2009 Kasm Anneleri

hoşgeldün datlummmm opuyorumnanaktan

kız siz daha geçenlerde kalorifer yakmıyo muydunuss :uhm: ben mi yanlış hatırlıyomm
olmas nan küserim :CüvCüv:

he nan mıllet pişircek biz yiycez ohhhhhhh lülülülülülü
koyun can derdinde kadap et derdinde
Allahın çillisiii sen hala yimek mi düşünüyonn:mymeka:
he lafa geldimi kov resim ekleyeceğin zaman tırrım tırrım beni beni ara işin düşer elbet:umursamaz:
Şeniz canım canımmmmmmm Şeniz
fat canlız lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
anaaaaaaaaa ne dediiiiiii
kız çilli bak bu karı sana şişko dedi ben sana diyem heeee :1rolleyes:
hiçte bilem gitmeyecem beeeee.normalde 3 kasımdı benimki son gidişimde doktor 29 ekim dediydiiiiii.
hadi hadiiiiiiii yürüüüüüüüüüüüüü

şimdi benim normal doğum tarihim 12 kasım görünüyo ama sezryan olacağım bu durumda ben ne zaman doğum yapacağım bilen varsa beri gelsin benim matematiksel kafa gene çalışmıyoda :bbo:

:roflol:
şimdi benim normal doğum tarihim 12 kasım görünüyo ama sezryan olacağım bu durumda ben ne zaman doğum yapacağım bilen varsa beri gelsin benim matematiksel kafa gene çalışmıyoda :bbo:

olurmu ya senmi hesaplayamıycan ayıp ettin yaaa :roflol::roflol::roflol:

fat canlız lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
sana fat zeytin karusu seni kaydirigubbakcemile
bizim herifte arife günü doğmuş zaten o yüzden adının arif koymuşlar
dedim iyiki bayram günü doğmamoşsın adın bayram olsaydı çok kötü olurdu bee :sinifsinif:
nan benım kayınpederın adıda arif arife gun dogarsa arif koyayım dogmassa yiğitmi koyayım acaba nan bebm kendımı belırlese adını opuyorumnanaktan
Ben geldimmmmmmm.........

hosgeldın

nan yolarım senin saçını başını sen git işte yürrrrrüüüüüüüü.

hoşgeldün datlummmm opuyorumnanaktan
hosbuldum opuyorumnanaktan

kiz almanyanin her tarafi sicak olsa ne yazar. cakma sicaktir o, yarin sogur. biz napalim burda.-tatlicadiarzu-
aynen öyle valla cakma sicak yarin yagmur varmis...ama bugün beter ediyo insani oturdugun yerde yapisiyon resmen..tükiyede de yagmur varmis izledim haberlerdesengözlerimebaksanab

kız siz daha geçenlerde kalorifer yakmıyo muydunuss :uhm: ben mi yanlış hatırlıyomm
:roflol::roflol::roflol:
hadi lennn okadarda degil kaloriferler kapanali cok oldu

hosgledinopuyorumnanaktan

bide kurban da doğduğunu düşünsenize

:roflol: :roflol: :roflol:

:roflol:

olurmu ya senmi hesaplayamıycan ayıp ettin yaaa :roflol::roflol::roflol:

:sinifsinif: :bbo:
şimdi şöle canım normal doğum 12 kasıma denkk geliyo madem sezeryan için bir hafta önce randevu veriyolar oyleyse şöyle oluyo benim doğum tarihim :uhm: 12 den bir hafta çıkar hafta içine denk geliyo sanırsam :bbo:

tubişim sana güle güle o zaman:gitme:
noldu nan :1shok: ben nereye gidiyom ki :uhm:
benimkide ramazan da doğmuş o yüzden adı öle cnm
senin herifin adıda ramazan mı gııı :1rolleyes:
hoşgeldiiiiinnn opuyorumnanaktan
bide kurban da doğduğunu düşünsenize
:roflol: :roflol: :roflol: kurban mı :roflol: oyyy gurbanummm gurban ollurum ben sana :roflol:
sezeryanı genelde 1 hafta önce falan yapıyolar galibaa
vallamı gı benim babamın adı ramazan :roflol::roflol:kızlık soyadımda bayram:roflol::roflol:
ramazan bayram heee :roflol: :roflol: :roflol:
ciddimisin. ramazan bayram.:roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
nan benım kayınpederın adıda arif arife gun dogarsa arif koyayım dogmassa yiğitmi koyayım acaba nan bebm kendımı belırlese adını opuyorumnanaktan
koy gıı arif koyy benim herüfümün adııı opuyorumnanaktan

Kızlar daha bu konu için cok erken olabilir ama bizdemi aramızda bir sınıf baskanı secsekte, her doğuma gden ona haber verse???????

şişkomu dediiiiiiiiiiiiii yerim zeni zeytin karusu nan ekmemı aldım gelıyom yiycem seni
koyun can ben bogaz derdındeyım nan mangal filan dedım yaaa uffffff :1ninca:
ben gidim azcik evi supurup sileyim.-tatlicadiarzu-

bende mama yiyim naniknanik

1 hafta cıkarırsan 5 kasım olur ama canımcım belli olmazki sezeryanda öle biz kuzenimi kontrole götürdüydük sezeryana aldılar arkadasım gitti tansiyon ölcürmeye sezeryana girdi belli olmuo yani opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…