2009 Kasm Anneleri

nan yolarım senin saçını başını sen git işte yürrrrrüüüüüüüü.
lülülülülülü lülülülülülü sen yürüüüüüüüüüüü çakmaaaaaa lülülülülülü
ben gidim azcik evi supurup sileyim.-tatlicadiarzu-
nan biriside beni kowsa bende ütümü bitirsem delikafadulden
brawoo dostummm vereliniortak

Kızlar daha bu konu için cok erken olabilir ama bizdemi aramızda bir sınıf baskanı secsekte, her doğuma gden ona haber verse???????

efet seçelim sınıf başkanı topic başkanı seçelim kendimize :lepi:

yok ya gerçektenmi anamm :1shok:

tozunu bilmiyom kız sıvısını alacam beennn

dalin alın nan ,sabun tozunu önermiyolarr lmaz:

vereliniortakvereliniortak

:1shok::1shok: aboww dr.a sorsana cnm yaa o kadar çok geliyosaa

o zaman bizde ingilizce hep seni, poponu, gobegini konusuruz.:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

he yaa bencede
özellikle kurbanda et işinden kurtulucamm :lepi:

niye lan kasaplığı senmi yapıyodun :roflol::roflol:

bide kurban da doğduğunu düşünsenize

ayyy :roflol::roflol::roflol:

şimdi benim normal doğum tarihim 12 kasım görünüyo ama sezryan olacağım bu durumda ben ne zaman doğum yapacağım bilen varsa beri gelsin benim matematiksel kafa gene çalışmıyoda :bbo:

ahh cnm kıyamam sende ekişm anası olursun gülüm enaz 10-15 gün önce alınıyo çünküü lülülülülülü

vallamı gı benim babamın adı ramazan :roflol::roflol:kızlık soyadımda bayram:roflol::roflol:

:roflol::roflol: yuh yaa :roflol:

sen yorulma gülümm :roflol::roflol::roflol: ekimde doğra senin pamuk sekerr :roflol:

şişkomu dediiiiiiiiiiiiii yerim zeni zeytin karusu nan ekmemı aldım gelıyom yiycem seni
koyun can ben bogaz derdındeyım nan mangal filan dedım yaaa uffffff :1ninca:

anaaammm çilli zeytin karısını ekmek arası yapıp yicekk delikafadulden
nan çilli yemek için yine bi bahane buldun heeee kaydirigubbakcemile3

lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

kızlar bu diş ağrısı beni deli etcek yaaaaaaaaa.ay sütte içiyom yok ağrıyooooooo.doğumdan sonra bu dişlerin hepsini çektiremmi ne edem.yıllardır çekiyom

canım geçmiş olsun... doktora git mutlaka yoksa dişini tamamen kaybedersin... benim de diş etlerim şişmiş bugün... ve bir dişimde hassasiyet var.... benim de gitmem lazım... burda olsan beraber giderdik.. ben sana destek olurdum korkmaman için :1hug:

nehriver acil bişe sorcam saana.... senin şu sirkeli karışımı bana bi anlatırmısın...evde üzüm sirkesi var ama elma sirkesi olacaktı galiba...bide oranı ne kadardı... ben deniycem nbunu yaaa. hamileyken sen kullandığına göre bana da bişe olmaz... iyi gelmezse bırakırım... bu şekilde dayanamıcammm:1no2:

koy gıı arif koyy benim herüfümün adııı opuyorumnanaktan

anaam ne koycek kııı bu topice 2 arif fazla gelirr :roflol::roflol::roflol:

Kızlar daha bu konu için cok erken olabilir ama bizdemi aramızda bir sınıf baskanı secsekte, her doğuma gden ona haber verse???????

hee kızz olabülüüüü vereliniortak

anaaammm çilli zeytin karısını ekmek arası yapıp yicekk delikafadulden
nan çilli yemek için yine bi bahane buldun heeee kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: onun bahaneye ihtiyacımı var kızz :roflol::roflol:

cerin...
sen mi yazmıştın msj bulamadım şimdi ama

benim oğlanda beni uyutmuyo....

gece çikolata yiyiyorum ondan mı bilmem

çok hareketli maşş......

iki bayramda gume gider mi kiz, bebegin sayesinde can sikici ziyaretlerden kurtulcan iste, daha ne olsun.delikafadulden

aman kaç ay çıkamıcam evden, zaten memlekete de gidemeyiz heralde. artık annem bende olur burda gelen giden de olmaz otururuz evde kendi kendimize:)

kızlar ben de gece tuvalete kalkınca hemen uyuyamıyorum sıkılıyorum ya, uyku sersemi oluyorum her sabah.
bi de benim bebiş gece artık çok tekmelemiyor sadece babasıyla aramız açıksa basıyo tekmeyi onu keşfettim ben de iyi geçiniyorum kocişle:)

bazıları da diyor ki kız bebek erken gelir ama genelde de duyduğum kadarıyla ilk bebek azcık erken geliveriyomuş:=)

evet göğüsle oynamayın diyorlar bide sanılanın aksine sıkı ve destekli sütyen takın diyorlar ben çok okudum internette de oradan biliyom.

ama bu sütyenler de sıkıyor beni artık bi beden daha büyük almak lazım iki beden büyüdü göğüslerim kızlar ya doğumdan sonra küçülcek mi sizce boşuna mı alıyorum bu sütyenleri çifter çifter...

sağol canımcım valla ne güzel olurdu.ayyyyy burda kadın doğumcu zor buldum bide dişçi arıycam ohoooooooooooooooooooooo işim zor

neeyynnnn ekim anasımı olcam ama ama ben hazır değilim ekimde doğurmaya nayırrrrr nolamazzzzz :sinifsinif: :uhm: kafam karıştı nan benim vallaha billaha:1shok:

canım 1 kücük sasal içme suyuna 3 4 corba kasığı kadar sirke koyuyon vajinal bölgeni onla yıkıosun elma üzüm sirkesi farketmezzzemuszemus

ayşe on herhalde bi hormonun yüksektir .

hani prolaktin yüksek olunca mı süt oluyo...

gerçi bende sıkmıştım.hafif ıslanmıştı ucu...

hiç kafana takma.o sütün kokusu bile güzel.....

ellesmiyom zaten sütyenden oluyodur belkide..bilmiyorum

cerin...
sen mi yazmıştın msj bulamadım şimdi ama

benim oğlanda beni uyutmuyo....

gece çikolata yiyiyorum ondan mı bilmem

çok hareketli maşş......
tatlı bişeyler yiyince kuduruyolar zaten
canım uyku problemi hepimizd war ee artık alışalım uykusuz geceleree :1shok:

neeyynnnn ekim anasımı olcam ama ama ben hazır değilim ekimde doğurmaya nayırrrrr nolamazzzzz :sinifsinif: :uhm: kafam karıştı nan benim vallaha billaha:1shok:

:roflol::roflol: bekle sen daha bekleee :roflol::roflol:
canikom cidden bence ekimde doğar senin bebiş genelde 10-15 gün önce alınıyo accük kaldır popişi :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…