2009 Kasm Anneleri

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyiyim canım bütün gece 7 kere uyanıp tv izlememi saymassak iyiyim sen nasılsın opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 ay bu gece benim de kociş gec saatlere kadar tv izliyodu bende ara ara gözlerimi açıp filme bakıyodum nappim sürekli sağa sola dönerken uykum kaçıyo e buarada filmede bakim dedim en azından uykumu getirir diyerekten yane kaydirigubbakcemile3 bebişler daha şimdiden başladı bizi geceleri ayakta tutmaya kaydirigubbakcemile3

ya bu arada kızlar gece ne zaman sağ taradıma dönüp yatsam benim kız içerden bana öyle tekmeler savuruyoki dön lan anne öbür tarafına der gibi vallaha korkuyorum hemen dönüyorum sola boks maçımı yapıyı gece yarısı annamadımki kaydirigubbakcemile3

bende uyanıyorum çişe gidiom uykum kacıo acıp tv izliom tv kapanma saaatini kuruyom sonra tekrar tekrar tekrar aynı seylerrr sıcak desennn bi yandan bide rüyamda oğlumu doğurmustum yüzünü çizmsin die eldiven giydiriodum ellerine:kedi:

benim kizda saga yattigim zaman tekmelemeye basliyor. ayni hizla sola donuyorum. hanimlarin rahati bozuluyor herhal.kaydirigubbakcemile3

ayyy hayırlara çıksın inşallah canım tez haber müjdeli haber derler hayır diyelim ahyır olsun oyyy bide ellerine eldiven mi takıyodun ya minicik ellerini yerim ben onun opuyorumnanaktan

ayyy hayırlara çıksın inşallah canım tez haber müjdeli haber derler hayır diyelim ahyır olsun oyyy bide ellerine eldiven mi takıyodun ya minicik ellerini yerim ben onun opuyorumnanaktan

inşallah canım hayırlı haber olsun neye yorarsan ona cıkarmıs derler opuyorumnanaktanhe ya ellerine minicik eldivnler takıodum valla acaip bi duydu kendi bebişin oldugunu bilmek rüyada olsa güzeldiopuyorumnanaktan

slm kızlaaarr
anca gelebildim
ya herkes uykusuzluktan bahsetmiş ben de delü gibi uyuyom yaa baştaki zamanlara geri döndüm kansızlıktanmıdır nedir
eve gidiyom 9.30 10 gibi bastırıyo gene sızıp kalıyom 11.30 gibi bi kalkıp namaz kılıyom sonra dooru yatağa sabah da zor kalkıyoom
dr.a da sordum sırtüstü yatabilirmiyim diye 30. haftaya kadar yatabilirsin dedi

hoşgeldin şuursuzum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

wannacım ya öğret de sert ol
ben de disiplini severim cnm
he nan göbeğimi de açarım namazımı da kılarım hesabı
ezanın sesini duyupta müsaitsem mutlaka kılarım cnm
böle açık seçik olduğuma bakmayın
herşeyin yeri ayrı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…