2009 Kasm Anneleri

nan ben sana ne dedim nan bu karu elim girsin öle olsun böle olsun deyünce ona dedim bencede herkes istediğini kullansın tercih meselesi alıngan kurbağam benim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

LOHUSA ŞERBETİ - LOHUSA ŞERBETİ Tarifi

Malzemeler :

½ Kg Lohusa Şekeri
5 su bardağı Toz Şeker
15 adet Karanfil
3-4 Kabuk Tarçın
15-20 bardak Su

Hazırlanışı :

Büyük bir tencereye su, şeker (isteğe göre ayarlanır) ve lohusa şekeri konulur. Yarım saat kaynatılır.

Kabuk tarçınlar ve Karanfiller bir tülbent içinde tencereye atılır. Kaynatmaya devam edilir.

Hepsi süzülerek sıcak ya da soğuk ikram edilir.

kızz valla diyorum bakın,plastikler çöplerden üretiliyolar,adamlar plastik torbada bişey taşımak bile zararlı derken siz bebelere mamyı plastik seyde içircenizz bravooooooooooo alkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızz valla diyorum bakın,plastikler çöplerden üretiliyolar,adamlar plastik torbada bişey taşımak bile zararlı derken siz bebelere mamyı plastik seyde içircenizz bravooooooooooo alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ee tamam da bacım beegıne mama yaptında neyle yedırcen pekı bebk kasıkları ıle deılmı onlarda plastık netcükk emzıkdede var plastık

ya kuran okurum canım ben onaa
zaten mevlüde gelecek kimsem yokki bi annecim zaten yanımda olur kayınvalidemler de gelirmi bilmem çağırcak üç beş kişi var zaten
arkadaşlarım var birsürü gerçi de bilmem mevlüt yapmam heralde
kartanem bir hadiste geçiyor sanırsam
çoçuklaraınıza ateş anlamı taşıyan isimler koymayın diyorlar
ben şule yi bile o yüzden direk sildim
alev de aynı şekilde
bi düşün o zamn derim

evet zeytünüm yaa ben de şimdi okudumm ateş anlamını bilmiyodum zaten peygamber efendimiz de cemre adını cemileyle değiştirmiş
bu da gittiii :bbo:

ee tamam da bacım beegıne mama yaptında neyle yedırcen pekı bebk kasıkları ıle deılmı onlarda plastık netcükk emzıkdede var plastık

ben hemen saymaya baslayam ana kucağındaki süslerin takılı oldugu şeylerde plastik bebek arabası korumaları plastik tiş kasıyıcılar cıngıraklar mama sandalyelerinin önleri herseyi gectim meyve sebze hatta ekmek alırken bunları koydugumuz hersey plastik banyo küveti kovası masrafası buyrun burdan yakın zemuszemus

nazlım anladım cnm
iyide hamle olan bizdik onlara ne oluyo böle tatlı tatlı şerbet içeyler
bi ayran nelerine yetmiy

naniknanik naniknanik naniknaniknaniknanik
:roflol: :roflol: :roflol:

Mevlütte tatlı olsun yavruşun uzun ömürlü olsun vsvss gibi etkenlere bağlı olaraktan efendim böyle bir örf adet gelenek göreneklerimiz oluşmuş oldukça zevklidir içimi kolay kimseyi zehirlemez bir vişneyi kaynatmaktan daha kolaydır :roflol: :roflol:
İçsinler cnm oyalansınlar içeceklerle yiyeceklerle dualar zaten iyidir evede bereket getirir öyle işte yerimsenibendelikafadulden

kartanem zor ya isim bulmak
kız olursa kolay olur diyodum ama bulamadım işte
sevdiğim en güsel isimler elif ve ece onlarda 1. derece akrabada var
ikiside kibar isim bence tavsiye ederim sana da
az kişin varsa gerek yok tabi
ama arkadaşlarını çağır bence hem bebişini ne zmn görecekler
toplu görmüş olular bide bir sürü kızına cicişler gelir:)))))))

emziği ısıtıpmı koycan ağzınaaa
:mymeka:

kızz anakucağından mamamı içircen bebeye :roflol:
bende onu diyorum iştee herşey plastik ama sıcak olarak mama içmesi çok başkaa.
bana neee yaaa amaaann ben vermem siz verin tamam :lepi:

he bana kalırsa bu mevlütler bunun için var altın takıolar cici getiriolar die:roflol::roflol:

öle nazlıcım ya ben her sene kuran okuturum çok şükür
severek de yaparım hele eller tutularak dular okunur ya
işte orada hep duygulanıyorum ağlıyom bide
yapcam valla hem bu eve de bu sene geçtik bahaneyle okunmuş olur
ben de o şerbetten alam bari

ben onu demiom elnin değdiği hersey plastik deyom herseyden bebeğini koruyamazsın zemuszemus

off evet yaa kıza isim bulmak çok zor yaa

haklısın zeytiim belki arkadaşları çağırarak bişe yapabülürüz dur bakalım o günler bi gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…