2009 Kasm Anneleri

slm kızlar biraz önce dok geldim çok yorgundum uyudum şeker yüklemesi yapıldı 50 lik biraz yüksek çıktı151 yarın 100 yapılacak aranızda benim ki gibi çıkan var mı morelim bozuldu ya
cnm benim de 146 çıktı cumartesi tekrar 100 yapılacak hayırlısı inş. sorun yoktur.

itekcüüüm minik kuşummm yengeç burcumusun sen bakem ?

hoşgeldin nan ebiiş saaa mesaj yazdım gördün mü gıı
sen şimdi akropole mi devam edecceen

kızlar cerin çıldırmışşş
kendini kadife tulum cennetinin içinde bulmuşş hemi de 12.5 liraaaa kaydirigubbakcemile3
bu kız daha oda moda kurmadan paraları bitirecek naan

:roflol::roflol::roflol: kurt kadın

kızlar cerin çıldırmışşş
kendini kadife tulum cennetinin içinde bulmuşş hemi de 12.5 liraaaa kaydirigubbakcemile3
bu kız daha oda moda kurmadan paraları bitirecek naan

anaaaaaaaaaaaaammm cennetteyim diyo nan :roflol::roflol:
yavreeem benim çosmuş vallaaa :roflol:

halısı perdesi en kolayı canım
bizde bigün yerleri bigün badanayı
halletmemiz lazım
daha hiç baslamadık bile

hallolur cnm yaav.bende bian önce olsun dedim iştee odamız gelcek haftaya cumayaa ondan acele ettim yaniii zemuszemus

kartanem hadi sizin kızlar aynı giyincektee benim oğlanda arada kaynıcak diye korkuyom nan :roflol::roflol:

hoşgeldin PLT ne oluyo kenyaaa...
krem rekn çok güzel istediğin renkte dekore edersin canım..... 500 le odayı dizeceksin demek şanslı anne seniiiii.Şimdiden hayırlı olsun...

canım PLT kandaki trombosit sayısı yani pıhtılasmayı saglayan şey diyebiliriz
evet o konuda biraz sanslıyım opuyorumnanaktan
sağolasın canımopuyorumnanaktan

hoşgeldin nan ebiiş saaa mesaj yazdım gördün mü gıı
sen şimdi akropole mi devam edecceen

hee bebeeemmm akropol e ama doktor muhteşemmm bana dio ki doğumu hiç düşünme şimdiden kafanda kurma o zaman gelince zaten durum kendini gösterir ama karnından alcaz bu çocuğu olmadı kulağından çıkarırız deyo nann öldüm gülmekten heee bi de deyo ki fener forması giydirmiceksek dooortrmam ha diyy lülülülülülülülülülülülü

deseye kocişin olmaz deyüüü lmaz:
bizim ardamızdaa egemizde cimbomlu olcak yaavv :lepi::lepi:

eneeeeeee mavi denizim gelmiş
kıs tatilden yenimi döndün çok uzun geldi bana ya
ösledim kıs seni
gel öpemseni cnmŞeniz
nasıl geçti bakım neler yaptın

oo hazırlıklar tam gaz maaşallah valla ben bir çorap dahi almadan kuzumun eşyaları tamamlanacak bu gidişle..yine bir sürü eşya almışlar görümcem kayınvalidem bende alt alt açma patikli alt bir iki tane kıyafet ve ıvır zıvır alacaz kişisel bakım cihaz tarzı aletler falan bebk arabası bile var..bir ara resimlerini koyacam kısmet olursa..

ebiscem daha yeni geldiydim cnm
seninde kandilin mubarek olsun
bizde yarım saat sonra kayınvaldeme gitcez gelince de namaz falan derken geceye anca girerim

zeytinim geldim geldim uzun gelir tabi önce memlekete gittim 1 hafta sonra geldim 3 gün kalıp 4 gün tekrar yola çıktık tatile bu sefer.8 gün kaldık dün akşam geldik bugün buradayım önceki sayfalarda yazdım zaten...ben gitmedende gidiyorum diye yazmıştım ..ee nasılsınız?

cnm olur daha zaman varda
bende 1 aya kdr tamamlayaım diyom
malum allah korusun erken doğum falan olarsa herşey hazır olsun deyü
sen beşik falan aldınmıydı ne yapcan
ben de kısmetse bu hafta halledece beşiği ikeadan cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…