ayyy yerim ben senin zilli maşanı eşek sıpası 10 günlükken resim çektirirse 4-5 yaşında sahneye çıkar artıkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2Benim zilli kızım anasına cekecek kesin çok gezenti olacak, daha 1 haftalık olmadan benimkisinin pasaportu bile cıkacakki 10 günlükken buraya dönecegiz:)))
2 günlük filanken vesikalık çektirecek benim zillim:))))))))))
kesinlikle evettt çok faydalıymışTeşekkür ederim canımmmm.......
Simdi internetten arastırıyorumda doğumdan sonra korse takmayı düşünüyormusunuz?????????
ayyy yerim ben senin zilli maşanı eşek sıpası 10 günlükken resim çektirirse 4-5 yaşında sahneye çıkar artıkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
günaydın zerencim sen nasılsın a.s.
günaydın tubişgünaydın kızlarrrra.s.
walla ben de nasıl yapılacağını bilmiommm :)efet istersen kendi üzerine alabilirsin
kocanın üzerine diil de senin üzerine kaydoluyoo sos. güv. olarak
hııı bilmiyodum ben bunu nasıl yapılacağınıda bilmiyorum gerçi kaydirigubbakcemile3
iyiyim canım sağolasın.....
destna sık tuvalete çıkmak enfeksiyon belirtisimiymiş...
şu mantar da beni öldürecek yaaaa. ilacım daha cumartesi bitti bugün kaşınmaya başladım yineee. ikinci defa kullandım aynı ilacı... bu defa daha etkili bişey varsa onu yazdırıcam ilaç olarak...
ahh kuzumm kıyamam sana kıs gel bize serin serin yatarısssgünaydın kızlaaarr a.s.
sıcaktan yatamıyorum,göbektende yatamıyorum allahım uyku haram oldu banaa mafoldumben
evet cnm yasa gereği zorunluBugünde bütün sorular benden geldi ama 1 sorum daha var, çalışanlar için: çalışanlar 32. haftada illaki rapor almak zorundamı??? yani 37. haftaya kadar calısabilir diye bir rapor almaktamı mecburi????
evet canım 32. haftadan sonra çalışabilir raporu almalısınBugünde bütün sorular benden geldi ama 1 sorum daha var, çalışanlar için: çalışanlar 32. haftada illaki rapor almak zorundamı??? yani 37. haftaya kadar calısabilir diye bir rapor almaktamı mecburi????
bende bilmioom ama olduğunu bileyommwalla ben de nasıl yapılacağını bilmiommm :)
azgın tubişşşş :roflol: 2010 kasım anasıda olursunuz sen,cerin,cersuu vee iteeekk :roflol::roflol::roflol:
ahh kuzumm kıyamam sana kıs gel bize serin serin yatarısss
hadi git gülüüm iyi geceeleerr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızz kocişin ne içiy sigaraaa ??
günaydın kızlaaarr a.s.
sıcaktan yatamıyorum,göbektende yatamıyorum allahım uyku haram oldu banaa mafoldumben
günaydın nan millet napiyonusss oo gececiler çoktan düşmüş buraya ben geç kalmışım ama sanmayınki uyuyodum nan kalktım evi temizledim nan destna sana derken bende sağa döndüm haaa kaydirigubbakcemile3
hee oluruk nannn nolmuş yaneee senide bekleruk anam sensiz topic olmas biliyonn :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
winston içiyyy eşek sıpası normalde evde içmey ama gece oyunun başından kalkmadı içerde içti bende kaçtım hemennn
banada bende sıcaktan yatamıyom evden dışarı çıkmak istemiyomm
öğlen eve gidiyomm geçiyom klima karşısına akşama kadar ordayım
günaydın kızlarrrra.s.
günaydın kızlaaarr a.s.
Bugünde bütün sorular benden geldi ama 1 sorum daha var, çalışanlar için: çalışanlar 32. haftada illaki rapor almak zorundamı??? yani 37. haftaya kadar calısabilir diye bir rapor almaktamı mecburi????
günaydın nan millet napiyonusss oo gececiler çoktan düşmüş buraya ben geç kalmışım ama sanmayınki uyuyodum nan kalktım evi temizledim nan destna sana derken bende sağa döndüm haaa kaydirigubbakcemile3
günaydın gülüümm Şeniz
maşallah yavv bune hız
hee ozaman topluca karar alalım olalım sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?