2009 Kasm Anneleri

ayyy yerim ben senin zilli maşanı eşek sıpası 10 günlükken resim çektirirse 4-5 yaşında sahneye çıkar artıkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Teşekkür ederim canımmmm.......

Simdi internetten arastırıyorumda doğumdan sonra korse takmayı düşünüyormusunuz?????????
kesinlikle evettt çok faydalıymış

ayyy yerim ben senin zilli maşanı eşek sıpası 10 günlükken resim çektirirse 4-5 yaşında sahneye çıkar artıkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Zaten sürekli kızım dansöz olacak heralde diyorum kocişko sinirden ölüyo valla:))))

günaydın zerencim sen nasılsın a.s.

iyiyim canım sağolasın.....

destna sık tuvalete çıkmak enfeksiyon belirtisimiymiş...

şu mantar da beni öldürecek yaaaa. ilacım daha cumartesi bitti bugün kaşınmaya başladım yineee. ikinci defa kullandım aynı ilacı... bu defa daha etkili bişey varsa onu yazdırıcam ilaç olarak...

Bugünde bütün sorular benden geldi ama 1 sorum daha var, çalışanlar için: çalışanlar 32. haftada illaki rapor almak zorundamı??? yani 37. haftaya kadar calısabilir diye bir rapor almaktamı mecburi????

idrar tahlilinde mikrop çıkmadı yanlız iltihap çıktı doktor bunun için olabiliceğinii söyledii fitil verdi işte daha almadım nasıl kullanıcam yaaamafoldumben sanada çok geçmiş olsun mantar da uğraşılacak şey deil helede hamileyken kaşımamaya çalış canım daha fena olurr

günaydın kızlaaarr a.s.
sıcaktan yatamıyorum,göbektende yatamıyorum allahım uyku haram oldu banaa mafoldumben
ahh kuzumm kıyamam sana kıs gel bize serin serin yatarısss
Bugünde bütün sorular benden geldi ama 1 sorum daha var, çalışanlar için: çalışanlar 32. haftada illaki rapor almak zorundamı??? yani 37. haftaya kadar calısabilir diye bir rapor almaktamı mecburi????
evet cnm yasa gereği zorunlu

evet canım 32. haftadan sonra çalışabilir raporu almalısın

walla ben de nasıl yapılacağını bilmiommm :)
bende bilmioom ama olduğunu bileyomm

karakaızz yine karıştırdın alıntıları beaaaa

günaydın nan millet napiyonusss oo gececiler çoktan düşmüş buraya ben geç kalmışım ama sanmayınki uyuyodum nan kalktım evi temizledim nan destna sana derken bende sağa döndüm haaa kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlaaarr a.s.
sıcaktan yatamıyorum,göbektende yatamıyorum allahım uyku haram oldu banaa mafoldumben

banada bende sıcaktan yatamıyom evden dışarı çıkmak istemiyomm
öğlen eve gidiyomm geçiyom klima karşısına akşama kadar ordayım

günaydın nan millet napiyonusss oo gececiler çoktan düşmüş buraya ben geç kalmışım ama sanmayınki uyuyodum nan kalktım evi temizledim nan destna sana derken bende sağa döndüm haaa kaydirigubbakcemile3

günaydın gülüümm Şeniz
maşallah yavv bune hız

hee oluruk nannn nolmuş yaneee senide bekleruk anam sensiz topic olmas biliyonn :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

hee ozaman topluca karar alalım olalım sırnaşık şey

winston içiyyy eşek sıpası normalde evde içmey ama gece oyunun başından kalkmadı içerde içti bende kaçtım hemennn

aboww rakip firmadan içiymişş lmaz:lmaz:

banada bende sıcaktan yatamıyom evden dışarı çıkmak istemiyomm
öğlen eve gidiyomm geçiyom klima karşısına akşama kadar ordayım

cnm valla ne kötü oldu yaa :sinifsinif::sinifsinif:
bana klimada dokunuyo ara ara açıyoz o yüzden :sinifsinif:

günaydın kızlarrrra.s.

günaydınnnn canımmm a.s.

günaydın kızlaaarr a.s.

günaydın muredacım bende yatamıyorum uyku artık hepimize haram sanırsam

ben dr ma sormuştum canım 32.haftada 37.haftaya kadar çalışabilir raporu vereceğim dedi

oohh maşşallah afferim sana temzilik gibisi varrr mıı hemde hareket oluyor iyi geliyorr bende dün temizledim yapmıyccam biim bugün bişiy yemek falan yaparım belikm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…