2009 Kasm Anneleri

senin canın sıkılıyoo anlaşılan laelaelaelaelae
gelin hepiniz elimden tutun o zaman gider çektiririiiiiiim
hee biz bi koşu gelir vana götürürüz seni dişçiyee
anam sabun tozumu alcaz.ya bende dalinin sıvı çamaşır deterjanı var bebişler için onla yıkasam olmazmı ki.
anam oda olur daha güzel olurrr zemuszemus
cnm sabun tozu makinada erimiyomuş hatta giysilerde bile kalıntı olarak kalıyomuş,en iyisi sıvı deterjan almak bende dalin alıcam.

ama bu dalinin toz deterjanıda wardı sanki CADIARZU o olmaz mı ki CADIARZU

günaydın gıı naptı oğluşun ne diye uyutmadı seni

günaydın canım
e bizi alıştırıyolar uykusuz gecelere şimdiden tatlım opuyorumnanaktan

günaydın çiiliim a.s.
bende bugün yoluncaktım aklıma sen geldin dedim gidiyim çillime yolsun benii kaydirigubbakcemile ama sen bu uykusuzluklan koparırsın nan bi taraflarımı kaydirigubbakcemile3
baya tekmelıyo artık benı birde hep sola yatıyorum kolum uyuşuyor saga dön sola dön derken uykum kaçıyor bide wc kalkıyom hiç uyuyamadım ya senağlama

cnm sabun tozu makinada erimiyomuş hatta giysilerde bile kalıntı olarak kalıyomuş,en iyisi sıvı deterjan almak bende dalin alıcam.

kalk çabuk klava:klava:

benım eltım sabun tozu kullanıyo nan eriyoo arkadasımda sabun tozu kullanmıs cok yumusak edıyor demıstı delikafadulden ama dalınde güzel

yemeğimizi yedik geldük kızçemle
anam nan siz çamaşırları yıkamayadamı başladınız ulan ben daha bişi almadım hızınızada yetişilmiyo maşallah yaaaa yada ben kaplumbağa hızı ile gidiyorum :roflol:

çamaşır makinası tamircisi sabun tozunu gördüydü de aaa sakın bunu kullanma makinada erimiyo makinayı bozuyo dediydi üstelik makina içindi hacışakirin ben de o yüzden dalinin sıvı deterjanını alcam kullanmıcam sabuntozu

ben de yıkamıyom kız dahaa hatta dolabı boşaltmam lazım artık çünkü ortalarda sürünüyo kıyafetler :1ninca:

şekercik gönderdiğin site baya ucuz gıı ama elleyip görmeden de alınmazki yaaa astronotlar falan ucuzmuş ama dandik midir acepp

selam kasimin güzel annisleri nasilsiniz?
size bi soru daha dogrusu sütü gelen annislere.. benim suan hep yatmam gerekiyor ya.. durup durup sütüm akiyor..símdiden bu kadar süt olmasi normalmi? es´kiden damla damla akiyordu.. ama simdi günde bi iki ped degistiriyorum.. süt kuruyunca ped acaip sert oluyor.. bende sürekli degistiryorum..
mandira acicam yakindir..kaydirigubbakcemile3

türkçe konuşun naan klava:

bu ne gıııı gittim geldim herkesler engülüz olmuş.ühüüüüüüü ben bilmiyom ne diyonuz beeee.ama öğrencem işteeeeeeee.

sizi cekistiriyoz.:roflol::roflol:

kızlar bu diş ağrısı beni deli etcek yaaaaaaaaa.ay sütte içiyom yok ağrıyooooooo.doğumdan sonra bu dişlerin hepsini çektiremmi ne edem.yıllardır çekiyom

cok gecmis olsun. dis agrisi ne kotudur. gecer insallah.:teselli:

ben oglumun kiyafetlerini yasina kadar elde sabunla yikamistim. bebe deterjanida olsa kiyamadim narin tenine, hep elde yikadim.opuyorumnanaktan

sizin evde sut sikintisi olmuyordur, ne guzel.:roflol:

sabun tozu eskiden beri varmış deterjanlar yeni çıktı tabii ama ikisi de iyidir heralde, bütçemize uygun olanı alırız ne bileyim.

sen yıkama bacım zaten seninkiler 2 yas kıyafeti değlmiydi :roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sütünmü akıyo benim hiç sütüm felan akmıyooo

:roflol: :roflol:
5 yaş bile var kızııım ne 2 yaşıı kayınvalidemin ördüklerini okula gidene kadar giycek :roflol:

ohaaaa 5 yaşmı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…