık yapmak kalıyo nannn
arayı açma arkasına hemen sizde ateşşşşşşş
seninde bi kızın olsun
benimde bi oğlum
ben hep bi kız bi erkek istedim :Saruboceq:
kızlar kocam odada sigara içio terlemiş balkona çıkmıyolmaz: oyunun başından kalkmak istemio annıcanız ben yatam nan zaten hoşafım çıktı bugun
kızım biz sen gibi sexi manken gibin değiliz bana hamile mağazalarındaki kıyafetler bile nerdeyse dar gelicek :roflol:
yoruldun ya cicim ondandır opuyorumnanaktan
bende cumartesi pazarından bi pantolan aldım 20tlye o kaa hep eski bol şeylerimle idare ediyorumm
ben bi doğrumaya başlıyım kimse durduramıcak benii senelerin açığını kapatmam lazımm delikafadulden
kızlar kocam odada sigara içio terlemiş balkona çıkmıyolmaz: oyunun başından kalkmak istemio annıcanız ben yatam nan zaten hoşafım çıktı bugun
benim yanımda çok kişi varya nan ne gerzekler bakıo senmi bakamıycan misler gibi bakarsınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ölemi oluy dersin nan kaydirigubbakcemile3
ayy kız olcanı bilsem hemen yaparın emmeee kaydirigubbakcemile3
yaa kşmsem yok yanımdaa birine nasıl bakacamki ikinciyi nasıl yapamm :sinifsinif::sinifsinif:
benim yanımda çok kişi varya nan ne gerzekler bakıo senmi bakamıycan misler gibi bakarsın
azgınlıklan ne alakası war nan 7 senelik ewliyiz benden sonra evlenenlerin bi sürü çocugu oldu aradaki farkı kapatmam lazımazgın tubişşşş :roflol: 2010 kasım anasıda olursunuz sen,cerin,cersuu vee iteeekk :roflol::roflol::roflol:
anam sende abartma nan onlar da dar olmuodur artıkım nan filmisin sanki ne olcan alla alla bulursun güzel tunikler aranmıosundurda onan bulamıosun yeteneksiz
benim yanımda çok kişi varya nan ne gerzekler bakıo senmi bakamıycan misler gibi bakarsın
azgınlıklan ne alakası war nan 7 senelik ewliyiz benden sonra evlenenlerin bi sürü çocugu oldu aradaki farkı kapatmam lazım
sensin nan yeteneksiz :mymeka:
Allah rahatlık versin canım
bizim evde sigara içimio kocacım balkonda içio yasakladıklmaz:
azgın tubişşşş :roflol: 2010 kasım anasıda olursunuz sen,cerin,cersuu vee iteeekk :roflol::roflol::roflol:
nan 30 bilemedin 32 yekadar bu çocuk işini kapamam lazım sonra zor olur
bende istiom valla hatta 3 olsun istiom iki oğlan bi kızz ohhh mis gibi vakit yeterse doğurcam nan :kedi::kedi:
pırtlatıcam zaten baaane baaane:dilcikar:anladım kuzum kapat açığıı pırtlat peşpeşeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nan 30 bilemedin 32 yekadar bu çocuk işini kapamam lazım sonra zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?