2009 Kasm Anneleri

slm kıslarrr ben geldiiim karakızım nasıl oldun canım merak ettim

hoşgeldin canım bugun biraz daha iyi gibiyim işe geldim izin almayı düşünüyorum önümüzdeki hafta ama bugunde müdürüm gelmedi yarın gelsin izin alcam artık
sen nasılsın canım opuyorumnanaktan

karakızım hayırdır cnm sorunmu var dı
ben takip edemedim de bugün

şekerler konusunda olmadı bizde öle yaparız zaten 1 aya kalmaz gidecez eminönüye
her bişeyimizi tamamlaycaz sanırım ordan
havuzlu han :))))))))))))))

annem bir melek hoşgeldin gülümay şuan ter içinde kaldım3 gündür de üst değiştirmeden bıktım
anacım bu evde yeniyim ev mi çok sıcak hamişliktenmi anlayamadım
ben normalde çok terleyen biri de değilim
su da çok içiyom ne olcek bu halimiz yawwww

slm kızlar nasılsınız bakalım bugün ne var ne yok hersey yolunda demı canlarımmm

hoşgeldün tatlım opuyorumnanaktan

canım biliyosun belimden rahatsızım ben gene belim tuttu salı gecesi dün işe gelemedim bugunde biraz iyi gibiyim ama artık başladı beni zorlamaya bel ağrılarım :sinifsinif:

bende izine ayrılınca gidicem havuzlu hana kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım bugun biraz daha iyi gibiyim işe geldim izin almayı düşünüyorum önümüzdeki hafta ama bugunde müdürüm gelmedi yarın gelsin izin alcam artık
sen nasılsın canım opuyorumnanaktan
canım benim bende iyiyim valla oğluşumu yedirdim bakıyım bizim kıslar ne yapıyormuş dedim
slm kızlar nasılsınız bakalım bugün ne var ne yok hersey yolunda demı canlarımmm
hoşgeldin canııımopuyorumnanaktan
kızlar belim ağrımaya başladı ben azcık revire gidip uzanacağım

git yat dinlen tatlım yorma kendini
kıslar dün gece hepiniz için dua ettim ne istiyorsanız inş.gerçekleşiropuyorumnanaktan

karakızım zorlama kendini o zaman
beline hep destek ver
yastık falan götür işyerine cnm
ee bebiş büyüdükçe iyice zorluyo tabi
izne ne zmn ayrılmayı düşünüyon
umarım ilerde çok da rahatsız etmez seni cnm geçmiş olsun şimdiden

cersucum baktım cnm
yazdım oraya
sen ne kara verdiydin isim konusunda

itekcim çok saol cnm
dün bende hepimiz için dula ettim
destane içinde bi de bozom var tanırsınız hamiş kalmadı henüz
onun için de özellikle dua ettim
bakalım herşeyin hayırlısı olsun canlarım

ayyyy patiğimin tekini bitirdim çok şükürr :lepi: bu sefer sanki benzedi bi bişeye zemuszemus bi tekini 2 günde zor bitirdim öbürünüde haftaya yetiştirirm artık kaydirigubbakcemile3 akşam resmini çeker eklerim zemuszemus

canım hoşbulduk napıyo kızımız.canım buarada bence ipek ismi çok hoş,çok kıbar.kulağa çok güsel gelıyo canımmm
canımmm geçmiş olsun bak bende bılmıyodum rahatsızlığını...aman dıkkat et kendıneee...izine ayrıl dinlen birazz tatlımmm....
havuzlu han ne yawwwww....
eşimde izine ayrıldı 9 günlüğüne yarın bizde 4 günlüğüne altınoluka gidiyoz tatilee...
dün bende 2 tane saten nevresım takımı aldım hem bebiş doğduğunda yayarım diye değişik değişik....pijama baktım ama ayrıntılı gezemedım.oğluşuma tulum aldım bide corappp...
karazeytının kızına da bişiler aldım çok cici ama göstermemmmm süprizzz olsunnnnopuyorumnanaktan :ecrin_bebek:

itekcim çok saol cnm
dün bende hepimiz için dula ettim
destane içinde bi de bozom var tanırsınız hamiş kalmadı henüz
onun için de özellikle dua ettim
bakalım herşeyin hayırlısı olsun canlarım

Allah kabul etsın canlarımmm....bende dua ettım hepimiz için.hamişler için bebeiş isteyenler için.Rabbım ne diliyosanız onu versın gönlünüze göreee....kayınvalidemde vardı beraber yaptık dualarımızıııı..Rabbım sen kabul et.....:Saruboceq:

ivet ya ipek olsun demi
ay not kağıdım var herkesin tercihini not ediyom akşamda eşime gösteriyom
ipek onayı çok olursa belkim ipek koyarız hihoyyyt
cnm havuzlu han istanbulda o handa sadece bebeklerle ilgili herşey var
gidecez oraya bizde sana da ordan alcam
ayyy cnm benim gösterme hadi süpriz olsun cnm
aslında oraya gittiğimde ne eksiğin varsa sölede en azından öle bişey alam canım
hem işin görülür ne dersin
ne zaman gitceniz tatile bakim bol bol yüz cnm hareket olur
saten takımı bebiş için mi aldınCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…