selam kizlar nasilsiniz ayyy hava cok sicak buharlasicam nerdeyse....gecede hic uyuyamadim kzim dönenip durdu benide uyutmadi....sersem gibiyim
sizde keyifler nasil
ayse-on niye sütün gelio senin durdurmanin bi caresi cokmu..simdiden gelirse o en degerli süt dogurana kadar biter
bizim herifte arife günü doğmuş zaten o yüzden adının arif koymuşlar
dedim iyiki bayram günü doğmamoşsın adın bayram olsaydı çok kötü olurdu bee :sinifsinif:
kesin ondan gıı başka ihtimal yok yaane gaz falan olamaz kaydirigubbakcemile2
fat canlız lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
kız siz daha geçenlerde kalorifer yakmıyo muydunuss :uhm: ben mi yanlış hatırlıyommselam kizlar nasilsiniz ayyy hava cok sicak buharlasicam nerdeyse....gecede hic uyuyamadim kzim dönenip durdu benide uyutmadi....sersem gibiyim
sizde keyifler nasil
ayse-on niye sütün gelio senin durdurmanin bi caresi cokmu..simdiden gelirse o en degerli süt dogurana kadar biter
koyun can derdinde kadap et derdindeolmas nan küserim :CüvCüv:
he nan mıllet pişircek biz yiycez ohhhhhhh lülülülülülü
Şeniz canım canımmmmmmm Şenizhe lafa geldimi kov resim ekleyeceğin zaman tırrım tırrım beni beni ara işin düşer elbet:umursamaz:
anaaaaaaaaa ne dediiiiiiifat canlız lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
hadi hadiiiiiiii yürüüüüüüüüüüüüühiçte bilem gitmeyecem beeeee.normalde 3 kasımdı benimki son gidişimde doktor 29 ekim dediydiiiiii.
benimkide ramazan da doğmuş o yüzden adı öle cnm
vallamı gı benim babamın adı ramazan :roflol::roflol:kızlık soyadımda bayram:roflol::roflol:
şimdi benim normal doğum tarihim 12 kasım görünüyo ama sezryan olacağım bu durumda ben ne zaman doğum yapacağım bilen varsa beri gelsin benim matematiksel kafa gene çalışmıyoda :bbo:
sana fat zeytin karusu seni kaydirigubbakcemilefat canlız lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
nan benım kayınpederın adıda arif arife gun dogarsa arif koyayım dogmassa yiğitmi koyayım acaba nan bebm kendımı belırlese adını opuyorumnanaktanbizim herifte arife günü doğmuş zaten o yüzden adının arif koymuşlar
dedim iyiki bayram günü doğmamoşsın adın bayram olsaydı çok kötü olurdu bee :sinifsinif:
Ben geldimmmmmmm.........
ciddimisin. ramazan bayram.:roflol::roflol:
kız siz daha geçenlerde kalorifer yakmıyo muydunuss :uhm: ben mi yanlış hatırlıyomm
koyun can derdinde kadap et derdinde
Allahın çillisiii sen hala yimek mi düşünüyonn:mymeka:
Şeniz canım canımmmmmmm Şeniz
anaaaaaaaaa ne dediiiiiii
kız çilli bak bu karı sana şişko dedi ben sana diyem heeee :1rolleyes:
hadi hadiiiiiiii yürüüüüüüüüüüüüü
hoşgeldinn
hosbuldum opuyorumnanaktanhoşgeldün datlummmm opuyorumnanaktan
aynen öyle valla cakma sicak yarin yagmur varmis...ama bugün beter ediyo insani oturdugun yerde yapisiyon resmen..tükiyede de yagmur varmis izledim haberlerdesengözlerimebaksanabkiz almanyanin her tarafi sicak olsa ne yazar. cakma sicaktir o, yarin sogur. biz napalim burda.-tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol:kız siz daha geçenlerde kalorifer yakmıyo muydunuss :uhm: ben mi yanlış hatırlıyomm
hosgledinopuyorumnanaktanBen geldimmmmmmm.........
bide kurban da doğduğunu düşünsenize
:roflol:
olurmu ya senmi hesaplayamıycan ayıp ettin yaaa :roflol::roflol::roflol:
noldu nan :1shok: ben nereye gidiyom ki :uhm:tubişim sana güle güle o zaman:gitme:
senin herifin adıda ramazan mı gııı :1rolleyes:benimkide ramazan da doğmuş o yüzden adı öle cnm
hoşgeldiiiiinnn opuyorumnanaktanBen geldimmmmmmm.........
:roflol: :roflol: :roflol: kurban mı :roflol: oyyy gurbanummm gurban ollurum ben sana :roflol:bide kurban da doğduğunu düşünsenize
sezeryanı genelde 1 hafta önce falan yapıyolar galibaaşimdi benim normal doğum tarihim 12 kasım görünüyo ama sezryan olacağım bu durumda ben ne zaman doğum yapacağım bilen varsa beri gelsin benim matematiksel kafa gene çalışmıyoda :bbo:
ramazan bayram heee :roflol: :roflol: :roflol:vallamı gı benim babamın adı ramazan :roflol::roflol:kızlık soyadımda bayram:roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:ciddimisin. ramazan bayram.:roflol::roflol:
koy gıı arif koyy benim herüfümün adııı opuyorumnanaktannan benım kayınpederın adıda arif arife gun dogarsa arif koyayım dogmassa yiğitmi koyayım acaba nan bebm kendımı belırlese adını opuyorumnanaktan
şişkomu dediiiiiiiiiiiiii yerim zeni zeytin karusu nan ekmemı aldım gelıyom yiycem senikız siz daha geçenlerde kalorifer yakmıyo muydunuss :uhm: ben mi yanlış hatırlıyomm
koyun can derdinde kadap et derdinde
Allahın çillisiii sen hala yimek mi düşünüyonn:mymeka:
Şeniz canım canımmmmmmm Şeniz
anaaaaaaaaa ne dediiiiiii
kız çilli bak bu karı sana şişko dedi ben sana diyem heeee :1rolleyes:
hadi hadiiiiiiii yürüüüüüüüüüüüüü
ben gidim azcik evi supurup sileyim.-tatlicadiarzu-
:roflol: :roflol: :roflol:
:sinifsinif: :bbo:
şimdi şöle canım normal doğum 12 kasıma denkk geliyo madem sezeryan için bir hafta önce randevu veriyolar oyleyse şöyle oluyo benim doğum tarihim :uhm: 12 den bir hafta çıkar hafta içine denk geliyo sanırsam :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?