2009 Kasm Anneleri

bu ne gıııı gittim geldim herkesler engülüz olmuş.ühüüüüüüü ben bilmiyom ne diyonuz beeee.ama öğrencem işteeeeeeee.

bu arada rüyalarınız hayrolsun şekerler

kızlar bu diş ağrısı beni deli etcek yaaaaaaaaa.ay sütte içiyom yok ağrıyooooooo.doğumdan sonra bu dişlerin hepsini çektiremmi ne edem.yıllardır çekiyom

yaa bebek eşyaları için taşıma çantası baktınız mı hiç

yok cnm almadım ben daha,chicconunkinden var bidene ama o çok küccük adidasta beğendimdi onu alacamm :lepi:

ayy karakızım benimkide öle yaa sağıma yatırmıyoo,zaten yüzüstüde yatamıyom mafoldumben

ayy ellerini yiyem ben onuunnn opuyorumnanaktan

good morning november mother
good morning wannaopuyorumnanaktan
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

godd mornıng black olivee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

good morning black olive

allah hayra çıkarsın gülümm :Saruboceq: emme bozulmuş rüyan korkmaa..

kızlar bu diş ağrısı beni deli etcek yaaaaaaaaa.ay sütte içiyom yok ağrıyooooooo.doğumdan sonra bu dişlerin hepsini çektiremmi ne edem.yıllardır çekiyom

hee kızz çektir kurtul nene gibin gezersin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın millet.
sabah erkenden kalktık annemle kociş şehir dışına gitti, biz de dün karyolamız kurulmuştu içini sildik yerleştirdik tamir işleri var evde usta bekliyoruz şimdi, ütümü de yaptım oturuyoruz işte sizde ne var ne yok?
fot çekmesine çekerim de bilg.a nasıl koyacağımı bimiyorum kociş gelsin dışarıdan da ona koydurcam söz:) zaten çok değişik bişey de deil büyüyen karyola işte.

güle güle kullanın cnmm opuyorumnanaktan
resmini bekliyoruzz sositososito

canım diş çektirmende bi sakınca yok şu anda
benim 14-15. haftalarda ağrıyoduu doktorum herşeyi yaptırabilirsin demişti
sende doktoruna danışınp bi dişçiye git bence
o kaa ağrıyı boşuna çekme

kızlar bişey sorcam.bebişimin kıyafetlerini yıkayacamda makinadamı eldemi yıkayayım.ay bilemedim nasıl etcem.çantayı hazırlamam lazım ya.

ne edem nene oluvarcam

gı ben çok korkarım dişçiden.normalde kendimi o koltukta çok kasarım,şimdi gidersem daha çok kasılır kalırım diye gitmiyom.

kızlar bişey sorcam.bebişimin kıyafetlerini yıkayacamda makinadamı eldemi yıkayayım.ay bilemedim nasıl etcem.çantayı hazırlamam lazım ya.

anacım daha erken naptın sen
yıkıcaksanda bence elde yıka zaten pis değilki onlar şöylee güzel bi elden geçir yeter bence ama dediğim gibi daha çoooook erken

cnm saolun sizler de güle güle kullanın inş ben oda gibi yapmadım ya bite yatak var işte.
süs filan da almadım. öyle duruyo işte:)

hayırlı olsun şekercim.ya bende aldım bebişimin yatağını ama ben bizim odaya koyacağım için kurdurmadım daha.kurmaya başlasakmı ki acaba.

ne edem nene oluvarcam

gı ben çok korkarım dişçiden.normalde kendimi o koltukta çok kasarım,şimdi gidersem daha çok kasılır kalırım diye gitmiyom.

korkacak ne war nan :mymeka: ağrıyı çekmek daha mı iyi delüüüü :umursamaz: git kurtul kızım

anacım daha erken naptın sen
yıkıcaksanda bence elde yıka zaten pis değilki onlar şöylee güzel bi elden geçir yeter bence ama dediğim gibi daha çoooook erken

o zaman sadece çantaya koyacaklarımı yıkayayım.ne olur ne olmaz.oğluş erken davranırsa kalırım öylece.çantaya koyulacakları elimde yıkayıp ütüleyeyim yeter o zaman.geri kalanıda bir ay sonra yıkarım

hayırlı olsun şekercim.ya bende aldım bebişimin yatağını ama ben bizim odaya koyacağım için kurdurmadım daha.kurmaya başlasakmı ki acaba.

valla ben gelmişken kurdurayım dedim gözümn önünde dursun karşısında oturuyorum şimdi daha bi heyecanlandırıyo insanı:) bişeyler aldıkça da hepsini karyolanın çekmece ve dolaplarına koyarım derli toplu durur sonra da yıkar ütüler gene koyar yerleştiririm dedim yıkama işini sonra yapıcam daha erken çünkü. bi de sabun tozu alıcam ya daha almadım unutuyorum hep

:roflol:

gülüm atıver makinaya en kısa programa zemuszemus
dalin alcam ben sınvı deterjanını bide yumuşatıcısını kısa kısa yıkarım makinadaa

anam küçük gelir tabi sana
çocuğuda kendine benzetirsen yanında bi bawul taşıman lazımm kaydirigubbakcemile3

heee kız allahtan araba var atarım bagaja bavulu bakkala öle giderim :roflol::roflol:

gelin hepiniz elimden tutun o zaman gider çektiririiiiiiim

geliyooommmm

anam sabun tozumu alcaz.ya bende dalinin sıvı çamaşır deterjanı var bebişler için onla yıkasam olmazmı ki.

heyoooooooooooo hadi dişçiyeeeeeee

anam sabun tozumu alcaz.ya bende dalinin sıvı çamaşır deterjanı var bebişler için onla yıkasam olmazmı ki.

cnm sabun tozu makinada erimiyomuş hatta giysilerde bile kalıntı olarak kalıyomuş,en iyisi sıvı deterjan almak bende dalin alıcam.

heyoooooooooooo hadi dişçiyeeeeeee

kalk çabuk klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…