2009 Kasm Anneleri

anacim adam kizina yapti, ama aslinda sik sik yapar. bende sevinebilirim di mi altindan diye.kaydirigubbakcemile3

ahaaa, geldi iste altindan ustude pirlanta kapli olan.kaydirigubbakcemile3

sositosositosositosositosositososito geldüüümmm kaydirigubbakcemile3

:teselli: geldğim yavrumm acık sim dökerizbizde nan ışıldar pırlanta sermiş gıbı olur olmamı delikafadulden

:roflol: deneyin nan :roflol:

Ayvalik, sarimsakliya insallah.zemuszemus

ohh cnm allah içine sindirsin senindee opuyorumnanaktan

kızım zate sen sus bi bergüzar bi sen dedik seni ayırdık topicten halkın arasına karışma sen sultanım allanı seversen gıııı :roflol:

:roflol: heeee temem gülüümm

ben kocamı özledim yaaa pazar günü olsada dönselerrrrrrrrrrrrr

Az kalmış cnm eccük sık dişinii opuyorumnanaktan

bende kendimi tanimamisim bugune kadar. meger benim de altinmis.zemuszemus

:roflol: ayy kendinden habersiz karıı :roflol:

kocan gorevdeyken acil birsey olsa varmi hemen yakininda kosacak birileri nehir?

arkadaslarım vardı bi kısmı tayin oldu bi kısmıda tatile gitti bi hemsire arkadasım var oda nöbetciydi acaip sıkıldım dün aileden kmse yok öle kosup gelcek :çok üzgünüm:

kenyaa gel annem gel nerdesin gııı
gel bakam değer tespit çalışması yapıyohhh annat bakam seninki kaç ayar gııııı lülülülülülü

:roflol: heeee temem gülüümm

Az kalmış cnm eccük sık dişinii opuyorumnanaktan

:roflol: ayy kendinden habersiz karıı :roflol:

he az kaldı off ya :sinifsinif:kadın tutcaz herhalde bu aydan sonra benle kalsın diee edoş napalım kimseye gel diemioz herkes kendi derdine düşmüş

slm kıslarrrrrrrrrrr

slm cnm opuyorumnanaktan

kızz edaaa pırlantalı bi sen bi berguzar e bide okanın karusu var naannn başka da çıkmaz aha habu topicten
anca 14 ayar falan çıkar çok zorlarsak yada çakma simli felannn delikafadulden

vallahi haberim yokmus. dur daha bir agirdan satayim kendimi bundan boyle.kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 hee kızz eccük değerini bil anam olmaz böleee kaydirigubbakcemile3

şuursuzun biride wanna çıktı nan şeyinden habarı yohhh kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: anaam bunca senesi boşa gitti hatunun :roflol::roflol:

he az kaldı off ya :sinifsinif:kadın tutcaz herhalde bu aydan sonra benle kalsın diee edoş napalım kimseye gel diemioz herkes kendi derdine düşmüş

en iyisi cnm sana yoldas olur hemideee opuyorumnanaktan

kızz edaaa pırlantalı bi sen bi berguzar e bide okanın karusu var naannn başka da çıkmaz aha habu topicten
anca 14 ayar falan çıkar çok zorlarsak yada çakma simli felannn delikafadulden

delikafadulden ayyy okanıın karıyı gördüm muyatıma dicem bende benide taşısın suiteee
:roflol::roflol: bananeeeee :roflol:

bu altin konusunu ben acmistim simdi konu degistiriyorum.

kordon bagi saklama konusunda ne dusunuyorsunuz? var mi sakliycak olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…