senin canın sıkılıyoo anlaşılan laelaelaelaelaeo zaman sadece çantaya koyacaklarımı yıkayayım.ne olur ne olmaz.oğluş erken davranırsa kalırım öylece.çantaya koyulacakları elimde yıkayıp ütüleyeyim yeter o zaman.geri kalanıda bir ay sonra yıkarım
hee biz bi koşu gelir vana götürürüz seni dişçiyeegelin hepiniz elimden tutun o zaman gider çektiririiiiiiim
anam oda olur daha güzel olurrr zemuszemusanam sabun tozumu alcaz.ya bende dalinin sıvı çamaşır deterjanı var bebişler için onla yıkasam olmazmı ki.
cnm sabun tozu makinada erimiyomuş hatta giysilerde bile kalıntı olarak kalıyomuş,en iyisi sıvı deterjan almak bende dalin alıcam.
günaydın gıı naptı oğluşun ne diye uyutmadı seni
günaydın canım
e bizi alıştırıyolar uykusuz gecelere şimdiden tatlım opuyorumnanaktan
baya tekmelıyo artık benı birde hep sola yatıyorum kolum uyuşuyor saga dön sola dön derken uykum kaçıyor bide wc kalkıyom hiç uyuyamadım ya senağlamagünaydın çiiliim a.s.
bende bugün yoluncaktım aklıma sen geldin dedim gidiyim çillime yolsun benii kaydirigubbakcemile ama sen bu uykusuzluklan koparırsın nan bi taraflarımı kaydirigubbakcemile3
cnm sabun tozu makinada erimiyomuş hatta giysilerde bile kalıntı olarak kalıyomuş,en iyisi sıvı deterjan almak bende dalin alıcam.
kalk çabukklava: klava:
yemeğimizi yedik geldük kızçemle
anam nan siz çamaşırları yıkamayadamı başladınız ulan ben daha bişi almadım hızınızada yetişilmiyo maşallah yaaaa yada ben kaplumbağa hızı ile gidiyorum :roflol:
ben de yıkamıyom kız dahaa hatta dolabı boşaltmam lazım artık çünkü ortalarda sürünüyo kıyafetler :1ninca:
sen yıkama bacım zaten seninkiler 2 yas kıyafeti değlmiydi :roflol::roflol:
türkçe konuşun naanklava:
bu ne gıııı gittim geldim herkesler engülüz olmuş.ühüüüüüüü ben bilmiyom ne diyonuz beeee.ama öğrencem işteeeeeeee.
kızlar bu diş ağrısı beni deli etcek yaaaaaaaaa.ay sütte içiyom yok ağrıyooooooo.doğumdan sonra bu dişlerin hepsini çektiremmi ne edem.yıllardır çekiyom
:roflol: :roflol:
5 yaş bile var kızııım ne 2 yaşıı kayınvalidemin ördüklerini okula gidene kadar giycek :roflol:
senin canın sıkılıyoo anlaşılan laelaelaelaelae
hee biz bi koşu gelir vana götürürüz seni dişçiyee
anam oda olur daha güzel olurrr zemuszemus
ama bu dalinin toz deterjanıda wardı sanki CADIARZU o olmaz mı ki CADIARZU
selam kasimin güzel annisleri nasilsiniz?
size bi soru daha dogrusu sütü gelen annislere.. benim suan hep yatmam gerekiyor ya.. durup durup sütüm akiyor..símdiden bu kadar süt olmasi normalmi? es´kiden damla damla akiyordu.. ama simdi günde bi iki ped degistiriyorum.. süt kuruyunca ped acaip sert oluyor.. bende sürekli degistiryorum..
mandira acicam yakindir..kaydirigubbakcemile3
5 yaş bile var kızııım ne 2 yaşıı kayınvalidemin ördüklerini okula gidene kadar giycek :roflol:
sen yıkama bacım zaten seninkiler 2 yas kıyafeti değlmiydi :roflol::roflol:
selam kasimin güzel annisleri nasilsiniz?
size bi soru daha dogrusu sütü gelen annislere.. benim suan hep yatmam gerekiyor ya.. durup durup sütüm akiyor..símdiden bu kadar süt olmasi normalmi? es´kiden damla damla akiyordu.. ama simdi günde bi iki ped degistiriyorum.. süt kuruyunca ped acaip sert oluyor.. bende sürekli degistiryorum..
mandira acicam yakindir..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?