2009 Kasm Anneleri

Ben sagıma dönüp uzun süre yatınca, sol tarafımda göğüsümün altındaki kemiklerde ağrı hissetmeye baslıyorum, sola döndüğüm anda ağrı mağrı kalmıyo hemencik geciyo.......

karakızım evet bundan sonra böyle...bende evdeyim artık alışverişe hiç çıkmadım artık 20.bekliyorum bir kaç bişe bakacam..aslında listede yapmam lazım.

kahwaltımı hazırladım aç olan warsa gelsiiinnn

ben geliyom açılınnnnnn tubişe kafaltıya gidiyommmmmmmmmmmmmm

nan sana dinlen diye izin weriyolar sen gezme düşünüyonn lmaz:

efet ama anca evde olunca alışveriş yapabülürüm önce dinlenicem kendimi iyi hissettiğim gün alışverişe gidicemmmmmmm inşallahhhhhh :lepi:

başka bişey için olsa hayatta yatmam zaten laelaelaelaelae
uykum kaçsada sola yatmaya çalışıyom ama arasıra sağa dönüyorum farketmeden
farkına varınca hemen düzeltiyomm kendimii

canım gözünaydın haftaya tatil yapcan iyice dinlen bari
öle çokk alışverişe kaptırıp yorma kendini
bende öbür hafta kaçacam vallahi azcık değişik yerlere gidem barii

gel kız çabuk ol yoksa yicek bişey bulamayabülürsün kaydirigubbakcemile3 hepüsünü silip süpürmek üzereyimm
sen kahwaltı yapmışındır ama yine acıkmışsındır senn cokacimcoookcokacimcoook

karakızım evet bundan sonra böyle...bende evdeyim artık alışverişe hiç çıkmadım artık 20.bekliyorum bir kaç bişe bakacam..aslında listede yapmam lazım.

canım valla bende daha bir çorap almadım bir listede ben hazırlayayımda alışverişimi yapayım hayırlısı ile zemuszemus

yok yormıcam kendimi önce dinlenicem kendimi iyi hissettiğim gün alışverişe gidiecem hemide havuzlu hana eminönüne

yaptım ama gene acuktum nappimmmmm yaaaaa :sinifsinif:

ayy bende acıktım vallahi neyse eve gitmem az kaldı 10 dk ohh beee

yok yormıcam kendimi önce dinlenicem kendimi iyi hissettiğim gün alışverişe gidiecem hemide havuzlu hana eminönüne

ayy kızlar diğer hafta bende izin alacam yaa bende mi çıksam alışverişe
alışverişe gitmesem bile bi göz gezdirem adanada ki mağzalara nerde ne var bakam bii
bizim buralar felaket sıcak olduğu için şuan çarşı gezecek durum yok
sizlerde alırsanız cicişler tek benim oğluş kalacak çıplak

kıslarr ben gideyomm çok acıktım 5 dk erken kaçam bugün
öğleden soora bebişimi görcem ayrıntılıya girecesss
aşama da lalaya giderümm pazartesi görüşürük artık
kendinize ve yavrucaklarınıza eyüü bakın
hepinizi öperümmmm opuyorumnanaktan

yaa bebek eşyaları için taşıma çantası baktınız mı hiç

nası yani ben chiccodan bi çantya almıştım ama

canım benim kızçemde şuan cıbıldak merak etme hiçbirimizin bebişi cıbıldak kalmayacak kuşum zemuszemus

güle güle git canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bebişinide görcen ne kadar güzel yaaaaa :lepi:

günaydın dadlummm opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyiyim canım bütün gece 7 kere uyanıp tv izlememi saymassak iyiyim sen nasılsın opuyorumnanaktan

wanna gitme devam etcez kapatım bi bilg:
sende en zor yerden başladın yawww

valla benle derse baslayan pisman olur zaten. acayip sert ve disiplin isterim konu ders olunca.kaydirigubbakcemile3

yaparun falla delüler gibi yemek ismi söylerün krispiyi mumlan arasunuz fallaa
hocanızda wanna bideeee tam adamı yemek ismine gıcık oluyy :roflol::roflol::roflol:

gunah kizim gunah. bu kadar hamilenin oldugu bir yerde gunah. anlamiyor anacim bunlar. biraz gunah, Allah yakar falan diyeyim belki korkar isim vermezler.kaydirigubbakcemile3

ezan okuniy ben kaçar
beni bekleyin anacım
see you laterzemuszemuszemuszemuszemuszemus

kiz her ezan okundugunda kaciyon. namaz mi kilip geliyosun? sonra da gobegini acip resim koyuyorsun.kaydirigubbakcemile3 sende benim gibi namazimida kilarim, bikinimi giyer denizede girerim mantigi yurutuyon herhal.:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…