2009 Kasm Anneleri

bende ara ara kocişi uyandırmaya çalışıyom gebercem açlıktan gitse de fırından ekmek alıp gelse allaaammmm

bende ara ara kocişi uyandırmaya çalışıyom gebercem açlıktan gitse de fırından ekmek alıp gelse allaaammmm

Allah'im, benim kocamda sabah sabah kalkti. zaten o kalkinca 7 cihan kalkar. kahvaltiyi hazirlamis, zorla kaldirdi kalk kizimi yedir sonra tekrar yat diye.kaydirigubbakcemile3

yemedim içmedim dondan önce buhar makinesi aldım desene tubi :roflol:
hee öle diyim bariii :roflol: zaten bebeyide hastaneden çıkarırken buhar makinasıylan cıkarıcam
donsuz çıkarırım ama buhar makinasız aslaaaaaaa laelaelaelaelae
valla amma güldüm haaaaaaaaaaa en kötü günümüz böle olsun inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amiiiiiiinnnnnnnnnn :Saruboceq:
hicbir anne adayi topicinde bu kadar geyik olmuyo ha.kaydirigubbakcemile3
laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
zaten bu kknın yöneticilerinden birisi yanlışlıklan buraya bi uğrasa anında kapatır bu topiğiii laelaelaelaelae
boşver nan görüp napacan sora köyüne geri dönemezsin valla şimci çekmek kolayda tadını alınca bunalıma girersin laaa :roflol::roflol::roflol:

he nan orasıda ölee :1rolleyes:

Allah'im, benim kocamda sabah sabah kalkti. zaten o kalkinca 7 cihan kalkar. kahvaltiyi hazirlamis, zorla kaldirdi kalk kizimi yedir sonra tekrar yat diye.kaydirigubbakcemile3

seninki de 14 ayar heral gııı wannaaa :)))))))))

hee nan wanna seninkide 14 ayar falan ama yine altın kaplıymış yaa daha ne şikayet ediyonn klava:

cok geçmıs olsun karakız ınsallah tekrarlamaz ya cok zor allah kolaylık versın bırdaha yaşatmaz ınşallah :Saruboceq:
:lepi: ohhhh bacım bol bol foto cekın keyfıne bak mis gıbıdır sımdı oralar

canlizzzzzzzzzzzzzzzzz nannn napıyon sesin çıkmıyo sabah sabah karular yolunmaya mı geldi gıııııııııııı

geldım yavru kuşşşşş
günaydın herkese evet a sabah sabah yoldum :roflol: seyıme bakmaya gıttım altın mı deye ama cıkkk benımkıde altın deılmıs senağlama

bu bergüzarın gelinliği ne kaa çirkin nan
kimbilir ne kaa para wermiştir diktirdiği gelinliğe bakk

ohhh, sefan olsun. bende bugun dr. gidicem. gidebilirsin derse, ki der, bu yeni dr. cok rahat, carsamba yolcuyum insallah.:dance:

gezecem gülüm opuyorumnanaktan sen nereye inşallahh

ohhh tatlışım ne kaa güzel gez dolaş eğlen kocişinle egemide mutlu etttttt :lepi:
ay ben bu sene pek bişi annamadım ama iş yerinde olmamak bile yeterli falla güzel olması için kaydirigubbakcemile2

olsun canım senin çalışmaman yeter yaavv :lepi:

günaydın sofrayı kur bende geliyom açııımmmmmcokacimcoook

hee bacım bi bunlarınki bide bizim muredanki altın ama bizim ki tenekee :roflol:

hee kız altın vallaaaa kaydirigubbakcemile3

amiinnn canım çok tırstım walla :1shok: bide az önce açtım telefon adama fırça attım niye kendine dikkat etmiyosun doktora gitmiyon diyee :bbo: adam iyice kalpten gidicektii kaydirigubbakcemile3

:1shok: kızz sen o adam fırcadamı atabiliyonn :1shok::1shok:

hee hacı gel falla iki lafın belini kırarken kafaltı ederdük gııı kaydirigubbakcemile2

kısss muredanınki altın kaplıııı hemide üstünde pırlanta işlemeleri var naaaaaaaaaaaan :roflol::roflol:

:roflol::roflol: elmasss :roflol:

:roflol: 150 TL eden varsa yüzüme tükür olummmm :roflol:

niye laaann :roflol: ben alırım iste 500 de alırımm :roflol::roflol:

acaba bizde altın suyuna batırsak bizimkiler yer mi nan acaba laelaelaelaelae

:roflol::roflol: yıkanana kadar yedirisin kızzz :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: bana hamilelik hedyesi almıstı 150 tl den fazlaydı su durumda ben varım dyebilirmiyim :kedi::roflol::roflol::roflol:

:roflol: kızzz benimki 150 nin kaç katıııı :roflol::roflol:
anaaaaam benimki el işlemesi elmaslı felannn :roflol::roflol:

seninki de 14 ayar heral gııı wannaaa :)))))))))

:roflol::roflol: oda bişey anam teneke değil yaa :roflol:

yaaaaaaaa karnım ağrıdııııııı gülecem deyüüüüüüüü :roflol::roflol:

hee nan wanna seninkide 14 ayar falan ama yine altın kaplıymış yaa daha ne şikayet ediyonn klava:

anacim adam kizina yapti, ama aslinda sik sik yapar. bende sevinebilirim di mi altindan diye.kaydirigubbakcemile3

kızzzz benim kocaa hamişlik hediyesi araba aldı naberrrr :dance::teytey:
:hooray:

ahaaa, geldi iste altindan ustude pirlanta kapli olan.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…