2009 Kasm Anneleri

ben eczaneye gidem dünkü öküzün yazdığı ilacı alam arkadasa ugrayam bide cay içem gelem

de git madem haydi

kıs ipek güzel isim ben beğeniyorum onu kaydirigubbakcemile5

:roflol::roflol::roflol:
delü sen de benimki habire kaksını yaparsa
boklu şaziye koyayım o zamansenağlama

:roflol::roflol::roflol::roflol:

pis canlız beğenmişmiş delü karu
sen git o zaman ekim topiğine
kim nereye hedaye gönderiyo nan
ben de 1 tane olsa örgü örem deyom ama heç bişey bilmirem
teyzelere danışmam lazım örnek çalam bari
sen ne istiyon nan de hele

birsey ıstemıom nan ne ısteyem şaka ediyom he ben dedıydım ama baskadıyende olmustur belkı ben ela be ipek dedim

ne ettniz laaaa amma yazmissiniz yine yarisini okuduum gerisi kaldi,,,
kizima su karpuz dilimli patikten basladim birini bitirmek üzereyim örenege bidaha bakayim diye geldim...bu sicakta millet havuza gidiyo ben elimde koca yün bi gayret patik örüyom:roflol:

hoşgeldin canımm iyyiz şükür hemde nasıll kahvaltıda gene çıkardıı ayağınıı çok fırlamaa olucak galibaa yerinde duramıyorr senin bebişş ne yapıyorrr canımm

slm cnmm opuyorumnanaktan
benimki bam baamm opuyorumnanaktan
güreş yapiyy kaydirigubbakcemile3
:

selam tatlım
ay futbol oynamak ne kelime hele geceleri sanki göbeğimi yarıp çıkmak ister gibi tepiniyo benım kızım kaydirigubbakcemile3

benim prensesim herhalde evcilik oynuyo içerde ,son günlerde pek hareket etmiyo... büyüdü yaaa kocaman kız oldu akıllandı teyzesiiiopuyorumnanaktan
hepinizin minnoslarin akocaman masallah

amaaann bn dadlum ne bakion sen böyle densizlerelmaz:
banada hep diyolar alis diye daha cok erkenmis anne olmak icin diye
bende biz cok gezdik icimizde bisey kalmadi simdide bebegimizle gezicez diyorum...tersliyorum susuyolar sende öyle yap...

sen en iisi kızılderililer gib yap doğunca bak ne yakısıosa onu koy bacım oturan boğa gülen ay gibi:roflol::roflol::roflol::roflol:
keşke dede korkut yaşasaydı nann çocuk ergenliğe girdimi dede korkuttan rica ederdük bi isim bulurdu artık salur kazan mı olurdu bığaç han mı olurdu bilmemm naniknaniknaniknanik:roflol::roflol:

canlız gı ipeği sen mi demiştin haketten
bak karakızım da beğendi
ama millet benim inadıma zeynep diye tutturmuş
zeynep ipek de olmas deymi

olmass ya öle ipek güzel bence opuyorumnanaktan ben yorumunda yazmısdım sana kızım olsa ela yada ipek koycaktım dıye sırnaşık şey

kiz canliz bana face den yazmisin sekerim...
benim herif face de zapt etti profilimi oyun oynuyo,hep o aciyo banada söylemiyo kim ne yazio diye
noldu sekerim burdan deyiver

birsey ıstemıom nan ne ısteyem şaka ediyom he ben dedıydım ama baskadıyende olmustur belkı ben ela be ipek dedim

olmass ya öle ipek güzel bence opuyorumnanaktan ben yorumunda yazmısdım sana kızım olsa ela yada ipek koycaktım dıye sırnaşık şey

ivet canım sen demişsin başka önerenlerde olduydu
ela ya kociş sıcak bakmıyo ama ipek aklına yattı bakalım ne olcek
ne kibar geliyor ismim deymi gı ipek
ay ipek ipek saçları da olur

ewet canım ipek cok narın yumuşak gıbı gelıyor banada ipek yok hemı kasım analarında sen koy bence kendınıde alıstırınca cok sevıyo insan

kızlar ne haber nasılsınız?

hoşgeldin mavi napalım işte aynı çene yarıştırıyo valla hep birlikte kaydirigubbakcemile3

elif nan sen ne patiği örüyon
kıslar ya bebek şekerleri için mini mini patikmi örsek acep
görmüştüm birilerinde güsel oluydi

zeytinim ben eminönünden malzemeleri alıp kendim yapıcam şekerleri örgü bilmedüğüm için uğraşmayacam onla zaten örmeye kalksam ikinci cocuğa anca yetişir şekerler :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…