kızlar muredaya katılıyorum bence de erken değil odalar için, ne hazırlıycaksak yani bebişlere.
ama çok da abartılı alışverişlerden kaçınmak gerek diye düşünüyorum.
bazı şeyler hemen hiç kullanılmıyormuş çok acil şeyleri almak lazım herhalde.
oda da görünüşte hazır olmalı yatapı filan en azından, ben hazırlıycam yarın, üstüne de çarşaf örtücem tekstilleri yıkayıp ütülemeyi daha geç yaparım 1 ay sonra olabilir, bu ayın sonuna doğru olabilir bilmiyorum
zerencim almadınmı kız ordan bişey
evt lila krem nakışlı olan ayy inşallah piyasa da bulurum yaww
aldınmı bişeee
neler aldın bakalım zerenimzemuszemus
selam kızlar kardeşim ameliyatta şimdii girmeden konuştk çok dua et abla bana dedii sulu gözl ben tutamadım kendimii korkma derken ameliyathane girerken annemle bbama gelmeyin demiş ben korkmuyorum inşş çok güzel geçerde sıkıntıları düzelirr
saol canım Allah razı olsun
kardeşim 4 yaşında beyin kanaması geçirdii sağ tarafı felçliydi atlattı yürüdü terapiyle sonra merdivenden yuvarlandı kalçası kırıldı yanlış yapılan bi ameliyat yüzünden kaç kez ameliyat oldu şimdide hem testislerinde inmemiş bi çekirdek vardı onu indirdiler hemde kalça kasınıı yumuşatıcaklar daha iyi yürümesii için
dadluslar nassınız bakalım
bende test sonuclarımı aldım yeni geldik
her zamanki gbi PLT seviyem sınırda cıkmıs
baska bir problem yok Allaha sükür
ortopedistte hiçbişeyin yok yasadıklarının hepsi normal dedi
birde babamın arkadasında bebek odası sorduk bize 500 e yapacak
istediğimiz gibi dolap büyüyen beşik ve camasırlık dolabı krem yaptırmayı düşünüyorum
ne dersiniz?
benim kızımın seneye yaza giycekleri hazır ama doğduğunda yatcek yeri biilem yok bu ne yaman çelişki böölee zemuszemus
erken tabüü :mymeka:
iki alışveriş yaptım deyüü hemen şımardın demiiii
biz de başlıcaz artık şu odanın şeklini değiştirmeye emmee ne zaman ben de bilmiyoommm
belki önümüzdeki haftasonu girişebülürükk
almadım vallaaaa...çok hoşuma giden bişey olmazdı.... alt açma çantası bana biraz küçük ve çok klasik geldi... daha renkli bişe istiyom kızıma... uyku tulumu 1 tane kalmıştı onun da rengini beğenmedim... bir beğendiğim şey oyun batteniyesi diye bişey vardı yorgan gibi.. o çok hoşuma gitti ama uyku setinde olacağı için almaya gerek duymadım...
bu arada kartanesi pusetlerden yoktu mağazada...
aklım sadece kot pantolonda kaldı alsamıydım diye
işe dönerken ara sokakta bir mağaza gördüm.. küçücük bir yer.. camekanda herşey 8, 10, 15, 18 yazıyordu..sahibi yoktu ama camdan baktım bi battaniyeyi gözüme kestirdim... yarın gidip sorcam eğer 18 liraysa alabilürün...zemuszemus
canım çok üzücü bir durum... benim de eniştem kullandığı bir ilaç yüzünden felçli gibi oldu.... ilaç beyne zarar vermiş... umarım kardeşin için bu ameliyet son olur ve bir an önce sağlığına kavuşur....
hoşgeldin PLT ne oluyo kenyaaa...
krem rekn çok güzel istediğin renkte dekore edersin canım..... 500 le odayı dizeceksin demek şanslı anne seniiiii.Şimdiden hayırlı olsun...
Ankara'daki kasım analarından eşi yada babası mobilyacı olan yok muuu kızlaaaar?
kociş geldi dusa ordan doktora gidiom görüşürsss
:roflol: :roflol:
kravat ör nan oğlunaaa
bu arada lcwye kışlıklar gelmiş ama kızlarınki deel sadece erkeklerinki nasıl tatlı şeyler var yaa böle minicik gömlekler üstüne süeter yelek büyük insan gibi yaa bayıldım vallaa
ama ben yine tavandan bi cibinlik takam beşiğin olduğu duvara bi iki süs püs bişi yapam yoksa çok sırıtcak öle bi beşik at gitsin olmicak yauw
aboww babam çosmuş balkonları boyuyoo kaydirigubbakcemile3
boyacıyı yolladı kendi başladıı kaydirigubbakcemile3
hee nan ben de farkettim şimdi şuursuz olduumu :roflol: :roflol:şuursuzzsun diom kabuletmion :roflol::roflol::roflol:
ya bide didim ya hani odada tadilat boya vs olmicak bi tek sehpa çıkıcak odadan beşik gircek bi günlük iş ya o yüzden bu rahatlık sanırsam :kedi:
:roflol: :roflol:
kravat ör nan oğlunaaa
bu arada lcwye kışlıklar gelmiş ama kızlarınki deel sadece erkeklerinki nasıl tatlı şeyler var yaa böle minicik gömlekler üstüne süeter yelek büyük insan gibi yaa bayıldım vallaa
eda diktircen mi perde bende yarın cıkam bakam diom prde falan offffffffff uyku setini bi alsaydım daha kolay olcakdıııı
gııııı bide bize el atsın kocişim aşağı katın balkonlarını halletti teras duruyor dahakaydirigubbakcemile3
benim kızımın seneye yaza giycekleri hazır ama doğduğunda yatcek yeri biilem yok bu ne yaman çelişki böölee zemuszemus
ama ben yine tavandan bi cibinlik takam beşiğin olduğu duvara bi iki süs püs bişi yapam yoksa çok sırıtcak öle bi beşik at gitsin olmicak yauw
almadım vallaaaa...çok hoşuma giden bişey olmazdı.... alt açma çantası bana biraz küçük ve çok klasik geldi... daha renkli bişe istiyom kızıma... uyku tulumu 1 tane kalmıştı onun da rengini beğenmedim... bir beğendiğim şey oyun batteniyesi diye bişey vardı yorgan gibi.. o çok hoşuma gitti ama uyku setinde olacağı için almaya gerek duymadım...
bu arada kartanesi pusetlerden yoktu mağazada...
aklım sadece kot pantolonda kaldı alsamıydım diye
işe dönerken ara sokakta bir mağaza gördüm.. küçücük bir yer.. camekanda herşey 8, 10, 15, 18 yazıyordu..sahibi yoktu ama camdan baktım bi battaniyeyi gözüme kestirdim... yarın gidip sorcam eğer 18 liraysa alabilürün...zemuszemus
canım çok üzücü bir durum... benim de eniştem kullandığı bir ilaç yüzünden felçli gibi oldu.... ilaç beyne zarar vermiş... umarım kardeşin için bu ameliyet son olur ve bir an önce sağlığına kavuşur....
hoşgeldin PLT ne oluyo kenyaaa...
krem rekn çok güzel istediğin renkte dekore edersin canım..... 500 le odayı dizeceksin demek şanslı anne seniiiii.Şimdiden hayırlı olsun...
Ankara'daki kasım analarından eşi yada babası mobilyacı olan yok muuu kızlaaaar?
hade bee benge egeme bi bakayım o zamannn :jeyyar::jeyyar:
nan senin etrafındaki herkes köle sankim haa herkesi muma çevirmiş karu nannnn :roflol::roflol::roflol:
hee nan ben de farkettim şimdi şuursuz olduumu :roflol: :roflol:
ben ne iğrenç ne şuursuz bi insanmışım meğer :mymeka:
kendimden nefret ettim nan :roflol:
anaa bizim iş eccük daha uzun bi masaüstü var elden çıkarcaz yazıcı var nereye koysak bilemedim kitaplıklar var yan odaya geçcek alllaaaaa taşınırken kitapların indirilip tekrar yerleştirilmesi lazım -tatlicadiarzu-
ve bunları sadece haftasonları yapabülürük
anaam cidden şuursuzmuşum nan :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?