lülülülülülü lülülülülülü sen yürüüüüüüüüüüü çakmaaaaaa lülülülülülünan yolarım senin saçını başını sen git işte yürrrrrüüüüüüüü.
nan biriside beni kowsa bende ütümü bitirsem delikafaduldenben gidim azcik evi supurup sileyim.-tatlicadiarzu-
brawoo dostummm vereliniortakşimdi şöle canım normal doğum 12 kasıma denkk geliyo madem sezeryan için bir hafta önce randevu veriyolar oyleyse şöyle oluyo benim doğum tarihim :uhm: 12 den bir hafta çıkar hafta içine denk geliyo sanırsam :bbo:
Kızlar daha bu konu için cok erken olabilir ama bizdemi aramızda bir sınıf baskanı secsekte, her doğuma gden ona haber verse???????
1 hafta cıkarırsan 5 kasım olur ama canımcım belli olmazki sezeryanda öle biz kuzenimi kontrole götürdüydük sezeryana aldılar arkadasım gitti tansiyon ölcürmeye sezeryana girdi belli olmuo yani opuyorumnanaktan
Kızlar daha bu konu için cok erken olabilir ama bizdemi aramızda bir sınıf baskanı secsekte, her doğuma gden ona haber verse???????
senin canın sıkılıyoo anlaşılan laelaelaelaelae
hee biz bi koşu gelir vana götürürüz seni dişçiyee
anam oda olur daha güzel olurrr zemuszemus
ama bu dalinin toz deterjanıda wardı sanki CADIARZU o olmaz mı ki CADIARZU
baya tekmelıyo artık benı birde hep sola yatıyorum kolum uyuşuyor saga dön sola dön derken uykum kaçıyor bide wc kalkıyom hiç uyuyamadım ya senağlama
benım eltım sabun tozu kullanıyo nan eriyoo arkadasımda sabun tozu kullanmıs cok yumusak edıyor demıstı delikafadulden ama dalınde güzel
çamaşır makinası tamircisi sabun tozunu gördüydü de aaa sakın bunu kullanma makinada erimiyo makinayı bozuyo dediydi üstelik makina içindi hacışakirin ben de o yüzden dalinin sıvı deterjanını alcam kullanmıcam sabuntozu
selam kasimin güzel annisleri nasilsiniz?
size bi soru daha dogrusu sütü gelen annislere.. benim suan hep yatmam gerekiyor ya.. durup durup sütüm akiyor..símdiden bu kadar süt olmasi normalmi? es´kiden damla damla akiyordu.. ama simdi günde bi iki ped degistiriyorum.. süt kuruyunca ped acaip sert oluyor.. bende sürekli degistiryorum..
mandira acicam yakindir..kaydirigubbakcemile3
o zaman bizde ingilizce hep seni, poponu, gobegini konusuruz.:roflol::roflol:
he yaa bencede
özellikle kurbanda et işinden kurtulucamm :lepi:
bide kurban da doğduğunu düşünsenize
şimdi benim normal doğum tarihim 12 kasım görünüyo ama sezryan olacağım bu durumda ben ne zaman doğum yapacağım bilen varsa beri gelsin benim matematiksel kafa gene çalışmıyoda :bbo:
vallamı gı benim babamın adı ramazan :roflol::roflol:kızlık soyadımda bayram:roflol::roflol:
sen yorulma gülümm :roflol::roflol::roflol: ekimde doğra senin pamuk sekerr :roflol:
efet seçelim sınıf başkanı topic başkanı seçelim kendimize :lepi:
yok ya gerçektenmi anamm :1shok:
şişkomu dediiiiiiiiiiiiii yerim zeni zeytin karusu nan ekmemı aldım gelıyom yiycem seni
koyun can ben bogaz derdındeyım nan mangal filan dedım yaaa uffffff :1ninca:
lülülülülülü lülülülülülü sen yürüüüüüüüüüüü çakmaaaaaa lülülülülülü
nan biriside beni kowsa bende ütümü bitirsem delikafadulden
brawoo dostummm vereliniortak
kızlar bu diş ağrısı beni deli etcek yaaaaaaaaa.ay sütte içiyom yok ağrıyooooooo.doğumdan sonra bu dişlerin hepsini çektiremmi ne edem.yıllardır çekiyom
canım bende bi kac ay önce basladı süt gelmesi ama sıkınca yada dar sütyen falan giyersem gelio yoksa öle snein gibi ped falan koymuyorum bide sıkmamak lazımmıs göğüs uclarını erken doğumu tetiklediğini duymustum
koy gıı arif koyy benim herüfümün adııı opuyorumnanaktan
anaaammm çilli zeytin karısını ekmek arası yapıp yicekk delikafadulden
nan çilli yemek için yine bi bahane buldun heeee kaydirigubbakcemile3
iki bayramda gume gider mi kiz, bebegin sayesinde can sikici ziyaretlerden kurtulcan iste, daha ne olsun.delikafadulden
canım geçmiş olsun... doktora git mutlaka yoksa dişini tamamen kaybedersin... benim de diş etlerim şişmiş bugün... ve bir dişimde hassasiyet var.... benim de gitmem lazım... burda olsan beraber giderdik.. ben sana destek olurdum korkmaman için :1hug:
nehriver acil bişe sorcam saana.... senin şu sirkeli karışımı bana bi anlatırmısın...evde üzüm sirkesi var ama elma sirkesi olacaktı galiba...bide oranı ne kadardı... ben deniycem nbunu yaaa. hamileyken sen kullandığına göre bana da bişe olmaz... iyi gelmezse bırakırım... bu şekilde dayanamıcammm:1no2:
niye lan kasaplığı senmi yapıyodun :roflol::roflol:
hee yaaa ben yapıodumm sositososito
nan süslü kokoşş sen şimdi kurban etlerine elde sürmüyosundur kaydirigubbakcemile3
kızım etler ewe hazırlanmış paket halinde mi geliyoo
koca koca parçalar halinde geliyoo bene alıyom elime satırı bıçağı bi güzel kesiyom onları
sankim bizim herifi kesiyomuşum gibi Çok üzgünüm çoook
ahh cnm kıyamam sende ekişm anası olursun gülüm enaz 10-15 gün önce alınıyo çünküü lülülülülülü
sen yorulma gülümm :roflol::roflol::roflol: ekimde doğra senin pamuk sekerr :roflol:
canım geçmiş olsun... doktora git mutlaka yoksa dişini tamamen kaybedersin... benim de diş etlerim şişmiş bugün... ve bir dişimde hassasiyet var.... benim de gitmem lazım... burda olsan beraber giderdik.. ben sana destek olurdum korkmaman için :1hug:
nehriver acil bişe sorcam saana.... senin şu sirkeli karışımı bana bi anlatırmısın...evde üzüm sirkesi var ama elma sirkesi olacaktı galiba...bide oranı ne kadardı... ben deniycem nbunu yaaa. hamileyken sen kullandığına göre bana da bişe olmaz... iyi gelmezse bırakırım... bu şekilde dayanamıcammm:1no2:
hee yaaa ben yapıodumm sositososito
nan süslü kokoşş sen şimdi kurban etlerine elde sürmüyosundur kaydirigubbakcemile3
kızım etler ewe hazırlanmış paket halinde mi geliyoo
koca koca parçalar halinde geliyoo bene alıyom elime satırı bıçağı bi güzel kesiyom onları
sankim bizim herifi kesiyomuşum gibi Çok üzgünüm çoook
evet vallaaa ben hayatta yapamıcağım için herkes kuşbaşı şeklinde getirir :roflol::roflol:
bizimkinide anam çeşit çeşit buzdolabı poşetlerine ayırır :roflol: ben dolaba koyarım işte sadeceee :roflol::roflol:
canım bende bi kac ay önce basladı süt gelmesi ama sıkınca yada dar sütyen falan giyersem gelio yoksa öle snein gibi ped falan koymuyorum bide sıkmamak lazımmıs göğüs uclarını erken doğumu tetiklediğini duymustum
olmuyor simdilikkaydirigubbakcemile3insallah dogumdan sonrada olamz..
bazilarinda erken akarmis canim benim tee 19ncu haftadan beri var.. ama simdi baya bi cogaldi.. benden baskada yok sanirim sütü gelen.. ne tuaf kariyim ben yaa.. var bi anormallik bende ya hadi hayirlisi..[/QUOT
sütçiiiiiiiiiiiiiiiii seni şimdiden sag barı bebek dogunca rahat edersın sırnaşık şey
:1shok: bende heeç yok doktora sordunmu
doktora sordum hastane yatmistim ordaki doktorda normal dedi..hatta öyle erken dogumla alakasi yok dedi.. sadece gögsün cok sertlesirse kork dedi.. ama öyle bi sorun yok Allaha sükür..
canım çok ucuz geldi bana da başka bi topikte vermişler sitenin adını internet alışverişinden bahsedilen bi başlıkta gördüm de:)
kız aldığım şeylerin ucuzunu gördüm orda insanın morali de bozuluyo
anam bitane ucuz bişi alıp denesek mi ki=?
sütü gelen arkadaşım, süt gelmemesi için destekli sütyen kullanmamız öneriliyor ama bilemicem benim gelmiyo çünkü bi de şimdiden sütün gelmesi iyi bişey demek ki sütün bol olcak ama gene de boşa ziyan etme derim ben kaç ayın var durumuna göre sağıp buzluğa atabilirsin belli bi süre dayanıyodu buzlukta sanırım 4 ay kadar dayanıyo emin değilim eğer doğumdan sonra süt sıkıntın olursa bebeğe içirirsin. bu arada yatmak zordur geçmiş olsun arkdaşım
canim daha üc ayim var.. simdiden sagarsam hic alamam arkasini.. yasli teyzeler erken gelmesi bol olmasina isaret dedi.. ama insan endiseleniyo yinede..hayirlisi bakalim..
selam kizlar nasilsiniz ayyy hava cok sicak buharlasicam nerdeyse....gecede hic uyuyamadim kzim dönenip durdu benide uyutmadi....sersem gibiyim
sizde keyifler nasil
ayse-on niye sütün gelio senin durdurmanin bi caresi cokmu..simdiden gelirse o en degerli süt dogurana kadar biter
valla gülüm nasil durdurulcakki.. normal diyo doktor ama zaten simdilik tam süt kivaminda degil dün yengemede gösterdim.. böyle sarimsi bisey.. hastanede ebede sorun degil dedi.. kafam rahatti aslinda ama benden baska kimsede olmayinca korktum biraz.. ama hormonlarla ilgili sanirim..
tatlı bişeyler yiyince kuduruyolar zatencerin...
sen mi yazmıştın msj bulamadım şimdi ama
benim oğlanda beni uyutmuyo....
gece çikolata yiyiyorum ondan mı bilmem
çok hareketli maşş......
canım uyku problemi hepimizd war ee artık alışalım uykusuz geceleree :1shok:aman kaç ay çıkamıcam evden, zaten memlekete de gidemeyiz heralde. artık annem bende olur burda gelen giden de olmaz otururuz evde kendi kendimize:)
kızlar ben de gece tuvalete kalkınca hemen uyuyamıyorum sıkılıyorum ya, uyku sersemi oluyorum her sabah.
bi de benim bebiş gece artık çok tekmelemiyor sadece babasıyla aramız açıksa basıyo tekmeyi onu keşfettim ben de iyi geçiniyorum kocişle:)
bazıları da diyor ki kız bebek erken gelir ama genelde de duyduğum kadarıyla ilk bebek azcık erken geliveriyomuş:=)
evet göğüsle oynamayın diyorlar bide sanılanın aksine sıkı ve destekli sütyen takın diyorlar ben çok okudum internette de oradan biliyom.
ama bu sütyenler de sıkıyor beni artık bi beden daha büyük almak lazım iki beden büyüdü göğüslerim kızlar ya doğumdan sonra küçülcek mi sizce boşuna mı alıyorum bu sütyenleri çifter çifter...
neeyynnnn ekim anasımı olcam ama ama ben hazır değilim ekimde doğurmaya nayırrrrr nolamazzzzz :sinifsinif: :uhm: kafam karıştı nan benim vallaha billaha:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?