cnm benim de 146 çıktı cumartesi tekrar 100 yapılacak hayırlısı inş. sorun yoktur.slm kızlar biraz önce dok geldim çok yorgundum uyudum şeker yüklemesi yapıldı 50 lik biraz yüksek çıktı151 yarın 100 yapılacak aranızda benim ki gibi çıkan var mı morelim bozuldu ya
itekcüüüm minik kuşummm yengeç burcumusun sen bakem ?hehhh şimdi anladım yaw bazen unutuyorum yaw ne neydi diyeee:roflol:
yok kuzum bide kadın doğumculuğa adaydım benden ne köy olur ne kasaba:roflol:
yaaa konuyla alakalı değil ama birşey soracağım yaa dolunay zamanı sizdede oluyor mu çok agresif,sinirli herşeye ağlayan biri oluyorum.ne zaman böyle olsam aya bakıyorum dolunay oluyor nettende araştırdım kadınlar üzerinde etkisi oluyormuş
bazen kmorkuyorum kurt adam falan olacağım diye:roflol::roflol::roflol:
cnm benim de 146 çıktı cumartesi tekrar 100 yapılacak hayırlısı inş. sorun yoktur.
itekcüüüm minik kuşummm yengeç burcumusun sen bakem ?
canım geçmiş olsun inş.bu yüklemede bi sorun çıkmaz
yok canım başak burcuyum
ben dee ben dee :lepi:
halletim demeyelimde hallediyom diyelim kaydirigubbakcemile3
daha iş çok halısı var,perdesi varr :sinifsinif::sinifsinif:
hehhh şimdi anladım yaw bazen unutuyorum yaw ne neydi diyeee:roflol:
yok kuzum bide kadın doğumculuğa adaydım benden ne köy olur ne kasaba:roflol:
yaaa konuyla alakalı değil ama birşey soracağım yaa dolunay zamanı sizdede oluyor mu çok agresif,sinirli herşeye ağlayan biri oluyorum.ne zaman böyle olsam aya bakıyorum dolunay oluyor nettende araştırdım kadınlar üzerinde etkisi oluyormuş
bazen kmorkuyorum kurt adam falan olacağım diye:roflol::roflol::roflol:
kızlar cerin çıldırmışşş
kendini kadife tulum cennetinin içinde bulmuşş hemi de 12.5 liraaaa kaydirigubbakcemile3
bu kız daha oda moda kurmadan paraları bitirecek naan
halısı perdesi en kolayı canım
bizde bigün yerleri bigün badanayı
halletmemiz lazım
daha hiç baslamadık bile
hoşgeldin PLT ne oluyo kenyaaa...
krem rekn çok güzel istediğin renkte dekore edersin canım..... 500 le odayı dizeceksin demek şanslı anne seniiiii.Şimdiden hayırlı olsun...
hoşgeldin nan ebiiş saaa mesaj yazdım gördün mü gıı
sen şimdi akropole mi devam edecceen
hee bebeeemmm akropol e ama doktor muhteşemmm bana dio ki doğumu hiç düşünme şimdiden kafanda kurma o zaman gelince zaten durum kendini gösterir ama karnından alcaz bu çocuğu olmadı kulağından çıkarırız deyo nann öldüm gülmekten heee bi de deyo ki fener forması giydirmiceksek dooortrmam ha diyy lülülülülülülülülülülülü
oo hazırlıklar tam gaz maaşallah valla ben bir çorap dahi almadan kuzumun eşyaları tamamlanacak bu gidişle..yine bir sürü eşya almışlar görümcem kayınvalidem bende alt alt açma patikli alt bir iki tane kıyafet ve ıvır zıvır alacaz kişisel bakım cihaz tarzı aletler falan bebk arabası bile var..bir ara resimlerini koyacam kısmet olursa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?