2009 Kasm Anneleri

portbebe çok kullanılan bişey ama bebeğe zararlı olduğunu duymuştum ben de... aslında alt tarafına sert bir malzemeden destek konulup, üzerinde de yumuşak minderiyle kullanılabilir bence...

hişşt kimyan kaçtı nan seninn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
magnezyum=MG kaydirigubbakcemile3

hehhh şimdi anladım yaw bazen unutuyorum yaw ne neydi diyeee:roflol:
yok kuzum bide kadın doğumculuğa adaydım benden ne köy olur ne kasaba:roflol:
yaaa konuyla alakalı değil ama birşey soracağım yaa dolunay zamanı sizdede oluyor mu çok agresif,sinirli herşeye ağlayan biri oluyorum.ne zaman böyle olsam aya bakıyorum dolunay oluyor nettende araştırdım kadınlar üzerinde etkisi oluyormuş
bazen kmorkuyorum kurt adam falan olacağım diye:roflol::roflol::roflol:

benim dok var 4 boyutlu zaralı dedi şimdilik bebiş küçük biraz daha büyüsün öyle göstereyim dedi bende açtırmadım ama yavrişimi merak ediyom

kurt kadınsın bence seen laelaelaelaelae

portbebe çok kullanılan bişey ama bebeğe zararlı olduğunu duymuştum ben de... aslında alt tarafına sert bir malzemeden destek konulup, üzerinde de yumuşak minderiyle kullanılabilir bence...

ben kullanışlı olduğuna inanmıyom gene en iyisi bebek arabası ne o bebekten ağır portbebe

kızlar bir sorum olcakkk
şimcik bi tulum örmeye karar verdim de 54 ilmekle başlayın diyo amaaaa o 6 aylık içinmiş ben 3 ay için istiyom oran orantı nasıldır sizce kaç ilmekle başlasamküüü

:roflol::roflol:

ben

benim dok var 4 boyutlu zaralı dedi şimdilik bebiş küçük biraz daha büyüsün öyle göstereyim dedi bende açtırmadım ama yavrişimi merak ediyom

hiç duymadım zararlı olduğunu...

yaa kaç ilmekle başlıcaaaamm
kızlar bu site süper yaaa nasıl örceni hep annatmış pantolon örcem çok kolaymış gıı
bebekvar.net diye bi yer

neyse sizden fayda yok evdeki 3 aylık ve 6 aylık donların arasındaki farkı ölçüm ona göre yapabülürünn :lepi:

kızlar bir sorum olcakkk
şimcik bi tulum örmeye karar verdim de 54 ilmekle başlayın diyo amaaaa o 6 aylık içinmiş ben 3 ay için istiyom oran orantı nasıldır sizce kaç ilmekle başlasamküüü

neyse sizden fayda yok evdeki 3 aylık ve 6 aylık donların arasındaki farkı ölçüm ona göre yapabülürünn :lepi:

walla benden fayda yok çünkü örgüden falan hiç anlamam
anneciğim sağolsun hep o yapar banazemuszemus

ben kullanışlı olduğuna inanmıyom gene en iyisi bebek arabası ne o bebekten ağır portbebe

yok kız bu ağır bişe değil... sadece kumaştan... oto koltuğu gibi olanlar ağır oluyo ama bu ağır değil yani... ben portbebe almayı düşünmüyorum zaten....

kızlar bir sorum olcakkk

tulumun neresinden başlıyon 54 ilmekle canım...3 ay 6 ayın yarısı, sende 54 ün yarısı kadar başla.. düz mantıkla bu cevabı verebiliyomkaydirigubbakcemile3 dene bakiym ne çıkacak... ben örmüştü ama ilmek sayısını hatırlamıyom.. çünkü rastgele yapmıştım..

yaa kaç ilmekle başlıcaaaamm
kızlar bu site süper yaaa nasıl örceni hep annatmış pantolon örcem çok kolaymış gıı
bebekvar.net diye bi yer

ben de bakim şu siteye o zaman

nan 3 ay 6nın yarısı da 3 aylık bebek 6 aylık bebeğin yarısı kadar mı oluyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cindy bebeğe anca giydirürün ben onu o zaman :roflol:

nan 3 ay 6nın yarısı da 3 aylık bebek 6 aylık bebeğin yarısı kadar mı oluyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cindy bebeğe anca giydirürün ben onu o zaman :roflol:

heeee.. yazdıktan sonra geldi aklıma benim de.... :roflol::roflol::roflol: iyi işte kızına cindy bebek alınca giydirirsin.:roflol::roflol:

ben kaçtım kızlar... öptüm hepinizi

şu siteye bende bakiyim neler varrmışş bir yeleğii zor ördümm gerçi güzel oldu ama çok acemiyim bbu konudaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…