amin canım bebeğime bişey olmasında dayanacağım yeterki bebeğim sağlıklı sıhhatli doğsun :sinifsinif:
iki aylik bebegin ne zaman ogrenmisler cinsiyetini be.-tatlicadiarzu-
anam görürler onlar
hatta ana rahmine düştüğü an bile öğrenmiş olabilirlerr:bbo:
iki aylik bebegin ne zaman ogrenmisler cinsiyetini be.-tatlicadiarzu-
kızlar herekese günaydın iyi haftasonları sabah sabah benden başka damlayanda olmamış zaten
kızlar benim için dua edin olurmu yine dün gece ağrılarım tuttu dayanılacak gibi değil bu ağrılar allah düşmanımın başına vermesin böyle ağrı heleki hamile bir bayana allah yaşatmasın inanın o kadar zorki dayanmaya gücüm takatim kalmıyo feryat figan çocuklar gibi ağlıyorum dün gece kocişte benle birlikte hüngür hüngür ağladı ne yapacağımızı bilmiyoruz çaresizce heryerime masaj yapıyo du garibim allaha yalvardım nolur allahım bana yardım et diye hiçdeğilse uyuyakalayım diye sabaha karşı uyuyakalmışım 2 tabe parol içtim allahım kızıma bişey olmasında ben dayanmaya çalışacağım allahım diyorum sizlerde dualarınızı eksik etmeyin kızlar ağrılar başlamasın diye :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
benim dr da izin veriyo seyahate ama gidecek adam mı var:)
benm bi arkadaşımın da ilk bebeği düşmüş ikincisi de karnında ölmüştü üçüncüde çok erken öğrendiler cinsiyetini çünkü ayrıntılı ultrasona almış dr detaylı incelemiş durumunu onlar da bu şekilde öğrenmiş olabilirler.
günaydın yawrularrr abuu uyandım çayı koydum tabiiki kk dayımmm zemuszemus
ne bilem cinsiyet değilmiş kac haftalık olugu bize kalsın demişlerr aha burda
BİNBİR GECE'DE MUTLU SON! : Paparazzi : H2
aman onlara kalsin, cok merakliyiz sanki onlara.:dilcikar:
günaydın cnmmopuyorumnanaktan
anam su habere bakın bende kocişime söleyem bizim burda da ottoman otel var oraya yerleştirsin beni :roflol::roflol::roflol:
OKAN, HAMİLE EŞİNİ SUIT'E TAŞIDI! : Paparazzi : H2
Allah'im, elin karilari ne kadar kiymetli. altindan bunlarin seyi ben size soyliyim.:roflol:
nan nehiriwer bugün çok paparazzi gördüm senii yahuuu:1ninca:
günaydıın kızlaarr a.s.
bugün itibariyle kocişim 1 hafta yıllık izinddeee :dance::dance:
p.tesi izmire gidicez salı akşam gelicez.
sonra bodrum,datça,fethiye gezicezz :dance::dance: ayyyy çok mutluyuummm :sm_cool:
he demi öküz bakıslı bergüzarla kel halitin cocuklarından bize neee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
günaydın sofrayı kur bende geliyomgünaydın yawrularrr abuu uyandım çayı koydum tabiiki kk dayımmm zemuszemus
Allah'im, elin karilari ne kadar kiymetli. altindan bunlarin seyi ben size soyliyim.:roflol:
:roflol::roflol::roflol: benim neyim eksik bende gitcemmm:roflol::roflol::roflol::roflol:
harbi kazulet gibi kadin be. hic bir zerafet yok kadinda. binbir gece de de acayip rol ozurluydu ama dunyanin parasini goturdu.:roflol:
öle mi diyon nan :1shok: ben demek ki iki işi bi arada götüremiyom :umursamaz: na kaa beceriksiz karuyum :sinifsinif:
apışarası diyolar oraya nehiriwerinde ağrıyooduu şimdi geçti mi bilmiyom
yaa akşam burda yazarken içerden bi ses geldi bölee sanki birini gırtlaklıyolarmış gibi. bi gitti bizim herif ayakta terden su gibi olmuş dedim noldu nefesi kesilmiş nefes alamamış mafoldumben çok korktuım nan mafoldumbenkocaya kötü mötü diyom ama sefiyom nan ben kocamıı :asigim: korktum bişey olcak diyee mafoldumben
o yüzden çıktım kkdan hemen aklınıza fesatlık geliyoıo fesat gacılar siziilmaz:
töbee töbeelmaz:
canım benim yaa 2 gündür iyisin diye ne kadar sewiniyodukk
napcan canım bölee yaa
Allah yardımcın olsun yüce rabbim acil şifalar wersin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?