2009 Kasm Anneleri

gı ne hamile kıyafeti alıonus ne güzel tunikler var normal bedeninizden bi büyük beden alın mis gibi oluolar ben hep öle yaptım bi kaç hamile seyi aldım oda son ay için genelde elbise pantolon vs :kedi:
kızım biz sen gibi sexi manken gibin değiliz bana hamile mağazalarındaki kıyafetler bile nerdeyse dar gelicek :roflol:
çoh uykum geldi nan mirmirmirmir
yoruldun ya cicim ondandır opuyorumnanaktan
valla hacı duyda inanma ama iki pantolon aldım ebru hamile giyimden girdi kazık annican:) üst tunik gömlekte hep pazarlardan aldım 15 e 20 ye falan
bende cumartesi pazarından bi pantolan aldım 20tlye o kaa hep eski bol şeylerimle idare ediyorumm
bende istiyom 2 dene bebee :lepi: bi dene daha doğuracam nasipsee :Saruboceq:

ben bi doğrumaya başlıyım kimse durduramıcak benii senelerin açığını kapatmam lazımm delikafadulden

kızım adam her bişeyi yapıyo bu eda karusunada sıkıntıdan psikopatlık yapmak kalıyo nannn

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ölemi oluy dersin nan kaydirigubbakcemile3

arayı açma arkasına hemen sizde ateşşşşşşş
seninde bi kızın olsun
benimde bi oğlum
ben hep bi kız bi erkek istedim :Saruboceq:

ayy kız olcanı bilsem hemen yaparın emmeee kaydirigubbakcemile3
yaa kşmsem yok yanımdaa birine nasıl bakacamki ikinciyi nasıl yapamm :sinifsinif::sinifsinif:

kızlar kocam odada sigara içio terlemiş balkona çıkmıyo lmaz: oyunun başından kalkmak istemio annıcanız ben yatam nan zaten hoşafım çıktı bugun

anam sende abartma nan onlar da dar olmuodur artıkım nan filmisin sanki ne olcan alla alla bulursun güzel tunikler aranmıosundurda onan bulamıosun yeteneksiz
kızlar kocam odada sigara içio terlemiş balkona çıkmıyo lmaz: oyunun başından kalkmak istemio annıcanız ben yatam nan zaten hoşafım çıktı bugun

ii geceler canımcım opuyorumnanaktan

benim yanımda çok kişi varya nan ne gerzekler bakıo senmi bakamıycan misler gibi bakarsın

azgın tubişşşş :roflol: 2010 kasım anasıda olursunuz sen,cerin,cersuu vee iteeekk :roflol::roflol::roflol:
azgınlıklan ne alakası war nan 7 senelik ewliyiz benden sonra evlenenlerin bi sürü çocugu oldu aradaki farkı kapatmam lazım
anam sende abartma nan onlar da dar olmuodur artıkım nan filmisin sanki ne olcan alla alla bulursun güzel tunikler aranmıosundurda onan bulamıosun yeteneksiz

sensin nan yeteneksiz :mymeka:

Allah rahatlık versin canım
bizim evde sigara içimio kocacım balkonda içio yasakladık lmaz:

azgınlıklan ne alakası war nan 7 senelik ewliyiz benden sonra evlenenlerin bi sürü çocugu oldu aradaki farkı kapatmam lazım

sensin nan yeteneksiz :mymeka:

anladım kuzum kapat açığıı pırtlat peşpeşeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Allah rahatlık versin canım
bizim evde sigara içimio kocacım balkonda içio yasakladık lmaz:

evde içirmeyin nan aferinn kaydirigubbakcemile5

bende istiom valla hatta 3 olsun istiom iki oğlan bi kızz ohhh mis gibi vakit yeterse doğurcam nan :kedi::kedi:

olsun kız mis gibi vakit yeter niye yetmesin zaten ev hanımıyız
gerçi ben master yapmayı düşünüom ama zor bu gidişle bakcez 45 yaşında alırım doktor ünvanını :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…