2009 Kasm Anneleri

benim kızımın seneye yaza giycekleri hazır ama doğduğunda yatcek yeri biilem yok bu ne yaman çelişki böölee zemuszemus

bencedeee:lepi:

benim bebiş kıyafetlerini teyzemler alıo istanbulda oldukları için cesit cok die onlar yıkayıp ütüeyip vakumlu hurclara koyup getirceklermiş ben sadece bendekileri yıkıycam falan ondan da yırttım a.s

zerencim almadınmı kız ordan bişey
evt lila krem nakışlı olan ayy inşallah piyasa da bulurum yaww

aldınmı bişeee

neler aldın bakalım zerenimzemuszemus

almadım vallaaaa...çok hoşuma giden bişey olmazdı.... alt açma çantası bana biraz küçük ve çok klasik geldi... daha renkli bişe istiyom kızıma... uyku tulumu 1 tane kalmıştı onun da rengini beğenmedim... bir beğendiğim şey oyun batteniyesi diye bişey vardı yorgan gibi.. o çok hoşuma gitti ama uyku setinde olacağı için almaya gerek duymadım...

bu arada kartanesi pusetlerden yoktu mağazada...

aklım sadece kot pantolonda kaldı alsamıydım diye
işe dönerken ara sokakta bir mağaza gördüm.. küçücük bir yer.. camekanda herşey 8, 10, 15, 18 yazıyordu..sahibi yoktu ama camdan baktım bi battaniyeyi gözüme kestirdim... yarın gidip sorcam eğer 18 liraysa alabilürün...zemuszemus

canım çok üzücü bir durum... benim de eniştem kullandığı bir ilaç yüzünden felçli gibi oldu.... ilaç beyne zarar vermiş... umarım kardeşin için bu ameliyet son olur ve bir an önce sağlığına kavuşur....

hoşgeldin PLT ne oluyo kenyaaa...
krem rekn çok güzel istediğin renkte dekore edersin canım..... 500 le odayı dizeceksin demek şanslı anne seniiiii.Şimdiden hayırlı olsun...

Ankara'daki kasım analarından eşi yada babası mobilyacı olan yok muuu kızlaaaar?

ya bide didim ya hani odada tadilat boya vs olmicak bi tek sehpa çıkıcak odadan beşik gircek bi günlük iş ya o yüzden bu rahatlık sanırsam :kedi:

yok kuzum malesef olsa kendime yaptıracağım aslında mobilyacı var ama bebek mobilyası yapmıyorlar bende hazır sipariş ediyorum

ama ben yine tavandan bi cibinlik takam beşiğin olduğu duvara bi iki süs püs bişi yapam yoksa çok sırıtcak öle bi beşik at gitsin olmicak yauw

hade bee benge egeme bi bakayım o zamannn :jeyyar::jeyyar:

ama ben yine tavandan bi cibinlik takam beşiğin olduğu duvara bi iki süs püs bişi yapam yoksa çok sırıtcak öle bi beşik at gitsin olmicak yauw

ben cibinlik olayını sevmiyorum boş kalmasın diye mobil takacağımkaydirigubbakcemile3 daha şık duruyorzemuszemus

şuursuzzsun diom kabuletmion :roflol::roflol::roflol:
hee nan ben de farkettim şimdi şuursuz olduumu :roflol: :roflol:
ben ne iğrenç ne şuursuz bi insanmışım meğer :mymeka:
kendimden nefret ettim nan :roflol:
ya bide didim ya hani odada tadilat boya vs olmicak bi tek sehpa çıkıcak odadan beşik gircek bi günlük iş ya o yüzden bu rahatlık sanırsam :kedi:

anaa bizim iş eccük daha uzun bi masaüstü var elden çıkarcaz yazıcı var nereye koysak bilemedim kitaplıklar var yan odaya geçcek alllaaaaa taşınırken kitapların indirilip tekrar yerleştirilmesi lazım -tatlicadiarzu-
ve bunları sadece haftasonları yapabülürük
anaam cidden şuursuzmuşum nan :mymeka:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy bende bakeeemm lcw yee

eda diktircen mi perde bende yarın cıkam bakam diom prde falan offffffffff uyku setini bi alsaydım daha kolay olcakdıııı

hee diktircemmm :lepi:

gııııı bide bize el atsın kocişim aşağı katın balkonlarını halletti teras duruyor dahakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy adam ankaradan yeni geldii niye ordaken demedinn kaydirigubbakcemile3

benim kızımın seneye yaza giycekleri hazır ama doğduğunda yatcek yeri biilem yok bu ne yaman çelişki böölee zemuszemus

lülülülülülü

kociş geldi dusa ordan doktora gidiom görüşürsss

hadi cnm güle gülee

zahmet olmasın nannn :mymeka::mymeka:

çok sağol canım Allah razı olsun hala aramadılar telefon bekliyorumm bu arada dünde bi çantacıya girdik büyük kumaş siyahlı üzeri çiçekli büyük bir çanta vardı okadar gözü varkii bbek çantası için çok kullanışlı kızkardeşim hediye alcaktı bana beğenince biras daha bakınalım diye vazgeçtim fiyatı 45 tii indirime girmiş

nehir hadi iyi randevular:)

kızlar ben de yırttım pek çok şeyden ablam saolsun oto koltuğunu kangurusunu bana verecek. bi dünya da kıyafet almış.

hade bee benge egeme bi bakayım o zamannn :jeyyar::jeyyar:

ŞenizŞeniz ayyy alcam gelcem nan doğuram şu egeyii elini öpmeyee Şeniz

nan senin etrafındaki herkes köle sankim haa herkesi muma çevirmiş karu nannnn :roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sositososito

kıs bu da iş miiii ben yapacaklarımı saysam kasım analarının şuursuzu seçilirim:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…