kendi evinde oldugun zaman daha zevkine göre dösersin canım Allah en kısa zamanda onuda versin inş.
benimde babam imalat yapmıyo senelerdir
arkadasına yaptıracak
:mymeka:ayyy kızlar sızmışım nan kk nın başında :)) uyandım şinci soğuk meyve tabağı yaptım yiyom açılam deyü
ohhh sende dolaptan yırttın kıssss:jeyyar:
selam kızlar kardeşim ameliyatta şimdii girmeden konuştk çok dua et abla bana dedii sulu gözl ben tutamadım kendimii korkma derken ameliyathane girerken annemle bbama gelmeyin demiş ben korkmuyorum inşş çok güzel geçerde sıkıntıları düzelirr
kansız kartanem yeşil mercimek yiyon demüklava:
demin çorba içtiydimde aklıma geldin naniknanik
afiyet olsun dadluuuumayyy kızlar sızmışım nan kk nın başında :)) uyandım şinci soğuk meyve tabağı yaptım yiyom açılam deyü
hayırlı kandiller canıııımmopuyorumnanaktan
dualarımız kabul olur inşallah
kız ev biizm ama küçük 2 oda bi salon oturma odasını salon saolunuda oturma odası niyetine kullanıyoruz ilerde nasip olursa yapar zevkimize göre hem yapma mobilyalar daha kullanışlı ihtiyace binaen yapılıyor nasıl istersen çilekte vardı bi iki tane eşim katalog getircek seçicez iştee beşiğin içnide aldım kenarı lilalı içi mantarlı ağaçlı sevimli bişiy bide bbeiş doğsun tablo tamamlanıcak
desti kardeşinin adı ne? hani ismen dua daha makbul ya dua edelim hep beraber bu mubarek gunde
ben de sorduydum ama yanıt gelmedi:umursamaz:desti kardeşinin adı ne? hani ismen dua daha makbul ya dua edelim hep beraber bu mubarek gunde
hee nan tam bugün yapem diyom o gün öğlen yemekte yeşil mercimekli çorba çıkıyo laelaelaelaelae
kız ev biizm ama küçük 2 oda bi salon oturma odasını salon saolunuda oturma odası niyetine kullanıyoruz ilerde nasip olursa yapar zevkimize göre hem yapma mobilyalar daha kullanışlı ihtiyace binaen yapılıyor nasıl istersen çilekte vardı bi iki tane eşim katalog getircek seçicez iştee beşiğin içnide aldım kenarı lilalı içi mantarlı ağaçlı sevimli bişiy bide bbeiş doğsun tablo tamamlanıcak
:mymeka:
eveet evlenmeden önceki sene aldıydım öğrenci evime sonra da kullanurun dediydim ama içinde kışlıklar vaar boşaltmam lazıım senağlama
iki tane çekyatım vardı biri lila biri fıstık yeşili ikisinden birini bebişin odasına alcemm artık odayı o renklerde kombine etcez
zaten çekyatları da öğrenci evimden kalma lilalı yeşilli halıya göre aldıydım perdeyi de ona göre yaptırmıştım bi halı yüzünden tüm odayı öle döşediydik :roflol: :roflol:
şimdi de bi dolap yüzünden odayı döşicez :roflol:
ben de sorduydum ama yanıt gelmedi:umursamaz:
ohh ne güsel bol bol ye işte sabah aç karnına da keçiboynuzu pekmezi oldu bitti işte
sağolun sizide hayırlı kandiller.ben kaçıyorum.öptüm hepinizi.
sağol canım sen naptın bebişinizin odasını bittimi badananız
ayyy kızlar sızmışım nan kk nın başında :)) uyandım şinci soğuk meyve tabağı yaptım yiyom açılam deyü
saol edacım
off yaa eylülün ilk haftası gidices mobilyacılara şimdi gitsek keşkemmmm ama kociş şimdi erken diip duruyo yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?