28 oldum nan yaşlanıozkaç yaşındasın sen kıızz :kedi::kedi:
ben 28im 4 senede nasıl doğuram 2 bebe daahhaalmaz:
olsun kız mis gibi vakit yeter niye yetmesin zaten ev hanımıyız
gerçi ben master yapmayı düşünüom ama zor bu gidişle bakcez 45 yaşında alırım doktor ünvanını :roflol: :roflol: :roflol:
pırtlatıcam zaten baaane baaane:dilcikar:
aynen dostumvereliniortak
28 oldum nan yaşlanıoz
nan ne var 4 sende 2 çocuk işte hele şimdi bitaneyi doğurdukmu arkası daha kolay gelir
ben koltukta iyice yamulmaya başladım uykum geldiiii mirmirmirmir
ben yatıomm
öptümmmmmmmm opuyorumnanaktan
nan sen yaş hesaplamayıda bilmion haaapırtlat anam :lepi::lepi:
hee kızz bende 82 doğumluyum 29 olcam bu ay sonuu :sinifsinif::sinifsinif:
nan sen yaş hesaplamayıda bilmion haaa
netten bi gir bak yaş hesaplama diye bi hesapla yok 30 olacan
niye nan 28 mi olacam yoksamm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 annamıyom valla yas hesabındann kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende yatıyom sekeerleerr çok uykum geldiiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
maşallah destnaaa kocaman olmuş tosuncuukk benimki geçen hafta 890 dı , bugün başka doktora gitcem bakalım kaç çıkcakkkızlar doktordan yeni geldim oğlum 1.226 grm olmuş doktor gelişimini çok beğendii sürekli idrara çıktığımı söyleyince tahlil istedii iltihap çıktıı alttan muayene etti rahim açıklığı varmı diyee oda yokmuşş zamanında doğucak inş dedii bebek yutkunuyo ağzınıı bişey yiyomuş gibi çeviriyodu emmme hareketti gibii yanakları tombik tombikktii canım benim yaa
ben napam yaa akşama kadar bilg. başındayımm mafoldumbenedacım saol canım
bakalım yarışta zeynep mi galip gelcek
gız eşim de bana çok kızıyo aslında haklıda
eskiden bu kadar girmiyodum.kk gireli çok kalıyon nette diye bağa kızıyo
ama öle ya geyik yapacaz diye kalıyoz valla
cerin sabahtan ama alışverişe gitcekti dimi
herşey pembe olcak nan senin kızıntubiş gı ne güsel patik öle
görmediydim millette de
ben de eli bu işe yatkınlara söylenem de yapsınlar bi patik bana da pembiş pembiş
:roflol: :roflol: :roflol:yaa hastane çıkışı çohhh datluuuu sarı üstünde arı maya var nannn opuyorumnanaktan
ayyy tubaaa almanın tadını aldım şimdi edoş gibi kudurmuşcasına alurun artık nan demekki o perdeyi yırtmak lazımmış ben bi açıldım daha toparlayana aşkolsun vallaa kaydirigubbakcemile3
olleeeyyy :sm_cool: :sm_cool:bi aile daha vardı allam her dükkanda birlikteyis taamı ama kadın fıtık oldu biz giriyos ii kötü alıyos anam o bişe beğenmiyo yaaa dio keşke kız olsaydı daraldım dio heç güzel deel bunnar delircem artık dio kaydirigubbakcemile3 hani büyük mağazaların ürünleri böyle cool serseri falan oluyo erkekler için güzel şeyler oluyda böle yerlerde pek yoktu yane sositososito
kartanesine kendime aldığım bi tulum aldım pembe bi tane daha normal tulum aldım bi pembe pijama takımı bi tane de o sana aldığım lacivertli çizgili tulumun kırmızısını aldım
kot yoktu heç gıcıx oldum :1closedeyes: kızçeme bi beyaz hırka aldım eminim ona dibiniz düşcek çünkü bu kaa şeyin içinde favorim oooo onun altına mini kot etek almam lazımmmmmmmmmmm pembişli falann bide kilotlu çorapppp altınadaaaa pembe saten ilk adım ayakkabsıııııı inşallah yaneeeeealkisalkisalkis
yoh nan şekere falan bakmadım bi altın yastığı sordum 10 dedi almadım pahalı geldi nan o deelde bi tane çanta beğendim kendime kırmızı pek kullanışlı kaliteli bişidi 45 dedi almadım alsamıydım nan kafamçokkarıştı
ya tubaa birlikte gidek olum orayaaa ordan da kürkçü hana giderük
olleeyyy tomuycuk orda da pahlıymıışşş :sm_cool: :sm_cool:ya ben en çok uyku seti ve nevresim takımında kalakaldım birincisi daha beşik olarak ne alacağıma karar veremediğim için çünkü beşik ve park yatakların ürünleri ayrıymış o kesin deeldi bide nan kesin bile olsa tomuycuğun tükanı vardı oraa sordum olum uyku setlerine en dandiği 80 dedi taaa 250 ye kaaa kaldım ööleeceeee beeeeeeeeeeee :bbo:
ya şimdi kociş yarın free takılcak yok arabayı servise götürmeler yok balık falan ben yarın napsam acepp ipimi koparmam lazım olum kaydirigubbakcemile3
ana yarın bakırköye zaraya falan mı baksam anacım eminönünden sorada oralar heç çekilmes % 90 indirim lazımki cazip gelsin haa kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:aman bi siz zaten temiz bizler hep kirli sepetinden alur alur giyeruk töbe töbeee :roflol:
ayyyyy inanmıyom yaa başak burcu kadını ve ben bu karuyu seviyom nası oluyo nan o iş ben genelde gıcık olurumda :roflol:
kızım çok sorunlu karu oluyo bu başak karularu haa annadım şimdi adam nası mum olmuş sen başak burcunu desen yeterdi fallaa nannnn lülülülülülü
niye nan 28 mi olacam yoksamm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 annamıyom valla yas hesabındann kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?