2009 Kasm Anneleri

[

senin elinin girmesi için kova lazım nan düdük :roflol::roflol:
fırçası varya onnarın temizlemek için allam ya krispi dese neyse yauw:roflol:

bu karunun içine cem yılmaz kacmış bugün :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

biz kırk mevlütünde pasta börek tazı ıkram ediyoruz canım eltımın bebek mevlütündede mevlür okudu sarma,irmik helvası etli pide kurabiye verdik birde çay ayran istege göre benımkıde öle olur :roflol: cokacimcoook

:1shok: :jeyyar: :jeyyar:

:roflol: :roflol: :roflol: aşk olsun nan ben pis bogazmıyım o kadar garunun içinde ben mi geldim aklına kaydirigubbakcemile3

he nan nedense şker b.k boğaz falan denince sen geldin aklıma bacım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ben yapmıcam yaa zaten mevlüd de yapmıcam gaaba
aboww daha yenilerde cıkmışş karar vermek imkansızlaşcak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
cemre çok güzel isimm adamım yauw :lepi:
efet yaa bence de kocişimi ikna etmelüyünnn
[

bu karunun içine cem yılmaz kacmış bugün :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

o hep öle zaten yaa :roflol: :roflol: boşuna adamım demiyom

delü var işte aventin var giriyo elim,
benim hem ellerim bini bikerem
ama parmaklarım uzun her yere sokarım ben parnaklarımıkaydirigubbakcemile3
fırçaları sevmiyom benlülülülülülü

cemre çok güzel isimm adamım yauw :lepi:

cemre güsel canım
ya benim topiğimi gönderem de bana da tercih yapın hade bakem

Bizim burada Kemal kutucu var nikah şekerleri bebek şekerleri hepsi var oradan alırım yine cnm ben herşeyi ordan aldım çok iyidir..Biz eşimin işyerine yollarız birde ağaç gibi yapılıyormuş oda evde bulunur yada sepet gelen misafirlerede hediye veririz diye düşündük..

40 mevlüdünde losa şerbeti yapıyoruz istersen ozamanda dağıtılabilir tabiki canım nasıl istersen opuyorumnanaktan

kız ben kendi kızıma bi isim bulamadum yaaa :gitme:

nekaa cok şey istionuz yahu dünya kullanıo poli carbonu bizim bebeleremi zarar verio gelio da.. :roflol::roflol::roflol::roflol:

cemrenin anlamları :1. Ateş. 2. Kor halinde ateş. 3. Şubat ayında azar azar artan sıcaklık. 4. Hacıların Mina’da şeytan taşlaması. Küçük taş parçası. Arafat’ta hacıların şeytan taşlamaları.

ben de kendimce düştüğü yere sıcaklık veren girdiği ortama güzel bi hava katan yorumunu yaptımdı :jeyyar:
çok iyi yorum yaparunn

kartanem sen niye yapmıyon nan
bebişe bir kuran okutmalıyız
ben yapacam da hatta normal her bişey ikram ederim
nazlım losa serbeti nasıl oluy ben bilmiyom
yaprak da atmıştım dolaba birine sardıracam
pasta börek derken bir sürü olar
bide diş çıkarmada varmış diş buğdağı yapılıyormuş
ulan ne biçim adetler var bizimkilerde de

nekaa cok şey istionuz yahu dünya kullanıo poli carbonu bizim bebeleremi zarar verio gelio da.. :roflol::roflol::roflol::roflol:

dünya kullanıyo diye bi şeyi alıp kullancak deilim ya nan :mymeka:
anam istediğinizi alın kullanın baganee :mymeka:
ben bu işleri çok iyi bildiğim ve gıda okuduğum için diyorum takıp takmamak size kalmışş lülülülülülü

benimde emzigin markası aventin nan güzel markaymıs öle dıyolar

he bacım haklısın nan vereliniortak

kartanem bir hadiste geçiyor sanırsam
çoçuklaraınıza ateş anlamı taşıyan isimler koymayın diyorlar
ben şule yi bile o yüzden direk sildim
alev de aynı şekilde
bi düşün o zamn derim

lohusa şerbetı hazır satılıyo sen kaynatıyorsun onu su ıle ıcınde tarcın felan da oluyo guzel tatı bıtkı cayları satılar yerlerde var aktarlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…