2009 Kasm Anneleri

oohh maşşallah afferim sana temzilik gibisi varrr mıı hemde hareket oluyor iyi geliyorr bende dün temizledim yapmıyccam biim bugün bişiy yemek falan yaparım belikm

aman duyda inanma desti bugun temizlik yapmicakmış hadi nan ordan sen kimi kandırıyon çözdük kızım biz senü lülülülülülü

olleeyyy tomuycuk orda da pahlıymıışşş :sm_cool: :sm_cool:

nan git zarada 15e 20ye elbiseler var emmee yazlıkk :roflol: seneye cesaret edebiliyosan benim gibi git al lülülülülülü

kızım ben daha çocuğun kışın giydiklerini aldım millet temem daha alma deyü bide yazlıkları alsam beni aforoz ederler fallaaa :roflol:

aman duyda inanma desti bugun temizlik yapmicakmış hadi nan ordan sen kimi kandırıyon çözdük kızım biz senü lülülülülülü

kıss yapmıycam inankii kahvaltı bulaşıklarını makineye atarım biii:lepi: sağlık ocağına gidip ilacı yazdırmam lazım bide aşı olcamm

sende mi başak burcusun nan bak zornan tabularımı yıktırcaklar bağa başak burcu karularunu sewdirdiler yauwww -tatlicadiarzu-
yoh yoh yükselenin etkisinde kalıyonuzdur siz kızım ondan böle datlusunuzzz opuyorumnanaktan

günaydın kızlar
cerin bebişe ciciler alınmış hayırlı olsun iyi günlerinde giysin inşallah

günaydın bebeemm saollll daha güzelleri hepimizin yavruşlarının ossunnn
ama bugun gene çıkacam piyasaya :jeyyar:
çok pis gaza geldim olummmmmm bu gidişle doğum yapcak para yapmicak nannn delikafadulden

kız ne alıp veremediğin var senin başaklarlan bakemm :mymeka:
bak bizi seviysin iştee çatırtımda başakmış hemii :lepi:

hııım. anladım canım geçmiş olsun... fitili nasıl kullanacağını nasıl bilmiyorsun kııızzz... malum bölgeye koyucaksın işte... hem ilacın prospektüsünde yazıyodur.. baktın mı?

ahhhh evet kaşımamaya çalışıyorum...

lmaz:lmaz:lmaz: hayır yiwwwrrııımmm artık gününde yazıyolar o ayrı da yazsalar bile ocağa falan almayın nan okula başlmasını engellersiniz boşuna sene kaybeder hayata erken atılsın yiwrular

cnm valla ne kötü oldu yaa :sinifsinif::sinifsinif:
bana klimada dokunuyo ara ara açıyoz o yüzden :sinifsinif:
sabahtan öğlene kadr sınıfta öğlenden geceye kadarda evde klima başındayım vallahi
bi ara pencereleri açıyom sıcaktan duramıyom hemen geri klimaya geçiyom

yaww burca değil o insan kişiliğine bağlı gııı
senin tanıdığın başaklar hep sorunlu kişilermiş ondan sağa öle geleyoo

kızz abuuu ne giydircen gıı güzel bi şapka tak bare bebeğe :roflol:

ay kızımın çeyizlerini serdim odaya ya bana çok az geldi öyle yayınca ama kaynanam falan daha alma yazık giydiremeden büyür dio yawww :uhm:

hadi ne zman koyuyon fotolarıkaydirigubbakcemile2

bu arada başak burçlarını sevmiyom diyosun ama başaklardan çok sıkı dost olur haaaayerimseniben

aboww asebam ben öle olsam bademcikler ağzımdan çıkar yaa :bbo::bbo:
hemen şişiyo bende kronik bademcik iltihabı var tatlım.Klima hemen çarpıyo benii :sinifsinif::sinifsinif:

offff yaa sırtım ağrıyoo
bi daha burda yatmıcam serin oluyoo ama altı sünger yaa tüm sırt kemiklerim ağrıyoo :bbo:
kız cerin çektin mi resimleri hadi bekliyoss

günaydın bebeemm saollll daha güzelleri hepimizin yavruşlarının ossunnn
ama bugun gene çıkacam piyasaya :jeyyar:
çok pis gaza geldim olummmmmm bu gidişle doğum yapcak para yapmicak nannn delikafadulden
aminn kendini çok fazlada kaptırma emi gerkecek şeyler al
gereksizlerle evi boşuna doldurma ve kendinide çook fazla yorma yıvriim

lmaz:lmaz:lmaz: hayır yiwwwrrııımmm artık gününde yazıyolar o ayrı da yazsalar bile ocağa falan almayın nan okula başlmasını engellersiniz boşuna sene kaybeder hayata erken atılsın yiwrular
lenn kendi iş yerin felan varsa bişeler yapıpı yazıliii ama ana veya baba başka bi şirkette veya devlette çalışiise gününde yazdırmak gerek
ben hayata erken atıldımda neoldii erken yorulduk işteee
ve çook zararıda oldu geçen senemiydi neydi sınav vardı 83 doğumluları aldılar ben 1 ayla kaybettim o yüzdende işe almadılar yaa

offff yaa sırtım ağrıyoo
bi daha burda yatmıcam serin oluyoo ama altı sünger yaa tüm sırt kemiklerim ağrıyoo :bbo:
kız cerin çektin mi resimleri hadi bekliyoss

anaam tubişim yevvriim yatma orda bi daha allah korusun geçmez bide sırtının ağrısı,
git yatağına sarıl eniştemee :jeyyar::jeyyar:

aboww asebam ben öle olsam bademcikler ağzımdan çıkar yaa :bbo::bbo:
hemen şişiyo bende kronik bademcik iltihabı var tatlım.Klima hemen çarpıyo benii :sinifsinif::sinifsinif:

Allahtan öle bi derdim yooook alsa niderdim acep şu sıcaklarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…