hee nan ben de farkettim şimdi şuursuz olduumu :roflol: :roflol:
ben ne iğrenç ne şuursuz bi insanmışım meğer :mymeka:
kendimden nefret ettim nan :roflol:
anaa bizim iş eccük daha uzun bi masaüstü var elden çıkarcaz yazıcı var nereye koysak bilemedim kitaplıklar var yan odaya geçcek alllaaaaa taşınırken kitapların indirilip tekrar yerleştirilmesi lazım -tatlicadiarzu-
ve bunları sadece haftasonları yapabülürük
anaam cidden şuursuzmuşum nan :mymeka:
ŞenizŞeniz ayyy alcam gelcem nan doğuram şu egeyii elini öpmeyee Şeniz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sositososito
mobil ne ola ki :bbo:
ayy şimdi aradılar çıkmışş ameliyat güzel geçmiş babam çok iyii gözüküyor dedii biarz sonra ayılır demişler şimdiden konuşturmaya çalışıyorlarmış dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerropuyorumnanaktan
ayy şimdi aradılar çıkmışş ameliyat güzel geçmiş babam çok iyii gözüküyor dedii biarz sonra ayılır demişler şimdiden konuşturmaya çalışıyorlarmış dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerropuyorumnanaktan
tatlım çok sevindimmmm inşallah en kısa zamanda toparlar kendi delikanlımız opuyorumnanaktan
gelcen tabe nannnnnnn yasakkelime
anam yoh bu edaynan özge karusu fazla şuurlu siz takılmayın bunnara herşeyi başkalarına yaptıriyler ya şuur için kendilerine çok zaman kaliyyyy delikafadulden
anaam cerenimoo bu piyasa sardı senii kaydirigubbakcemile3
gülüm beniimm valla yorulma kızzz :kedi:
aboww babam çosmuş balkonları boyuyoo kaydirigubbakcemile3
boyacıyı yolladı kendi başladıı kaydirigubbakcemile3
kociş geldi dusa ordan doktora gidiom görüşürsss
hee nan ben de farkettim şimdi şuursuz olduumu :roflol: :roflol:
ben ne iğrenç ne şuursuz bi insanmışım meğer :mymeka:
kendimden nefret ettim nan :roflol:
çok sağol canım Allah razı olsun hala aramadılar telefon bekliyorumm bu arada dünde bi çantacıya girdik büyük kumaş siyahlı üzeri çiçekli büyük bir çanta vardı okadar gözü varkii bbek çantası için çok kullanışlı kızkardeşim hediye alcaktı bana beğenince biras daha bakınalım diye vazgeçtim fiyatı 45 tii indirime girmiş
destna seni anlıyorum cnm benm de babam kalp ameliyatı olmuştu çok uzaktı 14 saat sürüyordu yol olduktan sonra gidememiştim çalışıyordum da göremeyince günde 5 kez arıyordum nerdeyse...
ama Allah şifa versin merak etme düzelir her şey.
slm kızlar biraz önce dok geldim çok yorgundum uyudum şeker yüklemesi yapıldı 50 lik biraz yüksek çıktı151 yarın 100 yapılacak aranızda benim ki gibi çıkan var mı morelim bozuldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?