ben eczaneye gidem dünkü öküzün yazdığı ilacı alam arkadasa ugrayam bide cay içem gelem
geçin dalganızılülülülülülülülülülülülülülülülülülü
ipek nasıl kızlar bugün kociş de beğendi ama
zeynep oylama da birinci geldi göbek atıyodu sinir oldum
ya da lü lü lü lü lü lüüüü pınar koyarım
anam nehir kaç kıs kaç ton balığı gelmiş bizi haşlama yapacukkaydirigubbakcemile3
durun size gecen gece olan bişeyi anlatam edos blio bunu benim kociş görevden geldi uykusuz falan bende kalimayı actım karnımıda actım yatıom sıcak oğlusumda depinio kociş geldi yanıma bebişi sevecek tammamı bende vur vur oğlummmmmmmmmmmm demeye kalmadan şakkkkkkkkk benim kociş göbeğime indirdi şaplağııı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: aaaaaaaaa manyak napıon sen be dedim git surdan dedim :roflol:dioki sen demedinmi dedm deli ben cocuga diom herhalde dioki kafam durmuss uykum var bende bana dedin sandımdı ama öldük sonra gülmekten :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
delü sen de benimki habire kaksını yaparsa
boklu şaziye koyayım o zamansenağlama
pis canlız beğenmişmiş delü karu
sen git o zaman ekim topiğine
kim nereye hedaye gönderiyo nan
ben de 1 tane olsa örgü örem deyom ama heç bişey bilmirem
teyzelere danışmam lazım örnek çalam bari
sen ne istiyon nan de hele
hoşgeldin canımm iyyiz şükür hemde nasıll kahvaltıda gene çıkardıı ayağınıı çok fırlamaa olucak galibaa yerinde duramıyorr senin bebişş ne yapıyorrr canımm
slm cnmm opuyorumnanaktan
benimki bam baamm opuyorumnanaktan
güreş yapiyy kaydirigubbakcemile3
:
selam tatlım
ay futbol oynamak ne kelime hele geceleri sanki göbeğimi yarıp çıkmak ister gibi tepiniyo benım kızım kaydirigubbakcemile3
hepinizin minnoslarin akocaman masallahbenim prensesim herhalde evcilik oynuyo içerde ,son günlerde pek hareket etmiyo... büyüdü yaaa kocaman kız oldu akıllandı teyzesiiiopuyorumnanaktan
amaaann bn dadlum ne bakion sen böyle densizlereay kızlar dün burda bi kadın var acaip sinirimi bozdu yaaa
daha gezcek yaştaymışım da karnımda bebk varmış daa
tek bana da diiil yeni evlenenlere çocuğu olanlara hep böle yapıyo gencecik yaşınızda bu ne diyoo ay kendi çok mu çekmiş bilmiyom da ona ne yaa ben bebeğimle de gezerim hayret bişi yaa
bi de bu saatten sonra bana böle demesinin ne anlamı varsa karnım burnumda
ay sinir oluyom insanlara yaa nerde ağlayan bebek görseler hemen bana dönüp alış bunnara diyolar ay moral bozmaya mı çalışıyolar anlamadımkiiii
keşke dede korkut yaşasaydı nann çocuk ergenliğe girdimi dede korkuttan rica ederdük bi isim bulurdu artık salur kazan mı olurdu bığaç han mı olurdu bilmemm naniknaniknaniknanik:roflol::roflol:sen en iisi kızılderililer gib yap doğunca bak ne yakısıosa onu koy bacım oturan boğa gülen ay gibi:roflol::roflol::roflol::roflol:
canlız gı ipeği sen mi demiştin haketten
bak karakızım da beğendi
ama millet benim inadıma zeynep diye tutturmuş
zeynep ipek de olmas deymi
kiz canliz bana face den yazmisin sekerim...
benim herif face de zapt etti profilimi oyun oynuyo,hep o aciyo banada söylemiyo kim ne yazio diye
noldu sekerim burdan deyiver
birsey ıstemıom nan ne ısteyem şaka ediyom he ben dedıydım ama baskadıyende olmustur belkı ben ela be ipek dedim
olmass ya öle ipek güzel bence opuyorumnanaktan ben yorumunda yazmısdım sana kızım olsa ela yada ipek koycaktım dıye sırnaşık şey
olmas nan burdan :jeyyar: :jeyyar: ama hallettım bısı sorcaktımda
tamam ciciim sen bilirsin....
benim profil iki taraftada acik ama accik gec haberim oluyy:roflol:
neyse ben kizimin patikinin son rötuslarini yapayim hadi size iyi sohbetler
kaçmak yokkkkkkkkkkkkkkkk deliğede gırsenız bulcam sizi nan :roflol: :roflol: :roflol:
sürüyom sizi nan gidin ekim topikineklava: klava: klava: :roflol:
banane gitmiyom ben ekim analaruna sositososito
kızlar ne haber nasılsınız?
elif nan sen ne patiği örüyon
kıslar ya bebek şekerleri için mini mini patikmi örsek acep
görmüştüm birilerinde güsel oluydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?