2009 Kasm Anneleri

kız aynıdurum bizde de var:) eski masaüstü ve yazıcıyı kutuladım birine verelim diyoruz bari, kitaplıkların geçişi zor oluyor tek tek kitapları çıkar yerleştir, ama oluyo merak etme biz bi pazar günü hallettik zor olanları ama kociş çok sinirlendi iş yaptı ya azcık.

ayy şimdi aradılar çıkmışş ameliyat güzel geçmiş babam çok iyii gözüküyor dedii biarz sonra ayılır demişler şimdiden konuşturmaya çalışıyorlarmış dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerropuyorumnanaktan

anam yoh bu edaynan özge karusu fazla şuurlu siz takılmayın bunnara herşeyi başkalarına yaptıriyler ya şuur için kendilerine çok zaman kaliyyyy delikafadulden

tatlım çok sevindimmmm inşallah en kısa zamanda toparlar kendi delikanlımız opuyorumnanaktan

canım gözünaydın çok geçmişler olsun :)

tatlım çok sevindimmmm inşallah en kısa zamanda toparlar kendi delikanlımız opuyorumnanaktan

saol canım inşşopuyorumnanaktan şimdii uzakta ya göremeyince çok fena oluyor insan ne halde bilmiyosun kendine gelince konuşuruz içim açıldı zaten iyi geçti deyincee iyiki varsınız arkadaşlar evde yanlızım sizde olmasanz:gitme:

gelcen tabe nannnnnnn yasakkelime

gelcem vallaaaa :Saruboceq:

cnm beniim çok sükür allahımaa :Saruboceq: gözün aydıınn

anam yoh bu edaynan özge karusu fazla şuurlu siz takılmayın bunnara herşeyi başkalarına yaptıriyler ya şuur için kendilerine çok zaman kaliyyyy delikafadulden

:roflol::roflol: kıskanmayın nan :roflol:
40 yılda bir geliyler sizinkiler kıçınızın dibindee :mymeka:

destna seni anlıyorum cnm benm de babam kalp ameliyatı olmuştu çok uzaktı 14 saat sürüyordu yol olduktan sonra gidememiştim çalışıyordum da göremeyince günde 5 kez arıyordum nerdeyse...
ama Allah şifa versin merak etme düzelir her şey.

canım çok sevindim rabbim yüzünüzü güldürsünopuyorumnanaktan

aboww babam çosmuş balkonları boyuyoo kaydirigubbakcemile3
boyacıyı yolladı kendi başladıı kaydirigubbakcemile3

amma ballı kadınsın mureda... nazarımız değmesin canım

kociş geldi dusa ordan doktora gidiom görüşürsss

güle güle.. kolay gelsin canım

hee nan ben de farkettim şimdi şuursuz olduumu :roflol: :roflol:
ben ne iğrenç ne şuursuz bi insanmışım meğer :mymeka:
kendimden nefret ettim nan :roflol:

:roflol::roflol:

hımmm. fiyatı iyiymiş sanki... hoşuna gittiyse ve kullanışlıysa al bence...

ayyy gözünüz aydın canım... çok duygulandım yaaaa:a015:... herkesin sağlıklı olmasını diliyorum:Saruboceq: herzaman...

saol canlarım hepinizz çok değerlisiniz kıymetlisinizz iyiki varsıznız valla bende kardeşime innaılmaz düşkünüm ameliyat için istdalar duruma göree dönücekler iştee iyi olsunda görmiyelim napalım

slm kızlar biraz önce dok geldim çok yorgundum uyudum şeker yüklemesi yapıldı 50 lik biraz yüksek çıktı151 yarın 100 yapılacak aranızda benim ki gibi çıkan var mı morelim bozuldu ya

kızlar ben port bebe ile bebe çantasını set halinde aldım ucuza geldi bana, zaten çok pahalı bişeye de gerek yok dedim.

slm kızlar biraz önce dok geldim çok yorgundum uyudum şeker yüklemesi yapıldı 50 lik biraz yüksek çıktı151 yarın 100 yapılacak aranızda benim ki gibi çıkan var mı morelim bozuldu ya

geçmiş olsun canım canını sıkma:teselli:
wannanında yüksekti sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…