2009 Kasm Anneleri

canım senin verdiğin siteden siparişi verdim bekliyorum.ya anlamakta iyi ilk etapta.sonra konuşmayıda hallederiz inşallah.

benim doktor civanda 29 ekim dedi ama ne olcek bilinmez tabiiiiiii.

:roflol::roflol::roflol: sana bayram ziyaretine geliriz bizde 1 aylık oluoz ozaman :sm_cool::sm_cool:

gelin anacım beklerim elimi öpceniz ama ben sizden büyüyüm heeelmaz:
öle loğusalı bi yere de çıkmayız zatensenağlama

akli erene kadar o harcliklar senin zaten. akli erdikten sonra kurus kurus sayiyorlar. benim oglan faiz bile koyuyo ustune.:roflol:

he nannnn olsun ben kızıma ekonomi yapmasını öğretirim
kendime benzetirim onuda pazarlık yapar herkeslezemuszemus

he ben senin elini öperimde kızınında oğlumun elini öpmesi lazım malum oğlumda kızından büyük olcak bize takılan ceyrekleden size bitae getiririzzzzzzzz:roflol::roflol::roflol::roflol:

selam kizlar nasilsiniz ayyy hava cok sicak buharlasicam nerdeyse....gecede hic uyuyamadim kzim dönenip durdu benide uyutmadi....sersem gibiyim
sizde keyifler nasil
ayse-on niye sütün gelio senin durdurmanin bi caresi cokmu..simdiden gelirse o en degerli süt dogurana kadar biter

hoşgeldinn

ohaa demek istiyorum :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
kiz kartanesi, benim de karnim genelde hep sert. benimde diri fucudumdan kaynaklaniyo herhal.:roflol:
kesin ondan gıı başka ihtimal yok yaane gaz falan olamaz kaydirigubbakcemile2
:
ohaaaa 5 yaşmı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ben nedem nan babannesi örmüüş iki tane mink varsa 50 tane kocaman var ben giycem nerdeyse sositososito

ben sadece bi hastane cikisi aldim, millet kizlari gelin edene kadar tum kiyafetleri duzdu.:roflol::roflol:
ben zaten kızın çeyizi için dantel başlasam diyom
elinizde fiskos örneği varmı kızlaar :roflol: :roflol: :roflol:
sakııın sakın ha sağmayın sıkmayın bilee
sıkmak erken doğumu tetiklerr :umursamaz:
bilmiyom nan şkercik kargo olunca birsürü almak dah amantıklı emme bi bakalım uzunkollu badi olsaydı şapkayla falan alem diyodum ama yokk

ay evet ya ramazanda izmire gidecedüm been gidemem artık koca göbeğimnen uçak yasak zatiii
kurbanda da evde oluruz mecburen

ne işin war kız o zaman kasım analarının topiğindee hadi yürrüüüüüüüüüü ekim analarına
sende nehiriver gacısı gibi çakma kasım anası çıktın :dilcikar:

he lafa geldimi kov resim ekleyeceğin zaman tırrım tırrım beni beni ara işin düşer elbet:umursamaz:

ne işin war kız o zaman kasım analarının topiğindee hadi yürrüüüüüüüüüü ekim analarına
sende nehiriver gacısı gibi çakma kasım anası çıktın :dilcikar:

hiçte bilem gitmeyecem beeeee.normalde 3 kasımdı benimki son gidişimde doktor 29 ekim dediydiiiiii.

ı comehihoyyythihoyyythihoyyyt

başladı gene çatlak karu kaydirigubbakcemile

al birini vur ötekini :mymeka:

kiz almanyanin her tarafi sicak olsa ne yazar. cakma sicaktir o, yarin sogur. biz napalim burda.-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…