2009 Kasm Anneleri

anaam cerenimoo bu piyasa sardı senii kaydirigubbakcemile3
gülüm beniimm valla yorulma kızzz :kedi:

he valla sardı ya sıkıldım evde bi de işteyken halim kalmıyodu böle gezmeye izindeyken gidem dedim zaten yarından itibaren kocişnen gezmeklerde olacaz kısmetsa alışveriş işi yatar bugunde bi avcılara gidem bakam neler var kendime de bi tane sandalet yada terlik bişi bakmam lazım
hazırlandım ben cerin kaçar hade öptüm yavruşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kıı benimde aklımdan geçiodu bu yarem nerde deyü geçmiş olsun takma kafaya yediklerine dikkat etcen o kaaa boğazını tutarsan bi sorun yaşamassın şekerim taa mı

:roflol: :roflol:
benim kociş meraklıı şu odayı helledelim deyip duruyo bu haftasonu yokuz haftaya yaparuk artık
ayy canıımm çok sevindiiim inş. güzeldir herşeeyy
kızlar ben port bebe ile bebe çantasını set halinde aldım ucuza geldi bana, zaten çok pahalı bişeye de gerek yok dedim.
port bebe ne gııı
anaa gene kaçtı bu hatun

kızım bu sefer damadına ciciler almaya gidecek:roflol:
anam ne yüzsüzüm beeeee:roflol::roflol:

annaaamm bende yüzsüzsün vallaa kızz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

amma ballı kadınsın mureda... nazarımız değmesin canım..

ayy eccük öleyim galibaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm kızlar biraz önce dok geldim çok yorgundum uyudum şeker yüklemesi yapıldı 50 lik biraz yüksek çıktı151 yarın 100 yapılacak aranızda benim ki gibi çıkan var mı morelim bozuldu ya

cnm benimde 144 çıktı ama 100lüğe gerek yok dedi dr.
geçmiş olsun sana cnmm opuyorumnanaktan

git cnm benim gitt zemuszemus
ayy yarın tatil resmen başlıyo demeekkk :lepi:
allah içine sindirsin cnm beniimmm Şeniz

Destnacımm gözün aydın canım yaa bak Mübarek gün Rabbim nasılda yüzünüzü güldürdü Allahım tekrarını yaşatmasın cnm gelmiş geçmiş olsun

Yarem inşallah 10 lükte birşey çıkmaz canım..Bozma moralini..

bişe olmaz yarem yaaa 100lükte bişey çıkmayabilir çıkarsa da diyet yaparsın bak wanna abarttı doktor eccük arttır demiş zemuszemus
wanna nerde bu arada yaa

kıı benimde aklımdan geçiodu bu yarem nerde deyü geçmiş olsun takma kafaya yediklerine dikkat etcen o kaaa boğazını tutarsan bi sorun yaşamassın şekerim taa mı

cerenimo bir tek sen mi merak ettin lan hain karılar dünde yoktum kaynanaya gitmiştim aylar sonra ilk defa kız inan ki fazla bir şey yemiyom bebişim 24+3 700 gr mış

port bebe bebeği taşımak için çanta gibi saplı oluyo ya hast.den çıkarırken bebeği koyabiliyormuşsun çok kullanışlı bence herkes bana mutlaka al diyodu.
bide dün ilk kez biri bana kalkıp yer verdi ya çok heyecanlandım artık dışardan da anlaşılıyo hamile olduğum heralde ay ne garip duyguydu

ben hiç kullanmadım canım kullanmayıda düşünmüyorum.heryere arabayla gittiğim için sorun olmuyor koltuğuna koyup öle gidiyoruz

ya sizlerin girdiği renkli doplermiydi yoksa 4 boyutlu olan mı bu gün dok sorum ernkli fot vermeyecen mi diye daha erken bebk için sakıncalı istersen 4 boyutlu açayım ama sakıncalı deyince kalsın dedim en iyisi görmeyeyim ne heveslen gitmiştim bebeğimi görecem diye birde mğ verdi burdaki arkadaşlardan biri dok sormuştu mğ bebğin böbreğine zarar veriyor demişti. bende sordum öyle bir zararı yokdedi hatta ane için çok faydalı erken doğumu bile önlüyormuş

bu dediğiniz şey zararlı değil mi ne bileyim bebeği içine koymaya kıyamam çünkü daha bebeğin kemikleri ne ki

sizlerde ieker yüklemesinde çok beklediniz mi bana 9 da gel dediler önce aç karnına sonra o şekerli suyu içecem ve 4 saatte bir kan alıncak hemde 4 defa ben nasıl dayanacam ya

mğ ne canım merak ettim ilaç falan mı:uhm:

ben almıcam ondan ana kucağı gibi taşıma şeyleri var onnardan alabülürün

renkli doppler diildi benimki 4 boyutlu
neden sakıncalı ki bazı doktorlar sürekli onla kontrol ediyo bikere zaten sakıncalı olsa normal ultrason sakıncalı olur aynı mantıkla çalışıyolar
senin doktorda var heralde açsın madeeem
sizlerde ieker yüklemesinde çok beklediniz mi bana 9 da gel dediler önce aç karnına sonra o şekerli suyu içecem ve 4 saatte bir kan alıncak hemde 4 defa ben nasıl dayanacam ya
100lük öle oluyomuş
mğ ne canım merak ettim ilaç falan mı:uhm:
magnezyum

yarem yok sanmıyorum kk nın diğer topiklerinde okumuştum sonuçta ana kucağına koyuyoruz yada oto koltuğuna bu onlardan daha rahat bi bakın inceleyin isterseniz, ben araba kullanmayı bilmiyorum böyle bi şeye ihtiyacım var çocuğu hep kucağımda taşıyamam ya, bebek arabası da kışın ne kadar kullanışlı olur bilemiyorum eşim de akşamın bi vakti geliyo bazen gece 10u buluyor gelmesi evde hep yalnızım.
oldukça rahat aslında, kullananlar da memnun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…