anaam cerenimoo bu piyasa sardı senii kaydirigubbakcemile3
gülüm beniimm valla yorulma kızzz :kedi:
:roflol: :roflol:kız aynıdurum bizde de var:) eski masaüstü ve yazıcıyı kutuladım birine verelim diyoruz bari, kitaplıkların geçişi zor oluyor tek tek kitapları çıkar yerleştir, ama oluyo merak etme biz bi pazar günü hallettik zor olanları ama kociş çok sinirlendi iş yaptı ya azcık.
ayy canıımm çok sevindiiim inş. güzeldir herşeeyyayy şimdi aradılar çıkmışş ameliyat güzel geçmiş babam çok iyii gözüküyor dedii biarz sonra ayılır demişler şimdiden konuşturmaya çalışıyorlarmış dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerropuyorumnanaktan
port bebe ne gıııkızlar ben port bebe ile bebe çantasını set halinde aldım ucuza geldi bana, zaten çok pahalı bişeye de gerek yok dedim.
anaa gene kaçtı bu hatunhe valla sardı ya sıkıldım evde bi de işteyken halim kalmıyodu böle gezmeye izindeyken gidem dedim zaten yarından itibaren kocişnen gezmeklerde olacaz kısmetsa alışveriş işi yatar bugunde bi avcılara gidem bakam neler var kendime de bi tane sandalet yada terlik bişi bakmam lazım
hazırlandım ben cerin kaçar hade öptüm yavruşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızım bu sefer damadına ciciler almaya gidecek:roflol:
anam ne yüzsüzüm beeeee:roflol::roflol:
amma ballı kadınsın mureda... nazarımız değmesin canım..
slm kızlar biraz önce dok geldim çok yorgundum uyudum şeker yüklemesi yapıldı 50 lik biraz yüksek çıktı151 yarın 100 yapılacak aranızda benim ki gibi çıkan var mı morelim bozuldu ya
he valla sardı ya sıkıldım evde bi de işteyken halim kalmıyodu böle gezmeye izindeyken gidem dedim zaten yarından itibaren kocişnen gezmeklerde olacaz kısmetsa alışveriş işi yatar bugunde bi avcılara gidem bakam neler var kendime de bi tane sandalet yada terlik bişi bakmam lazım
hazırlandım ben cerin kaçar hade öptüm yavruşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kıı benimde aklımdan geçiodu bu yarem nerde deyü geçmiş olsun takma kafaya yediklerine dikkat etcen o kaaa boğazını tutarsan bi sorun yaşamassın şekerim taa mı
port bebe bebeği taşımak için çanta gibi saplı oluyo ya hast.den çıkarırken bebeği koyabiliyormuşsun çok kullanışlı bence herkes bana mutlaka al diyodu.
bide dün ilk kez biri bana kalkıp yer verdi ya çok heyecanlandım artık dışardan da anlaşılıyo hamile olduğum heralde ay ne garip duyguydu
slm kızlar biraz önce dok geldim çok yorgundum uyudum şeker yüklemesi yapıldı 50 lik biraz yüksek çıktı151 yarın 100 yapılacak aranızda benim ki gibi çıkan var mı morelim bozuldu ya
port bebe bebeği taşımak için çanta gibi saplı oluyo ya hast.den çıkarırken bebeği koyabiliyormuşsun çok kullanışlı bence herkes bana mutlaka al diyodu.
bide dün ilk kez biri bana kalkıp yer verdi ya çok heyecanlandım artık dışardan da anlaşılıyo hamile olduğum heralde ay ne garip duyguydu
ya sizlerin girdiği renkli doplermiydi yoksa 4 boyutlu olan mı bu gün dok sorum ernkli fot vermeyecen mi diye daha erken bebk için sakıncalı istersen 4 boyutlu açayım ama sakıncalı deyince kalsın dedim en iyisi görmeyeyim ne heveslen gitmiştim bebeğimi görecem diye birde mğ verdi burdaki arkadaşlardan biri dok sormuştu mğ bebğin böbreğine zarar veriyor demişti. bende sordum öyle bir zararı yokdedi hatta ane için çok faydalı erken doğumu bile önlüyormuş
sizlerde ieker yüklemesinde çok beklediniz mi bana 9 da gel dediler önce aç karnına sonra o şekerli suyu içecem ve 4 saatte bir kan alıncak hemde 4 defa ben nasıl dayanacam ya
ben almıcam ondan ana kucağı gibi taşıma şeyleri var onnardan alabülürünport bebe bebeği taşımak için çanta gibi saplı oluyo ya hast.den çıkarırken bebeği koyabiliyormuşsun çok kullanışlı bence herkes bana mutlaka al diyodu.
renkli doppler diildi benimki 4 boyutluya sizlerin girdiği renkli doplermiydi yoksa 4 boyutlu olan mı bu gün dok sorum ernkli fot vermeyecen mi diye daha erken bebk için sakıncalı istersen 4 boyutlu açayım ama sakıncalı deyince kalsın dedim en iyisi görmeyeyim ne heveslen gitmiştim bebeğimi görecem diye birde mğ verdi burdaki arkadaşlardan biri dok sormuştu mğ bebğin böbreğine zarar veriyor demişti. bende sordum öyle bir zararı yokdedi hatta ane için çok faydalı erken doğumu bile önlüyormuş
100lük öle oluyomuşsizlerde ieker yüklemesinde çok beklediniz mi bana 9 da gel dediler önce aç karnına sonra o şekerli suyu içecem ve 4 saatte bir kan alıncak hemde 4 defa ben nasıl dayanacam ya
magnezyummğ ne canım merak ettim ilaç falan mı:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?