nerdesin sen gıııııııı anammm ösledik fallla beeekızlar ne haber nasılsınız?
slm kıslarrr ben geldiiim karakızım nasıl oldun canım merak ettim
slm kızlar nasılsınız bakalım bugün ne var ne yok hersey yolunda demı canlarımmm
karakızım hayırdır cnm sorunmu var dı
ben takip edemedim de bugün
şekerler konusunda olmadı bizde öle yaparız zaten 1 aya kalmaz gidecez eminönüye
her bişeyimizi tamamlaycaz sanırım ordan
havuzlu han :))))))))))))))
canım benim bende iyiyim valla oğluşumu yedirdim bakıyım bizim kıslar ne yapıyormuş dedimhoşgeldin canım bugun biraz daha iyi gibiyim işe geldim izin almayı düşünüyorum önümüzdeki hafta ama bugunde müdürüm gelmedi yarın gelsin izin alcam artık
sen nasılsın canım opuyorumnanaktan
hoşgeldin canııımopuyorumnanaktanslm kızlar nasılsınız bakalım bugün ne var ne yok hersey yolunda demı canlarımmm
kızlar belim ağrımaya başladı ben azcık revire gidip uzanacağım
canım hoşbulduk napıyo kızımız.canım buarada bence ipek ismi çok hoş,çok kıbar.kulağa çok güsel gelıyo canımmmannem bir melek hoşgeldin gülümay şuan ter içinde kaldım3 gündür de üst değiştirmeden bıktım
anacım bu evde yeniyim ev mi çok sıcak hamişliktenmi anlayamadım
ben normalde çok terleyen biri de değilim
su da çok içiyom ne olcek bu halimiz yawwww
canımmm geçmiş olsun bak bende bılmıyodum rahatsızlığını...aman dıkkat et kendıneee...izine ayrıl dinlen birazz tatlımmm....hoşgeldün tatlım opuyorumnanaktan
canım biliyosun belimden rahatsızım ben gene belim tuttu salı gecesi dün işe gelemedim bugunde biraz iyi gibiyim ama artık başladı beni zorlamaya bel ağrılarım :sinifsinif:
bende izine ayrılınca gidicem havuzlu hana kaydirigubbakcemile3
canım benim bende iyiyim valla oğluşumu yedirdim bakıyım bizim kıslar ne yapıyormuş dedim
hoşgeldin canııımopuyorumnanaktan
git yat dinlen tatlım yorma kendini
kıslar dün gece hepiniz için dua ettim ne istiyorsanız inş.gerçekleşiropuyorumnanaktan
itekcim çok saol cnm
dün bende hepimiz için dula ettim
destane içinde bi de bozom var tanırsınız hamiş kalmadı henüz
onun için de özellikle dua ettim
bakalım herşeyin hayırlısı olsun canlarım
mavi itek hosgeldiniz yavru kuşlarrrrrrr :lepi:
canım hoşbulduk napıyo kızımız.canım buarada bence ipek ismi çok hoş,çok kıbar.kulağa çok güsel gelıyo canımmm
canımmm geçmiş olsun bak bende bılmıyodum rahatsızlığını...aman dıkkat et kendıneee...izine ayrıl dinlen birazz tatlımmm....
havuzlu han ne yawwwww....
eşimde izine ayrıldı 9 günlüğüne yarın bizde 4 günlüğüne altınoluka gidiyoz tatilee...
dün bende 2 tane saten nevresım takımı aldım hem bebiş doğduğunda yayarım diye değişik değişik....pijama baktım ama ayrıntılı gezemedım.oğluşuma tulum aldım bide corappp...
karazeytının kızına da bişiler aldım çok cici ama göstermemmmm süprizzz olsunnnnopuyorumnanaktan :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?