:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: bana hamilelik hedyesi almıstı 150 tl den fazlaydı su durumda ben varım dyebilirmiyim :kedi::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: ne 150tlsi kızım ben 15tlye tav olurum :roflol:
acaba bizde altın suyuna batırsak bizimkiler yer mi nan acaba laelaelaelaelae
o sayılmaz kızım ekstra ürün oluyo o zaman bebek var sayılmas delikafadulden
ona bakarsan benim hamişlik hediyemde 350 emme bebeksiz lazım cash nakit ödeme hahahha
başla bencede planlara ne eksiğin var senin bergüzardan :roflol::roflol::roflol::roflol:
yıkayınca akar nan:roflol::roflol::roflol:
tuba senin kocişindeki sroun bende de var uyku apsesimi ne diolar yüksek yastıkla yatsık tok yatmasın bide bebek icin soğuk buhar makinası aldıysan şimdiden calıstır onu faydası olurrr:lepi:
öküz bakışları eksik nannn :roflol:
anam dün bi öküz edasıylan yedii peşpeşe
buhar makinası almışmıymışım :mymeka: nan ben daha bebeme don bilem almadım nerden alıyım buhar makinasını laelaelaelaelae
başla bencede planlara ne eksiğin var senin bergüzardan :roflol::roflol::roflol::roflol:
öküz bakışları eksik nannn :roflol:
bir sure sonra asinir, anlarlar.:roflol:
anam nerden cıktı bu muhabbet kendimi kötü kadın gibi hissetiim 150 binden aşşağı olmaz cicim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
anam dün bi öküz edasıylan yedii peşpeşe
buhar makinası almışmıymışım :mymeka: nan ben daha bebeme don bilem almadım nerden alıyım buhar makinasını laelaelaelaelae
anam azcık idare etse yeter nan
en azından bizde görürdük şeyi altın kaplılar nasıl yaşıyoo diyee laelaelaelaelae
zabah zabah geyiğin dibine vurduk yane haaa laelaelaelaelae
anam azcık idare etse yeter nan
en azından bizde görürdük şeyi altın kaplılar nasıl yaşıyoo diyee laelaelaelaelae
zabah zabah geyiğin dibine vurduk yane haaa laelaelaelaelae
hicbir anne adayi topicinde bu kadar geyik olmuyo ha.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?