yaa bebek eşyaları için taşıma çantası baktınız mı hiç
ya bu arada kızlar gece ne zaman sağ taradıma dönüp yatsam benim kız içerden bana öyle tekmeler savuruyoki dön lan anne öbür tarafına der gibi vallaha korkuyorum hemen dönüyorum sola boks maçımı yapıyı gece yarısı annamadımki kaydirigubbakcemile3
bende uyanıyorum çişe gidiom uykum kacıo acıp tv izliom tv kapanma saaatini kuruyom sonra tekrar tekrar tekrar aynı seylerrr sıcak desennn bi yandan bide rüyamda oğlumu doğurmustum yüzünü çizmsin die eldiven giydiriodum ellerine:kedi:
good morning november mother
good morning wannaopuyorumnanaktan
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
good morning black olive
kıslar ya bu sabah korkudan öldüm valla
rüyamda 7. ayım bitmiş
evi temizlemişim yerleri falan silmişim
sonra wc gidiyom
bir bakmışımki kan geliyor çığlığı basıyom delikafadulden
hemen apartmandaki teyze geliyor kocişi buluyor
ben ağlaya ağlaya bayılcak oluyor
habire diyom kızım beni bırakma nolur diye
ayyy bak hala gözlerm doldusenağlamasenağlama
rüyamda diyom yine inşallah rüyadır
kiloduma bakam diyom hayır yine kan var gerçekmiş diyom
yine hüngür hüngürümsenağlamasenağlama
sabah gerçekten uyandığımda dünya ya yeniden gelmiş gibi oldum vallahihoyyyt
etkisinden zor kurtuldum
kızlar bu diş ağrısı beni deli etcek yaaaaaaaaa.ay sütte içiyom yok ağrıyooooooo.doğumdan sonra bu dişlerin hepsini çektiremmi ne edem.yıllardır çekiyom
günaydın millet.
sabah erkenden kalktık annemle kociş şehir dışına gitti, biz de dün karyolamız kurulmuştu içini sildik yerleştirdik tamir işleri var evde usta bekliyoruz şimdi, ütümü de yaptım oturuyoruz işte sizde ne var ne yok?
fot çekmesine çekerim de bilg.a nasıl koyacağımı bimiyorum kociş gelsin dışarıdan da ona koydurcam söz:) zaten çok değişik bişey de deil büyüyen karyola işte.
kızlar bu diş ağrısı beni deli etcek yaaaaaaaaa.ay sütte içiyom yok ağrıyooooooo.doğumdan sonra bu dişlerin hepsini çektiremmi ne edem.yıllardır çekiyom
yok cnm almadım ben daha,chicconunkinden var bidene ama o çok küccük adidasta beğendimdi onu alacamm :lepi:
güle güle kullanın cnmm opuyorumnanaktan
resmini bekliyoruzz sositososito
yok cnm almadım ben daha,chicconunkinden var bidene ama o çok küccük adidasta beğendimdi onu alacamm :lepi:
ayy karakızım benimkide öle yaa sağıma yatırmıyoo,zaten yüzüstüde yatamıyom mafoldumben
ayy ellerini yiyem ben onuunnn opuyorumnanaktan
godd mornıng black olivee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
allah hayra çıkarsın gülümm :Saruboceq: emme bozulmuş rüyan korkmaa..
hee kızz çektir kurtul nene gibin gezersin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım diş çektirmende bi sakınca yok şu anda
benim 14-15. haftalarda ağrıyoduu doktorum herşeyi yaptırabilirsin demişti
sende doktoruna danışınp bi dişçiye git bence
o kaa ağrıyı boşuna çekme
kızlar bişey sorcam.bebişimin kıyafetlerini yıkayacamda makinadamı eldemi yıkayayım.ay bilemedim nasıl etcem.çantayı hazırlamam lazım ya.
cnm saolun sizler de güle güle kullanın inş ben oda gibi yapmadım ya bite yatak var işte.
süs filan da almadım. öyle duruyo işte:)
ne edem nene oluvarcam
gı ben çok korkarım dişçiden.normalde kendimi o koltukta çok kasarım,şimdi gidersem daha çok kasılır kalırım diye gitmiyom.
anacım daha erken naptın sen
yıkıcaksanda bence elde yıka zaten pis değilki onlar şöylee güzel bi elden geçir yeter bence ama dediğim gibi daha çoooook erken
korkacak ne war nan :mymeka: ağrıyı çekmek daha mı iyi delüüüü :umursamaz: git kurtul kızım
hayırlı olsun şekercim.ya bende aldım bebişimin yatağını ama ben bizim odaya koyacağım için kurdurmadım daha.kurmaya başlasakmı ki acaba.
kızlar bişey sorcam.bebişimin kıyafetlerini yıkayacamda makinadamı eldemi yıkayayım.ay bilemedim nasıl etcem.çantayı hazırlamam lazım ya.
anam küçük gelir tabi sana
çocuğuda kendine benzetirsen yanında bi bawul taşıman lazımm kaydirigubbakcemile3
gelin hepiniz elimden tutun o zaman gider çektiririiiiiiim
valla ben gelmişken kurdurayım dedim gözümn önünde dursun karşısında oturuyorum şimdi daha bi heyecanlandırıyo insanı:) bişeyler aldıkça da hepsini karyolanın çekmece ve dolaplarına koyarım derli toplu durur sonra da yıkar ütüler gene koyar yerleştiririm dedim yıkama işini sonra yapıcam daha erken çünkü. bi de sabun tozu alıcam ya daha almadım unutuyorum hep
:roflol:
gülüm atıver makinaya en kısa programa zemuszemus
dalin alcam ben sınvı deterjanını bide yumuşatıcısını kısa kısa yıkarım makinadaa
heee kız allahtan araba var atarım bagaja bavulu bakkala öle giderim :roflol::roflol:
geliyooommmm
anam sabun tozumu alcaz.ya bende dalinin sıvı çamaşır deterjanı var bebişler için onla yıkasam olmazmı ki.
heyoooooooooooo hadi dişçiyeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?