hastane, doktorun falan yakin mi bari. hani bir taksiye atlayip hemen gidebilecegin yerde mi?
en iyisi cnm sana yoldas olur hemideee opuyorumnanaktan
delikafadulden ayyy okanıın karıyı gördüm muyatıma dicem bende benide taşısın suiteee
:roflol::roflol: bananeeeee :roflol:
kaydirigubbakcemile3 hee kızz eccük değerini bil anam olmaz böleee kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: anaam bunca senesi boşa gitti hatunun :roflol::roflol:
yoh olum 22 ayar olsaydı doğum hediyesi gelirdi bi kahvaltı hazırlandı deyü hemen 22 ayar mı sandın kendiniii :roflol:
bu altin konusunu ben acmistim simdi konu degistiriyorum.
kordon bagi saklama konusunda ne dusunuyorsunuz? var mi sakliycak olan?
kızz edaaa pırlantalı bi sen bi berguzar e bide okanın karusu var naannn başka da çıkmaz aha habu topicten
anca 14 ayar falan çıkar çok zorlarsak yada çakma simli felannn delikafadulden
dur şimdi kordon bağı derken kordon kanı olmasın kız oo lülülülülülü
:roflol::roflol:
bir kahvalti degil kiz. aksamlari mutfak, ortalik falanda topluyo canimin ici. 22 ayar olayim ya.alkisalkisalkis
15 dk falan sürüo doktorumun telefonu hastanenin telefonu falan hemen arama listemde zaten napalım bizimde bölekoca var ama evde durmuoo tam özledim dedim aradı dünden beri aramamıstı :sinifsinif:
slm cnmm opuyorumnanaktan
sen kimlerdensin kızzz :roflol:
tenekeli mahalledenmii,altın sınıfındanmı yoğsam ben gibin pırlantalımıı :roflol::roflol::roflol:
he gıı sen ne zaman taşınıyon sositososito
bir kahvalti degil kiz. aksamlari mutfak, ortalik falanda topluyo canimin ici. 22 ayar olayim ya.alkisalkisalkis
kordon bağı mı ay sevmedim ben bunu hiç geyik kokusu alamıyorum kaydirigubbakcemile3
kordon bağı mı ay sevmedim ben bunu hiç geyik kokusu alamıyorum kaydirigubbakcemile3
degerlendirmeyi hediyelere ve kahvaltıya goremi yapıyonuzzz
benimkide anca kahvaltı hazırlayanlardan
altın oluyo ama ayarını bilemiciim canım opuyorumnanaktan
degerlendirmeyi hediyelere ve kahvaltıya goremi yapıyonuzzz
benimkide anca kahvaltı hazırlayanlardan
altın oluyo ama ayarını bilemiciim canım opuyorumnanaktan
kuzun babasi olmadan gelmeye kalkmaz insallah. bekler babasini.
hee sende geç wannanın yanına 14 ayarr :roflol::roflol::roflol:
ayyy tamam valla çok güldüm gebereceeeemmm :roflol::roflol:
inşallah cnm ben isterimki oda olsun ben doğum için kendi evimize gitcektim istanbula teyzemlerede yakın orda kalcaktım inan sırf eşim hamileliğimi görsün bebeğiyle bağlarının kurulması zorlasmasın dogumda da yanımda olsun die gitmedim inşallah oğlumda bu cabamı görmüştürrrr:sinifsinif:zamanından önce yada babası yokken gelmeye kalkmaz
inşallah cnm ben isterimki oda olsun ben doğum için kendi evimize gitcektim istanbula teyzemlerede yakın orda kalcaktım inan sırf eşim hamileliğimi görsün bebeğiyle bağlarının kurulması zorlasmasın dogumda da yanımda olsun die gitmedim inşallah oğlumda bu cabamı görmüştürrrr:sinifsinif:zamanından önce yada babası yokken gelmeye kalkmaz
hee yaa ne sandın sen sositososito:1shok: kızz sen o adam fırcadamı atabiliyonn :1shok::1shok:
beni sim paklamaz ben karar verdim altın suyuna batırcam zemuszemus:teselli: geldğim yavrumm acık sim dökerizbizde nan ışıldar pırlanta sermiş gıbı olur olmamı delikafadulden
slm kenyalımmmm opuyorumnanaktanslm kıslarrrrrrrrrrr
günaydınnn opuyorumnanaktangünaydın kızlar
bende bendeeee alkisalkisalkiskordon bağı mı ay sevmedim ben bunu hiç geyik kokusu alamıyorum kaydirigubbakcemile3
zaten geyik olmasin, azcikda dunya meselelerinden bahsedelim diye actim konuyu.zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?