günaydın muredacım bende yatamıyorum uyku artık hepimize haram sanırsam
oohh maşşallah afferim sana temzilik gibisi varrr mıı hemde hareket oluyor iyi geliyorr bende dün temizledim yapmıyccam biim bugün bişiy yemek falan yaparım belikm
he nan yine aynı dönemin hamişleri olmak istiyom siz olmadan bu dönem çekilmes nan :çok üzgünüm:
günaydın nan millet napiyonusss oo gececiler çoktan düşmüş buraya ben geç kalmışım ama sanmayınki uyuyodum nan kalktım evi temizledim nan destna sana derken bende sağa döndüm haaa kaydirigubbakcemile3
olleeyyy tomuycuk orda da pahlıymıışşş :sm_cool: :sm_cool:
nan git zarada 15e 20ye elbiseler var emmee yazlıkk :roflol: seneye cesaret edebiliyosan benim gibi git al lülülülülülü
aman duyda inanma desti bugun temizlik yapmicakmış hadi nan ordan sen kimi kandırıyon çözdük kızım biz senü lülülülülülü
:roflol: :roflol: :roflol:
gıı bi de kirli sepetimi var siz dee ben makinayı ayda bir çalıştırıyon :roflol: :roflol:
nan ben de başağım ne biçim konuşuyon sen adamım :mymeka:
emme hiç sorunlu deelim ben yaa bende bi sorun var gaaba :roflol:
hamişken bilene depresyona girmedim hormonlarım kafayı yemedi allam hissiz bi karuyun gaaba -tatlicadiarzu-
günaydın nan cerin nappiyon
günaydın kızlar
cerin bebişe ciciler alınmış hayırlı olsun iyi günlerinde giysin inşallah
sende mi başak burcusun nan bak zornan tabularımı yıktırcaklar bağa başak burcu karularunu sewdirdiler yauwww -tatlicadiarzu-
yoh yoh yükselenin etkisinde kalıyonuzdur siz kızım ondan böle datlusunuzzz opuyorumnanaktan
idrar tahlilinde mikrop çıkmadı yanlız iltihap çıktı doktor bunun için olabiliceğinii söyledii fitil verdi işte daha almadım nasıl kullanıcam yaaamafoldumben sanada çok geçmiş olsun mantar da uğraşılacak şey deil helede hamileyken kaşımamaya çalış canım daha fena olurr
len bende 82liyim emme ben daha 27 giremedim
ayy çok ters oluyoo vallahi bu kasımda doğanlar ben 21 kasım doğumluyum
mesela bu sene 27 e gircem 1 ay soora 2010 olcek
sene olaak 28 olcem emme bağa 28 olmak için 11 ay oluyoo
vallahi eğer gününde yazdırmak zorunda değilseniz
özellikle kız bebişleri ocak doğumlu yazdırın
kasım doğumlu bi vatandaş olarak şiddetle tavsiye edeyrum
sabahtan öğlene kadr sınıfta öğlenden geceye kadarda evde klima başındayım vallahicnm valla ne kötü oldu yaa :sinifsinif::sinifsinif:
bana klimada dokunuyo ara ara açıyoz o yüzden :sinifsinif:
yaww burca değil o insan kişiliğine bağlı gııısende mi başak burcusun nan bak zornan tabularımı yıktırcaklar bağa başak burcu karularunu sewdirdiler yauwww -tatlicadiarzu-
yoh yoh yükselenin etkisinde kalıyonuzdur siz kızım ondan böle datlusunuzzz opuyorumnanaktan
Benim zilli kızım anasına cekecek kesin çok gezenti olacak, daha 1 haftalık olmadan benimkisinin pasaportu bile cıkacakki 10 günlükken buraya dönecegiz:)))
2 günlük filanken vesikalık çektirecek benim zillim:))))))))))
ay kızımın çeyizlerini serdim odaya ya bana çok az geldi öyle yayınca ama kaynanam falan daha alma yazık giydiremeden büyür dio yawww :uhm:
sabahtan öğlene kadr sınıfta öğlenden geceye kadarda evde klima başındayım vallahi
bi ara pencereleri açıyom sıcaktan duramıyom hemen geri klimaya geçiyom
yaww burca değil o insan kişiliğine bağlı gııı
senin tanıdığın başaklar hep sorunlu kişilermiş ondan sağa öle geleyoo
aminn kendini çok fazlada kaptırma emi gerkecek şeyler algünaydın bebeemm saollll daha güzelleri hepimizin yavruşlarının ossunnn
ama bugun gene çıkacam piyasaya :jeyyar:
çok pis gaza geldim olummmmmmbu gidişle doğum yapcak para yapmicak nannn delikafadulden
lenn kendi iş yerin felan varsa bişeler yapıpı yazıliii ama ana veya baba başka bi şirkette veya devlette çalışiise gününde yazdırmak gereklmaz: lmaz: lmaz: hayır yiwwwrrııımmm artık gününde yazıyolar o ayrı da yazsalar bile ocağa falan almayın nan okula başlmasını engellersiniz boşuna sene kaybeder hayata erken atılsın yiwrular
offff yaa sırtım ağrıyoo
bi daha burda yatmıcam serin oluyoo ama altı sünger yaa tüm sırt kemiklerim ağrıyoo :bbo:
kız cerin çektin mi resimleri hadi bekliyoss
aboww asebam ben öle olsam bademcikler ağzımdan çıkar yaa :bbo::bbo:
hemen şişiyo bende kronik bademcik iltihabı var tatlım.Klima hemen çarpıyo benii :sinifsinif::sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?