2009 Kasm Anneleri

benim dr da izin veriyo seyahate ama gidecek adam mı var:)

benm bi arkadaşımın da ilk bebeği düşmüş ikincisi de karnında ölmüştü üçüncüde çok erken öğrendiler cinsiyetini çünkü ayrıntılı ultrasona almış dr detaylı incelemiş durumunu onlar da bu şekilde öğrenmiş olabilirler.

ayy tatlım geçmiş olsun ya rabbim acil şifalar versin o günahsız yavrunun hürmetine kolaylıklar versin sana bi tanemmm :Saruboceq:

onlarin gittigi doktorun ultrason aletide acayiptir. son model falan.kaydirigubbakcemile3

ohhh tatlışım ne kaa güzel gez dolaş eğlen kocişinle egemide mutlu etttttt :lepi:
ay ben bu sene pek bişi annamadım ama iş yerinde olmamak bile yeterli falla güzel olması için kaydirigubbakcemile2

günaydın yawrularrr abuu uyandım çayı koydum tabiiki kk dayımmm zemuszemus
günaydın sofrayı kur bende geliyom açııımmmmmcokacimcoook
Allah'im, elin karilari ne kadar kiymetli. altindan bunlarin seyi ben size soyliyim.:roflol:

hee bacım bi bunlarınki bide bizim muredanki altın ama bizim ki tenekee :roflol:

anaaam beebeeemm noldu arif enişteme yauwwww diye diye adamın soluğunu kestin nan kaydirigubbakcemile3
ayy şaka bi yana kıss allah onnarı başımızdan eksik etmesin ya rebbimmmm :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…