2009 Kasm Anneleri

off yaa eylülün ilk haftası gidices mobilyacılara şimdi gitsek keşkemmmm ama kociş şimdi erken diip duruyo yaaaaaaaaaa
erken tabüü :mymeka:
iki alışveriş yaptım deyüü hemen şımardın demiiii
biz de başlıcaz artık şu odanın şeklini değiştirmeye emmee ne zaman ben de bilmiyoommm
belki önümüzdeki haftasonu girişebülürükk

oh sen hallettin valla ne güzel darısı bizim basımıza

hepsi için kocişi bekliom döşemecylen konustuk alo diyin gelip yapayım dedi ama kociş evde olmuo yaaa:kedi:

patikimi gördümü ben yaptım zemuszemuszemuszemus

anladım cnmm zemuszemus
hee kızz gördüm pek güzel olmuşşş,erkekler giyemez onu diyolar bana bidee :mymeka::mymeka:
alın nan giydircez işte biz oğluşlaraaa :mymeka:

oh sen hallettin valla ne güzel darısı bizim basımıza

halletim demeyelimde hallediyom diyelim kaydirigubbakcemile3
daha iş çok halısı var,perdesi varr :sinifsinif::sinifsinif:

erken olmaz mıııı baksana ben aval aval oturuyoumkaydirigubbakcemile3

nan nie giyemezmiş bebek nan onlar giyip toplantıya gitmeyecek ya giydiririm işte ilk defa bişe örmüşüm giydirmiycemmi :roflol::roflol:

kıs onlar kolay sen zor olanı hallettin valladelikafadulden

nan nie giyemezmiş bebek nan onlar giyip toplantıya gitmeyecek ya giydiririm işte ilk defa bişe örmüşüm giydirmiycemmi :roflol::roflol:

:roflol: :roflol:
kravat ör nan oğlunaaa
bu arada lcwye kışlıklar gelmiş ama kızlarınki deel sadece erkeklerinki nasıl tatlı şeyler var yaa böle minicik gömlekler üstüne süeter yelek büyük insan gibi yaa bayıldım vallaa

eda diktircen mi perde bende yarın cıkam bakam diom prde falan offffffffff uyku setini bi alsaydım daha kolay olcakdıııı

kızlar muredaya katılıyorum bence de erken değil odalar için, ne hazırlıycaksak yani bebişlere.

ama çok da abartılı alışverişlerden kaçınmak gerek diye düşünüyorum.

bazı şeyler hemen hiç kullanılmıyormuş çok acil şeyleri almak lazım herhalde.

oda da görünüşte hazır olmalı yatapı filan en azından, ben hazırlıycam yarın, üstüne de çarşaf örtücem tekstilleri yıkayıp ütülemeyi daha geç yaparım 1 ay sonra olabilir, bu ayın sonuna doğru olabilir bilmiyorum

kaydirigubbakcemile5 bende öle dedim gülüm yerimseniben
valla kızdırmayın babasına yapar takım giydiririm dedim :roflol::roflol:

he nan ii fikir haaa:lepi::lepi:

örerim tabi nolmusss:roflol::roflol: bi bakem lcw :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…