cnm galiba hemen kimliğini falan çıkarmak gerekiyolen bende 82liyim emme ben daha 27 giremedim
ayy çok ters oluyoo vallahi bu kasımda doğanlar ben 21 kasım doğumluyum
mesela bu sene 27 e gircem 1 ay soora 2010 olcek
sene olaak 28 olcem emme bağa 28 olmak için 11 ay oluyoo
vallahi eğer gününde yazdırmak zorunda değilseniz
özellikle kız bebişleri ocak doğumlu yazdırın
kasım doğumlu bi vatandaş olarak şiddetle tavsiye edeyrum
cnm galiba hemen kimliğini falan çıkarmak gerekiyo
len bende 82liyim emme ben daha 27 giremedim
ayy çok ters oluyoo vallahi bu kasımda doğanlar ben 21 kasım doğumluyum
mesela bu sene 27 e gircem 1 ay soora 2010 olcek
sene olaak 28 olcem emme bağa 28 olmak için 11 ay oluyoo
vallahi eğer gününde yazdırmak zorunda değilseniz
özellikle kız bebişleri ocak doğumlu yazdırın
kasım doğumlu bi vatandaş olarak şiddetle tavsiye edeyrum
efet benim hemen çıkarmam lazım mesela bi de ben üzerime alıcam oğluşumu benim sos güv. haklarım daha iyi olduğundanyaa kendi işi olmayanların hemen çıkarması gerek ama kendi işinde çıkaranlar geç alabiliyorlar kimliği
yarasın bacımmm afiyet olsunnnGünaydın güzel anneler ve minik kuzucukları:)
Asebacım artık Türkiyede öyle bir ihtimal yok, hastane doğumlu olunca 1 tek gün bile farklı yazdırılamıyor. 31 aralıkta gece 22.00 de doğsa yine 1 ocak yazdırmıyorlar. Anca hastaneden alınan doğum belgesinde oynatabilirseniz ki ondada gün degişimi mümkün degil belki 1-2 saat oynatılabilir. Eğer ki böyle bir niyetiniz varsa evde doğurup ocaka kadar hiç hastaneye götürmemek lazım:))) Bu arada bende aralık doğumluyum sıkıntılarını bilirim cok iyi:)))
Sabah valla hiç üşenmedim, buzlukta İstanbulun sokak simitinden vardı ısıttım bir güzel onu yedim. Artık dönüyorum ya bütün stokları bitirebilirim:)))))))))
efet benim hemen çıkarmam lazım mesela bi de ben üzerime alıcam oğluşumu benim sos güv. haklarım daha iyi olduğundan
yarasın bacımmm afiyet olsunnn
efet benim hemen çıkarmam lazım mesela bi de ben üzerime alıcam oğluşumu benim sos güv. haklarım daha iyi olduğundan
Benim zilli kızım anasına cekecek kesin çok gezenti olacak, daha 1 haftalık olmadan benimkisinin pasaportu bile cıkacakki 10 günlükken buraya dönecegiz:)))
2 günlük filanken vesikalık çektirecek benim zillim:))))))))))
Günaydın güzel anneler ve minik kuzucukları:)
Asebacım artık Türkiyede öyle bir ihtimal yok, hastane doğumlu olunca 1 tek gün bile farklı yazdırılamıyor. 31 aralıkta gece 22.00 de doğsa yine 1 ocak yazdırmıyorlar. Anca hastaneden alınan doğum belgesinde oynatabilirseniz ki ondada gün degişimi mümkün degil belki 1-2 saat oynatılabilir. Eğer ki böyle bir niyetiniz varsa evde doğurup ocaka kadar hiç hastaneye götürmemek lazım:))) Bu arada bende aralık doğumluyum sıkıntılarını bilirim cok iyi:)))
Sabah valla hiç üşenmedim, buzlukta İstanbulun sokak simitinden vardı ısıttım bir güzel onu yedim. Artık dönüyorum ya bütün stokları bitirebilirim:)))))))))
senin tam gününde yazdırman gerek yine erkek için zorluğuda erken askere çağırırlarefet benim hemen çıkarmam lazım mesela bi de ben üzerime alıcam oğluşumu benim sos güv. haklarım daha iyi olduğundan
oy oy oy yerim ben onu ya 2 günlükken vesikalıkta cekilcek minik prenses
günaydın kızlar nasılsınız dün akşam köyde kaldım yeni geldim eve hala dünün şokundayım oğlum 1.226 grm olmuşş çok hareketliydii güldüü emme hareketii yapıyorduu tombik yanaklıızemuszemus alltan muayene oldum şikayetlerimi söyleyince çok şükür rahim açıklığı yokmuşş ama idrar tahlilimde iltihap çıktı fitil verdi nasıl kullanacam bilmem:gitme:
efet istersen kendi üzerine alabilirsinkıs nası alcan ki sen kendi üstüne ben onu hiç bilmiyorum benimde sosyal güv.haklarım daha iyi çünkü öyle alınıyosa bende alayım üzerime
kıslar herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel günler
günaydın kızlaara.s.
napıyosunuz?
gözünaydın canım aynı zamanda geçmiş olsungünaydın kızlar nasılsınız dün akşam köyde kaldım yeni geldim eve hala dünün şokundayım oğlum 1.226 grm olmuşş çok hareketliydii güldüü emme hareketii yapıyorduu tombik yanaklıızemuszemus alltan muayene oldum şikayetlerimi söyleyince çok şükür rahim açıklığı yokmuşş ama idrar tahlilimde iltihap çıktı fitil verdi nasıl kullanacam bilmem:gitme:
günaydın kızlar nasılsınız dün akşam köyde kaldım yeni geldim eve hala dünün şokundayım oğlum 1.226 grm olmuşş çok hareketliydii güldüü emme hareketii yapıyorduu tombik yanaklıızemuszemus alltan muayene oldum şikayetlerimi söyleyince çok şükür rahim açıklığı yokmuşş ama idrar tahlilimde iltihap çıktı fitil verdi nasıl kullanacam bilmem:gitme:
günaydın kızlaara.s.
napıyosunuz?
Artık KKyada vesikalık resmini koyarım zillimin:)))
Destna kız maşşallahneyle besliyosun sen bu kuzucuğu, su yediklerinin bi listesini verde bizde biraz besleyelim cocuğumuzu...
zereen kaçma gıı yazdım işteee
bende senin gibi düşünüom ama odam beyaz komple cok renksiz olabilir o sanırsam CADIARZU
bu senlik ozaman http://www.emall.com.tr/product/bebeko-7-parca-uyku-seti-prestij-yesil/[/QUOTE]
nehriver ben migrosta sordum böle uyku seti... peluş gibi bi kumarşı vardı çoook güzel yumuşacık... tek tek parça parça satıyolardı... sadece yorganı 130 lira dedi satıcı... takımı 500 ü bulur dedi.. senin koyduklarının fiyatı çok iyiymiş vallaaa.. bu arada nerden arıyosunuz bunları ben de bakiym burda nerde varsa... koyunlu olan ççok hoşuma gitti çünkü
siteyi gezdim en dandik olanlar kalmis stoklarda digerleri bitmis....
millet anlio malin iyisinden..kaydirigubbakcemile3
bide bence böyle internetten ellemeden yumusakligina bakmadan kumas kalitesini secmeden almak dogur degil....fiyatlarda ayrica cok ucuz degil ben chiccodan aldim 100 e hemde en iyisini sectim..bazilarinin yorganlari cok ince oluyo..ebnce sen önce bi carsi pazar gez bulamazsan internete yönel
chicco dan 100 e mi aldın.. iyiymiiiiş...
kızlar doktordan yeni geldim oğlum 1.226 grm olmuş doktor gelişimini çok beğendii sürekli idrara çıktığımı söyleyince tahlil istedii iltihap çıktıı alttan muayene etti rahim açıklığı varmı diyee oda yokmuşş zamanında doğucak inş dedii bebek yutkunuyo ağzınıı bişey yiyomuş gibi çeviriyodu emmme hareketti gibii yanakları tombik tombikktii canım benim yaa
yeni geldik hastaneden ayyyy bebişkommm 830 gr olmuşşşşşşşşşşş daha doğum pozisyonu almamış gelişimi haftasını çok uygun suyun neyin herşeyin ii dediiii kan ve idrar kültürü verdim 3 gün sora sonuç alıp göstereceeemmmmm inşşş
maaşallahh..tosuncuk olmuş bebişler... bakalım bizimki ne kadar oldu çok merak ediyorumm
şimcikkkk ya foto makinesini alacaadım eltimden çekip fotolarını koyacadım emme geç oldu yarın atarun artık kısmetsaa
kızım valla güzel bi yer gitmek lazım kıyafet olarak herbişeyini aldım sayulur
güzel bi hastane çıkışı aldım 25 e ama kumaşı çok iii 35 lik gruptan zornan aldım kaydirigubbakcemile2
kadife tulumlar aldım 10 a pijamalar aldım 5 e battaniyeler aldım 20 şer den penye battaniye aldım 5 e havlusunu aldım 10 a çıtçıtlı badyleri 2 lira 2.5 lira arası değişio
ceriiiin hayırlı olsun cicileriniz.... ballandıra ballandıra anlatmışsın çok merak ettim... hemen gel de şu fotoları koy kııızz
zereeen naber kıııızzzz
iyidir canım senden ne haber...
efet istersen kendi üzerine alabilirsin
kocanın üzerine diil de senin üzerine kaydoluyoo sos. güv. olarak
hııı bilmiyodum ben bunu nasıl yapılacağınıda bilmiyorum gerçi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?