2009 Kasm Anneleri

hastane, doktorun falan yakin mi bari. hani bir taksiye atlayip hemen gidebilecegin yerde mi?

15 dk falan sürüo doktorumun telefonu hastanenin telefonu falan hemen arama listemde zaten napalım bizimde böle koca var ama evde durmuoo tam özledim dedim aradı dünden beri aramamıstı :sinifsinif:

kaydirigubbakcemile3 hee kızz eccük değerini bil anam olmaz böleee kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: anaam bunca senesi boşa gitti hatunun :roflol::roflol:

:roflol::roflol:

yoh olum 22 ayar olsaydı doğum hediyesi gelirdi bi kahvaltı hazırlandı deyü hemen 22 ayar mı sandın kendiniii :roflol:

bir kahvalti degil kiz. aksamlari mutfak, ortalik falanda topluyo canimin ici. 22 ayar olayim ya.alkisalkisalkis

kızz edaaa pırlantalı bi sen bi berguzar e bide okanın karusu var naannn başka da çıkmaz aha habu topicten
anca 14 ayar falan çıkar çok zorlarsak yada çakma simli felannn delikafadulden

sen öle zannet ağzımı açmıyorum bile a.sa.s:roflol::roflol::roflol: bir kocamla iki cocumla ilgili konularda sidik yarıstırmammm:roflol::roflol::roflol::roflol:

slm cnmm opuyorumnanaktan
sen kimlerdensin kızzz :roflol:
tenekeli mahalledenmii,altın sınıfındanmı yoğsam ben gibin pırlantalımıı :roflol::roflol::roflol:

degerlendirmeyi hediyelere ve kahvaltıya goremi yapıyonuzzz
benimkide anca kahvaltı hazırlayanlardan
altın oluyo ama ayarını bilemiciim canım opuyorumnanaktan

he gıı sen ne zaman taşınıyon sositososito

bu akşam konuşayımda en kısa zamanda geçeyim diyorum suitimee
:roflol::roflol::roflol::roflol:

bir kahvalti degil kiz. aksamlari mutfak, ortalik falanda topluyo canimin ici. 22 ayar olayim ya.alkisalkisalkis

ol nann alkisalkisalkis bunların yanında 22 nedirrr :roflol::roflol:

kordon bağı mı ay sevmedim ben bunu hiç geyik kokusu alamıyorum kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

degerlendirmeyi hediyelere ve kahvaltıya goremi yapıyonuzzz
benimkide anca kahvaltı hazırlayanlardan
altın oluyo ama ayarını bilemiciim canım opuyorumnanaktan

hee sende geç wannanın yanına 14 ayarr :roflol::roflol::roflol:

ayyy tamam valla çok güldüm gebereceeeemmm :roflol::roflol:

kuzun babasi olmadan gelmeye kalkmaz insallah. bekler babasini.

inşallah cnm ben isterimki oda olsun ben doğum için kendi evimize gitcektim istanbula teyzemlerede yakın orda kalcaktım inan sırf eşim hamileliğimi görsün bebeğiyle bağlarının kurulması zorlasmasın dogumda da yanımda olsun die gitmedim inşallah oğlumda bu cabamı görmüştürrrr:sinifsinif:zamanından önce yada babası yokken gelmeye kalkmaz

inşallah cnm yaa :Saruboceq::Saruboceq:

en iyisini yapmissin. teyzende olsa kocanin yanindaki gibi rahat edemezsin. insanin bu gunleri esiyle paylasmasi kadar guzel sey yok.opuyorumnanaktan

:1shok: kızz sen o adam fırcadamı atabiliyonn :1shok::1shok:
hee yaa ne sandın sen sositososito
:teselli: geldğim yavrumm acık sim dökerizbizde nan ışıldar pırlanta sermiş gıbı olur olmamı delikafadulden
beni sim paklamaz ben karar verdim altın suyuna batırcam zemuszemus
slm kıslarrrrrrrrrrr
slm kenyalımmmm opuyorumnanaktan
günaydın kızlar
günaydınnn opuyorumnanaktan
kordon bağı mı ay sevmedim ben bunu hiç geyik kokusu alamıyorum kaydirigubbakcemile3
bende bendeeee alkisalkisalkis
zaten geyik olmasin, azcikda dunya meselelerinden bahsedelim diye actim konuyu.zemuszemus

neee :uhm: bişey mi dedin :uhm: ben duyamadımmm kaydirigubbakcemile3 işime gelmeyeni duymam daa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…