dilmuhcum sen hallettin mi canım
ben kendime valla söz vermiştim hamile olunca ing. öğrencem deyü
en azından ilerledim baya da daha çok öğrenceğim şeyler var ve pratiğe dökmek zor işte
yazılanları az çok anlıyom da hemen cümle kurumayom
aklımıza takılanları sprcaz artık wannacımıza:enbuyukkk:
valla ben de düşündüm de bi an, ramazanda son ayımda olcam, doğum 17 kasım (gününde doğarsa tabii) kurbanda da kırkım çıkmamış olcak anaaam iki bayram da güme gidiyor bu yıl....
aman olsun sağlıkla gelsinler de napalım
:roflol::roflol::roflol: sana bayram ziyaretine geliriz bizde 1 aylık oluoz ozaman :sm_cool::sm_cool:
akli erene kadar o harcliklar senin zaten. akli erdikten sonra kurus kurus sayiyorlar. benim oglan faiz bile koyuyo ustune.:roflol:
olmuyor simdilikkaydirigubbakcemile3insallah dogumdan sonrada olamz..
bazilarinda erken akarmis canim benim tee 19ncu haftadan beri var.. ama simdi baya bi cogaldi.. benden baskada yok sanirim sütü gelen.. ne tuaf kariyim ben yaa.. var bi anormallik bende ya hadi hayirlisi..[/QUOT
sütçiiiiiiiiiiiiiiiii seni şimdiden sag barı bebek dogunca rahat edersın sırnaşık şey
hello mello :lepi:
nen türkiş konusun nan annamıyok belkim bak yemek adı veririz haaaaa memişlerınız şişer :roflol: :roflol:
iki bayramda gume gider mi kiz, bebegin sayesinde can sikici ziyaretlerden kurtulcan iste, daha ne olsun.delikafadulden
he yaa bencede
özellikle kurbanda et işinden kurtulucamm :lepi:
gelin anacım beklerim elimi öpceniz ama ben sizden büyüyüm heeelmaz:
öle loğusalı bi yere de çıkmayız zatensenağlama
he nannnn olsun ben kızıma ekonomi yapmasını öğretirim
kendime benzetirim onuda pazarlık yapar herkeslezemuszemus
benim doktor civanda 29 ekim dedi ama ne olcek bilinmez tabiiiiiii.
benimkide 22 kasım :1shok: ama kıslar biras önce geliyomuş galibaa
bayrama denk gelmez herhalde
belki arife günü doğar adını arife koyarıs kızzzz :lepi:
selam kizlar nasilsiniz ayyy hava cok sicak buharlasicam nerdeyse....gecede hic uyuyamadim kzim dönenip durdu benide uyutmadi....sersem gibiyim
sizde keyifler nasil
ayse-on niye sütün gelio senin durdurmanin bi caresi cokmu..simdiden gelirse o en degerli süt dogurana kadar biter
olmas nan küserim :CüvCüv:o zaman bizde ingilizce hep seni, poponu, gobegini konusuruz.:roflol::roflol:
he yaa bencede
özellikle kurbanda et işinden kurtulucamm :lepi:
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2ohaa demek istiyorum :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kesin ondan gıı başka ihtimal yok yaane gaz falan olamaz kaydirigubbakcemile2kiz kartanesi, benim de karnim genelde hep sert. benimde diri fucudumdan kaynaklaniyo herhal.:roflol:
ben nedem nan babannesi örmüüş iki tane mink varsa 50 tane kocaman var ben giycem nerdeyse sositososito:
ohaaaa 5 yaşmı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ben zaten kızın çeyizi için dantel başlasam diyomben sadece bi hastane cikisi aldim, millet kizlari gelin edene kadar tum kiyafetleri duzdu.:roflol::roflol:
sakııın sakın ha sağmayın sıkmayın bileecanım çok ucuz geldi bana da başka bi topikte vermişler sitenin adını internet alışverişinden bahsedilen bi başlıkta gördüm de:)
kız aldığım şeylerin ucuzunu gördüm orda insanın morali de bozuluyo
anam bitane ucuz bişi alıp denesek mi ki=?
sütü gelen arkadaşım, süt gelmemesi için destekli sütyen kullanmamız öneriliyor ama bilemicem benim gelmiyo çünkü bi de şimdiden sütün gelmesi iyi bişey demek ki sütün bol olcak ama gene de boşa ziyan etme derim ben kaç ayın var durumuna göre sağıp buzluğa atabilirsin belli bi süre dayanıyodu buzlukta sanırım 4 ay kadar dayanıyo emin değilim eğer doğumdan sonra süt sıkıntın olursa bebeğe içirirsin. bu arada yatmak zordur geçmiş olsun arkdaşım
valla ben de düşündüm de bi an, ramazanda son ayımda olcam, doğum 17 kasım (gününde doğarsa tabii) kurbanda da kırkım çıkmamış olcak anaaam iki bayram da güme gidiyor bu yıl....
aman olsun sağlıkla gelsinler de napalım
ne işin war kız o zaman kasım analarının topiğindee hadi yürrüüüüüüüüüü ekim analarına
sende nehiriver gacısı gibi çakma kasım anası çıktın :dilcikar:
o zaman bizde ingilizce hep seni, poponu, gobegini konusuruz.:roflol::roflol:
ne işin war kız o zaman kasım analarının topiğindee hadi yürrüüüüüüüüüü ekim analarına
sende nehiriver gacısı gibi çakma kasım anası çıktın :dilcikar:
hee tam arif enişteye göre arif arife :roflol: :roflol:
ı comehihoyyythihoyyythihoyyyt
hellooohihoyyyt
nan bizde evde olsak bizde yaparık bu karular öglne kadar yatıyo akşam akadar boş bi yemek ohhh olduda bııtı maşallah bızde son ay ayaparık artık napak kaydirigubbakcemile3
haketen ya akşama kadar calışıyoruz sonrada akşam eve gidiyos yemekti bilmemne felan saatte gec oluyo bu karular ölemi
selam kizlar nasilsiniz ayyy hava cok sicak buharlasicam nerdeyse....gecede hic uyuyamadim kzim dönenip durdu benide uyutmadi....sersem gibiyim
sizde keyifler nasil
ayse-on niye sütün gelio senin durdurmanin bi caresi cokmu..simdiden gelirse o en degerli süt dogurana kadar biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?