bende ara ara kocişi uyandırmaya çalışıyom gebercem açlıktan gitse de fırından ekmek alıp gelse allaaammmm
hee öle diyim bariii :roflol: zaten bebeyide hastaneden çıkarırken buhar makinasıylan cıkarıcamyemedim içmedim dondan önce buhar makinesi aldım desene tubi :roflol:
amiiiiiiinnnnnnnnnn :Saruboceq:valla amma güldüm haaaaaaaaaaa en kötü günümüz böle olsun inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelaehicbir anne adayi topicinde bu kadar geyik olmuyo ha.kaydirigubbakcemile3
boşver nan görüp napacan sora köyüne geri dönemezsin valla şimci çekmek kolayda tadını alınca bunalıma girersin laaa :roflol::roflol::roflol:
seninki de 14 ayar heral gııı wannaaa :)))))))))
Allah'im, benim kocamda sabah sabah kalkti. zaten o kalkinca 7 cihan kalkar. kahvaltiyi hazirlamis, zorla kaldirdi kalk kizimi yedir sonra tekrar yat diye.kaydirigubbakcemile3
cok geçmıs olsun karakız ınsallah tekrarlamaz ya cok zor allah kolaylık versın bırdaha yaşatmaz ınşallah :Saruboceq:kızlar herekese günaydın iyi haftasonları sabah sabah benden başka damlayanda olmamış zaten
kızlar benim için dua edin olurmu yine dün gece ağrılarım tuttu dayanılacak gibi değil bu ağrılar allah düşmanımın başına vermesin böyle ağrı heleki hamile bir bayana allah yaşatmasın inanın o kadar zorki dayanmaya gücüm takatim kalmıyo feryat figan çocuklar gibi ağlıyorum dün gece kocişte benle birlikte hüngür hüngür ağladı ne yapacağımızı bilmiyoruz çaresizce heryerime masaj yapıyo du garibim allaha yalvardım nolur allahım bana yardım et diye hiçdeğilse uyuyakalayım diye sabaha karşı uyuyakalmışım 2 tabe parol içtim allahım kızıma bişey olmasında ben dayanmaya çalışacağım allahım diyorum sizlerde dualarınızı eksik etmeyin kızlar ağrılar başlamasın diye :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
:lepi: ohhhh bacım bol bol foto cekın keyfıne bak mis gıbıdır sımdı oralargünaydıın kızlaarr a.s.
bugün itibariyle kocişim 1 hafta yıllık izinddeee :dance::dance:
p.tesi izmire gidicez salı akşam gelicez.
sonra bodrum,datça,fethiye gezicezz :dance::dance: ayyyy çok mutluyuummm :sm_cool:
canlizzzzzzzzzzzzzzzzz nannn napıyon sesin çıkmıyo sabah sabah karular yolunmaya mı geldi gıııııııııııı
geldım yavru kuşşşşş
günaydın herkese evet a sabah sabah yoldum :roflol: seyıme bakmaya gıttım altın mı deye ama cıkkk benımkıde altın deılmıs senağlama
ohhh, sefan olsun. bende bugun dr. gidicem. gidebilirsin derse, ki der, bu yeni dr. cok rahat, carsamba yolcuyum insallah.:dance:
ohhh tatlışım ne kaa güzel gez dolaş eğlen kocişinle egemide mutlu etttttt :lepi:
ay ben bu sene pek bişi annamadım ama iş yerinde olmamak bile yeterli falla güzel olması için kaydirigubbakcemile2
günaydın sofrayı kur bende geliyomaçııımmmmmcokacimcoook
hee bacım bi bunlarınki bide bizim muredanki altın ama bizim ki tenekee :roflol:
amiinnn canım çok tırstım walla :1shok: bide az önce açtım telefon adama fırça attım niye kendine dikkat etmiyosun doktora gitmiyon diyee :bbo: adam iyice kalpten gidicektii kaydirigubbakcemile3
hee hacı gel falla iki lafın belini kırarken kafaltı ederdük gııı kaydirigubbakcemile2
kısss muredanınki altın kaplıııı hemide üstünde pırlanta işlemeleri var naaaaaaaaaaaan :roflol::roflol:
:roflol: 150 TL eden varsa yüzüme tükür olummmm :roflol:
acaba bizde altın suyuna batırsak bizimkiler yer mi nan acaba laelaelaelaelae
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: bana hamilelik hedyesi almıstı 150 tl den fazlaydı su durumda ben varım dyebilirmiyim :kedi::roflol::roflol::roflol:
hee nan wanna seninkide 14 ayar falan ama yine altın kaplıymış yaa daha ne şikayet ediyonnklava:
kızzzz benim kocaa hamişlik hediyesi araba aldı naberrrr :dance::teytey:
:hooray:
anam o zaman sen bu tarafa gel bizdensin :lepi:
gezecem gülüm opuyorumnanaktan sen nereye inşallahh
kızzzz benim kocaa hamişlik hediyesi araba aldı naberrrr :dance::teytey:
:hooray:
:roflol::roflol: oda bişey anam teneke değil yaa :roflol:
yaaaaaaaa karnım ağrıdııııııı gülecem deyüüüüüüüü :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?