opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyiyim canım bütün gece 7 kere uyanıp tv izlememi saymassak iyiyim sen nasılsın opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 ay bu gece benim de kociş gec saatlere kadar tv izliyodu bende ara ara gözlerimi açıp filme bakıyodum nappim sürekli sağa sola dönerken uykum kaçıyo e buarada filmede bakim dedim en azından uykumu getirir diyerekten yane kaydirigubbakcemile3 bebişler daha şimdiden başladı bizi geceleri ayakta tutmaya kaydirigubbakcemile3
ya bu arada kızlar gece ne zaman sağ taradıma dönüp yatsam benim kız içerden bana öyle tekmeler savuruyoki dön lan anne öbür tarafına der gibi vallaha korkuyorum hemen dönüyorum sola boks maçımı yapıyı gece yarısı annamadımki kaydirigubbakcemile3
hayırlı cumalar herkese
bende uyanıyorum çişe gidiom uykum kacıo acıp tv izliom tv kapanma saaatini kuruyom sonra tekrar tekrar tekrar aynı seylerrr sıcak desennn bi yandan bide rüyamda oğlumu doğurmustum yüzünü çizmsin die eldiven giydiriodum ellerine:kedi:
hayırlı cumalar herkese
ayyy hayırlara çıksın inşallah canım tez haber müjdeli haber derler hayır diyelim ahyır olsun oyyy bide ellerine eldiven mi takıyodun ya minicik ellerini yerim ben onun opuyorumnanaktan
bu arada herkese hayirli cumalar. birazdan gidip yasin okuyup tum kuzulara dua edeyim.
opuyorumnanaktanhayırlı cumalar herkese
good morning november mother
good morning wannaopuyorumnanaktan
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
slm kızlaaarr
anca gelebildim
ya herkes uykusuzluktan bahsetmiş ben de delü gibi uyuyom yaa baştaki zamanlara geri döndüm kansızlıktanmıdır nedir
eve gidiyom 9.30 10 gibi bastırıyo gene sızıp kalıyom 11.30 gibi bi kalkıp namaz kılıyom sonra dooru yatağa sabah da zor kalkıyoom
dr.a da sordum sırtüstü yatabilirmiyim diye 30. haftaya kadar yatabilirsin dedi
hoşgeldin şuursuzum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
good morning black olive
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?