2009 Kasm Anneleri

cnm galiba hemen kimliğini falan çıkarmak gerekiyo

Günaydın güzel anneler ve minik kuzucukları:)

Asebacım artık Türkiyede öyle bir ihtimal yok, hastane doğumlu olunca 1 tek gün bile farklı yazdırılamıyor. 31 aralıkta gece 22.00 de doğsa yine 1 ocak yazdırmıyorlar. Anca hastaneden alınan doğum belgesinde oynatabilirseniz ki ondada gün degişimi mümkün degil belki 1-2 saat oynatılabilir. Eğer ki böyle bir niyetiniz varsa evde doğurup ocaka kadar hiç hastaneye götürmemek lazım:))) Bu arada bende aralık doğumluyum sıkıntılarını bilirim cok iyi:)))

Sabah valla hiç üşenmedim, buzlukta İstanbulun sokak simitinden vardı ısıttım bir güzel onu yedim. Artık dönüyorum ya bütün stokları bitirebilirim:)))))))))

yarasın bacımmm afiyet olsunnn

efet benim hemen çıkarmam lazım mesela bi de ben üzerime alıcam oğluşumu benim sos güv. haklarım daha iyi olduğundan

Benim zilli kızım anasına cekecek kesin çok gezenti olacak, daha 1 haftalık olmadan benimkisinin pasaportu bile cıkacakki 10 günlükken buraya dönecegiz:)))

2 günlük filanken vesikalık çektirecek benim zillim:))))))))))

efet benim hemen çıkarmam lazım mesela bi de ben üzerime alıcam oğluşumu benim sos güv. haklarım daha iyi olduğundan

kıs nası alcan ki sen kendi üstüne ben onu hiç bilmiyorum benimde sosyal güv.haklarım daha iyi çünkü öyle alınıyosa bende alayım üzerime

oy oy oy yerim ben onu ya 2 günlükken vesikalıkta cekilcek minik prenses

günaydın kızlar nasılsınız dün akşam köyde kaldım yeni geldim eve hala dünün şokundayım oğlum 1.226 grm olmuşş çok hareketliydii güldüü emme hareketii yapıyorduu tombik yanaklıızemuszemus alltan muayene oldum şikayetlerimi söyleyince çok şükür rahim açıklığı yokmuşş ama idrar tahlilimde iltihap çıktı fitil verdi nasıl kullanacam bilmem:gitme:

canım hastane doğumlu olması pek farketmiyoo bi şekilde ayarlanıyoo merak etme
ama ya çalışmayan anne baba olcek yada kendi işi olan olacak tek sorun bu

ohh afiyet olsun gelince tazelerini yersin artık
benimde geçen canım çook simit istemişti aldım 1 tanede buzluğa attım acil durumlar için kaydirigubbakcemile3
senin tam gününde yazdırman gerek yine erkek için zorluğuda erken askere çağırırlar
tek yararı benim için erken okula başlamış ve okulu erken bitirmiş olmak kaydirigubbakcemile3

Destna kız maşşallah neyle besliyosun sen bu kuzucuğu, su yediklerinin bi listesini verde bizde biraz besleyelim cocuğumuzu...

kıs nası alcan ki sen kendi üstüne ben onu hiç bilmiyorum benimde sosyal güv.haklarım daha iyi çünkü öyle alınıyosa bende alayım üzerime
efet istersen kendi üzerine alabilirsin
kocanın üzerine diil de senin üzerine kaydoluyoo sos. güv. olarak

kıslar herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel günler

günaydın kızlaara.s.
napıyosunuz?

günaydın kıslarr hoşgeldiniz

gözünaydın canım aynı zamanda geçmiş olsun
fitil kullanmayı bende bilmem içerisinde yazar kullanma talimatı

bende bugün bi ara dra gidecem şişliklerim geçmedi bi türlü
başka bi sıkıntı yoktur inşallah gidip sormayı düşünüyorum

maşallah kıssssss kocaman olmuş

günaydın kızlaara.s.
napıyosunuz?

günaydın zerencim sen nasılsın a.s.

Artık KKyada vesikalık resmini koyarım zillimin:)))

:lepi: koy kıs severiz biz burdan onu ya zemuszemus

Destna kız maşşallah neyle besliyosun sen bu kuzucuğu, su yediklerinin bi listesini verde bizde biraz besleyelim cocuğumuzu...

sağol canım senin prenseste tombiklenir yakındasengözlerimebaksanab ben süt içemiyorum mesela ama beyz peynir yoğurt süzme çok tüketiyorum bol meyve ve dondurma özel bişiy yapmıyorum yaniii hatta üzülüyodum ihmal ediyorum diyee ama bebek beslenmiş gerçi her bebeğin kilo alımı farklı haftalarda oluyormuşş hepsi kendince iştee

zereen kaçma gıı yazdım işteee

gördüm canım sağolasın... yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla benim aldıklarımın etiketinde yazan 56 ve 62 gibi rakamlar bebişin boyunu gösteriyo... kışlık olarak çıtçıtlı body 62 almıştım... 56 numaradan da almam gerekiyor demekki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…