2009 Kasm Anneleri

dalin sıvı deterjan 15 tl ben aldım gecen migrostan yumusatıcı bingo soft baby güzel dediler onu alcam

nan bizde evde olsak bizde yaparık bu karular öglne kadar yatıyo akşam akadar boş bi yemek ohhh olduda bııtı maşallah bızde son ay ayaparık artık napak kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
5 yaş bile var kızııım ne 2 yaşıı kayınvalidemin ördüklerini okula gidene kadar giycek :roflol:

:roflol: :roflol: yıhh nannn yuhhhhhhhhh delikafadulden

kıslar ya aklıma geldi kurban ne zaman deyü de
anam ben bayramda doğurcam herhalde
26 kasım arefe
benimde tahmini 21 kasım netcem nan ben
normal doğurusam kızım 5-10 gün sonra gelir belkim çifte bayram yaparım o zaman ben dehihoyyythihoyyythihoyyyt
ben de bi dahaki bayrama haızrlarımkızımı el öpmeyide öğretirim hemen
kızımın harçlığı çıkar lülülülülülü

:1shok: bende heeç yok doktora sordunmu

:roflol::roflol::roflol: sana bayram ziyaretine geliriz bizde 1 aylık oluoz ozaman :sm_cool::sm_cool:

şekercik gönderdiğin site baya ucuz gıı ama elleyip görmeden de alınmazki yaaa astronotlar falan ucuzmuş ama dandik midir acepp

canım çok ucuz geldi bana da başka bi topikte vermişler sitenin adını internet alışverişinden bahsedilen bi başlıkta gördüm de:)
kız aldığım şeylerin ucuzunu gördüm orda insanın morali de bozuluyo

anam bitane ucuz bişi alıp denesek mi ki=?

sütü gelen arkadaşım, süt gelmemesi için destekli sütyen kullanmamız öneriliyor ama bilemicem benim gelmiyo çünkü bi de şimdiden sütün gelmesi iyi bişey demek ki sütün bol olcak ama gene de boşa ziyan etme derim ben kaç ayın var durumuna göre sağıp buzluğa atabilirsin belli bi süre dayanıyodu buzlukta sanırım 4 ay kadar dayanıyo emin değilim eğer doğumdan sonra süt sıkıntın olursa bebeğe içirirsin. bu arada yatmak zordur geçmiş olsun arkdaşım

akli erene kadar o harcliklar senin zaten. akli erdikten sonra kurus kurus sayiyorlar. benim oglan faiz bile koyuyo ustune.:roflol:

alçaklaaaaaaar.bende öğrencem görceniz o zamankaydirigubbakcemile3

dilmuhcum sen hallettin mi canım
ben kendime valla söz vermiştim hamile olunca ing. öğrencem deyü
en azından ilerledim baya da daha çok öğrenceğim şeyler var ve pratiğe dökmek zor işte
yazılanları az çok anlıyom da hemen cümle kurumayom
aklımıza takılanları sprcaz artık wannacımıza:enbuyukkk:

sizin evde sut sikintisi olmuyordur, ne guzel.:roflol:

olmuyor simdilikkaydirigubbakcemile3insallah dogumdan sonrada olamz..

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sütünmü akıyo benim hiç sütüm felan akmıyooo

ohaaaa 5 yaşmı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bazilarinda erken akarmis canim benim tee 19ncu haftadan beri var.. ama simdi baya bi cogaldi.. benden baskada yok sanirim sütü gelen.. ne tuaf kariyim ben yaa.. var bi anormallik bende ya hadi hayirlisi..

valla ben de düşündüm de bi an, ramazanda son ayımda olcam, doğum 17 kasım (gününde doğarsa tabii) kurbanda da kırkım çıkmamış olcak anaaam iki bayram da güme gidiyor bu yıl....
aman olsun sağlıkla gelsinler de napalım

sorabilirsiniz efendim.buyrunnnnnnnnn

benimkide 22 kasım :1shok: ama kıslar biras önce geliyomuş galibaa
bayrama denk gelmez herhalde
belki arife günü doğar adını arife koyarıs kızzzz :lepi:

iki bayramda gume gider mi kiz, bebegin sayesinde can sikici ziyaretlerden kurtulcan iste, daha ne olsun.delikafadulden

canım bende bi kac ay önce basladı süt gelmesi ama sıkınca yada dar sütyen falan giyersem gelio yoksa öle snein gibi ped falan koymuyorum bide sıkmamak lazımmıs göğüs uclarını erken doğumu tetiklediğini duymustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…