2009 Kasm Anneleri

kendi evinde oldugun zaman daha zevkine göre dösersin canım Allah en kısa zamanda onuda versin inş.
benimde babam imalat yapmıyo senelerdir
arkadasına yaptıracak

kız ev biizm ama küçük 2 oda bi salon oturma odasını salon saolunuda oturma odası niyetine kullanıyoruz ilerde nasip olursa yapar zevkimize göre hem yapma mobilyalar daha kullanışlı ihtiyace binaen yapılıyor nasıl istersen çilekte vardı bi iki tane eşim katalog getircek seçicez iştee beşiğin içnide aldım kenarı lilalı içi mantarlı ağaçlı sevimli bişiy bide bbeiş doğsun tablo tamamlanıcak

ayyy kızlar sızmışım nan kk nın başında :)) uyandım şinci soğuk meyve tabağı yaptım yiyom açılam deyü
:mymeka:
ohhh sende dolaptan yırttın kıssss:jeyyar:

eveet evlenmeden önceki sene aldıydım öğrenci evime sonra da kullanurun dediydim ama içinde kışlıklar vaar boşaltmam lazıım senağlama
iki tane çekyatım vardı biri lila biri fıstık yeşili ikisinden birini bebişin odasına alcemm artık odayı o renklerde kombine etcez
zaten çekyatları da öğrenci evimden kalma lilalı yeşilli halıya göre aldıydım perdeyi de ona göre yaptırmıştım bi halı yüzünden tüm odayı öle döşediydik :roflol: :roflol:
şimdi de bi dolap yüzünden odayı döşicez :roflol:

desti kardeşinin adı ne? hani ismen dua daha makbul ya dua edelim hep beraber bu mubarek gunde

ayyy kızlar sızmışım nan kk nın başında :)) uyandım şinci soğuk meyve tabağı yaptım yiyom açılam deyü
afiyet olsun dadluuuum

dualarımız kabul olur inşallah
hayırlı kandiller canıııımmopuyorumnanaktan

zaten bi eksik onlar yaaaaaaa:kedi:

desti kardeşinin adı ne? hani ismen dua daha makbul ya dua edelim hep beraber bu mubarek gunde
ben de sorduydum ama yanıt gelmedi:umursamaz:
hee nan tam bugün yapem diyom o gün öğlen yemekte yeşil mercimekli çorba çıkıyo laelaelaelaelae

ohh ne güsel bol bol ye işte sabah aç karnına da keçiboynuzu pekmezi oldu bitti işte

anladım canımm opuyorumnanaktan
güle güle kullansın bebişlerimiz inş.

ne güsel işte kısss kartanesi sen ankarada mı okumuştun gııı merak ettim şimcikCADIARZU

abdülhalim demek
ay ismini karıltırmam herhal çok abdüller var ya
yok ya unutmam
hamiş kalmaya çalışan birine de dua etcem bakalım inşallah kabulolur hepsi

ben de sorduydum ama yanıt gelmedi:umursamaz:

ohh ne güsel bol bol ye işte sabah aç karnına da keçiboynuzu pekmezi oldu bitti işte

canım kusura bakma görmedim yasdığını abdülhalim ismii Allahın yumuşak huylu kulu manasındaa gerçektende öylee bi çocuk martcım iyi dileklerin için teşekkürler Allah razı olsun

off yaa eylülün ilk haftası gidices mobilyacılara şimdi gitsek keşkemmmm ama kociş şimdi erken diip duruyo yaaaaaaaaaa

sağol canım sen naptın bebişinizin odasını bittimi badananız

yok yav daha bitmedi boya bittide bordür boya kuruyunca akşama yapışcekmişş :sinifsinif:

naniknaniknaniknanik yuhh nan kk başında nasıl sızlır yaav naniknanik

dualarımız kabul olur inşallah

seninde cnmm opuyorumnanaktan

Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…