anacim adam kizina yapti, ama aslinda sik sik yapar. bende sevinebilirim di mi altindan diye.kaydirigubbakcemile3
ahaaa, geldi iste altindan ustude pirlanta kapli olan.kaydirigubbakcemile3
:teselli: geldğim yavrumm acık sim dökerizbizde nan ışıldar pırlanta sermiş gıbı olur olmamı delikafadulden
Ayvalik, sarimsakliya insallah.zemuszemus
ben kocamı özledim yaaa pazar günü olsada dönselerrrrrrrrrrrrr
:teselli: geldğim yavrumm acık sim dökerizbizde nan ışıldar pırlanta sermiş gıbı olur olmamı delikafadulden
kızım zate sen sus bi bergüzar bi sen dedik seni ayırdık topicten halkın arasına karışma sen sultanım allanı seversen gıııı :roflol:
ben kocamı özledim yaaa pazar günü olsada dönselerrrrrrrrrrrrr
bende kendimi tanimamisim bugune kadar. meger benim de altinmis.zemuszemus
:roflol: ayy kendinden habersiz karıı :roflol:
kocan gorevdeyken acil birsey olsa varmi hemen yakininda kosacak birileri nehir?
slm kıslarrrrrrrrrrr
slm kıslarrrrrrrrrrr
şuursuzun biride wanna çıktı nan şeyinden habarı yohhh kaydirigubbakcemile3
:roflol: heeee temem gülüümm
Az kalmış cnm eccük sık dişinii opuyorumnanaktan
:roflol: ayy kendinden habersiz karıı :roflol:
slm kıslarrrrrrrrrrr
arkadaslarım vardı bi kısmı tayin oldu bi kısmıda tatile gitti bi hemsire arkadasım var oda nöbetciydi acaip sıkıldım dün aileden kmse yok öle kosup gelcek :çok üzgünüm:
vallahi haberim yokmus. dur daha bir agirdan satayim kendimi bundan boyle.kaydirigubbakcemile3
şuursuzun biride wanna çıktı nan şeyinden habarı yohhh kaydirigubbakcemile3
heccc incelemedim ki anacim. belkim 22 ayar bilem olabilir.kaydirigubbakcemile3
he az kaldı off ya :sinifsinif:kadın tutcaz herhalde bu aydan sonra benle kalsın diee edoş napalım kimseye gel diemioz herkes kendi derdine düşmüş
kızz edaaa pırlantalı bi sen bi berguzar e bide okanın karusu var naannn başka da çıkmaz aha habu topicten
anca 14 ayar falan çıkar çok zorlarsak yada çakma simli felannn delikafadulden
yoh olum 22 ayar olsaydı doğum hediyesi gelirdi bi kahvaltı hazırlandı deyü hemen 22 ayar mı sandın kendiniii :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?