harbi kazulet gibi kadin be. hic bir zerafet yok kadinda. binbir gece de de acayip rol ozurluydu ama dunyanin parasini goturdu.:roflol:
umarım doktor ii şeyler söler sana bizede haber ver canım sonucu opuyorumnanaktan
canim, kuzularimiz Allah'a emanet. birsey olmaz Allah'in izniyle. doktor iyi seyler soyler insallah.
ayy tatlım geçmiş olsun ya rabbim acil şifalar versin o günahsız yavrunun hürmetine kolaylıklar versin sana bi tanemmm :Saruboceq:
seyin altindan mi tatlim? yoksa olmaz.lmaz::roflol:
hee bacım bi bunlarınki bide bizim muredanki altın ama bizim ki tenekee :roflol:
hee yaa hangimizin bi gecesi 150bin dolar yapıyoo nan :roflol:
anaaam beebeeemm noldu arif enişteme yauwwww diye diye adamın soluğunu kestin nan kaydirigubbakcemile3
ayy şaka bi yana kıss allah onnarı başımızdan eksik etmesin ya rebbimmmm :Saruboceq:
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:canım az evvel hastaneyi aradım beyin cerrahı bugun öğlen gelecekmiş bende bugun gitmeye karar verdim kociş gelip alacak gidicez bakalım ne diyecek
eve dönunce haber veririm size
allaha emanet yavrularımız doğru diyosun tatlım ama ne bilim her ağrı kesici içtiğimde içimden bir parça kopuyo allahım nolur bebişime bişey olmasın diyorum
aminn canım inşallah yavruma birşey olmasında ben dayanacağım öyle veya böyle dayanmak zorundayım normal bir ağrı gibide değil ağrı bır başladımı yatağa mahkum ediyo
bugun öğlen beyin cerrahına gideceğim ne diyecek bakalım
benim ki kesin teneke. birak suite tasimayi benim adam oglumun dogumunda bir cop bile almadi bana. bu sefer fitil fitil getiricem burnundan.:jeyyar:
günaydın sofrayı kur bende geliyomaçııımmmmmcokacimcoook
hee bacım bi bunlarınki bide bizim muredanki altın ama bizim ki tenekee :roflol:
yahu ben o diziye binbir işgence diodum artık öldürüodu beni bi bakmalaarı yarım saat sürüo sözden cok bakıs vardı dizide:roflol::roflol:
allaha emanet yavrularımız doğru diyosun tatlım ama ne bilim her ağrı kesici içtiğimde içimden bir parça kopuyo allahım nolur bebişime bişey olmasın diyorum
bi bakyım :roflol::roflol: valla altından :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hee yaa hangimizin bi gecesi 150bin dolar yapıyoo nan :roflol:
hic seyretmedim o diziyi. bagisiklik sistemim kaldirmiyodu.:roflol:
canim, doktorun bir agri kesiciden birsey olmaz diyorsa olmaz merak etme. kuzunun keyfi yerindedir merak etme.opuyorumnanaktan
:roflol::roflol:
amiinnn canım çok tırstım walla :1shok: bide az önce açtım telefon adama fırça attım niye kendine dikkat etmiyosun doktora gitmiyon diyee :bbo: adam iyice kalpten gidicektii kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: 150 TL eden varsa yüzüme tükür olummmm :roflol::roflol:
getir tabi kız ben olsam paralarım valla ben hamile kaldıgımı öğrendiğimde bile hediyemi aldı yoksa eve koymazdım onu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
acaba bizde altın suyuna batırsak bizimkiler yer mi nan acaba laelaelaelaelae
acaba bizde altın suyuna batırsak bizimkiler yer mi nan acaba laelaelaelaelae
:roflol::roflol::roflol: 150 TL eden varsa yüzüme tükür olummmm :roflol::roflol:
getireyim di mi? cok haince seyler dusunmem lazim.kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?