2009 Kasm Anneleri

amin cnmm :Saruboceq: ben bide bilincimi yitiriyorum deprem anındaa senağlama
balkona felan koşuyom yaa senağlama

aman Allah korusun kiz. depremden diil, kendini asagi falan atarsan zarar gorursun mazallah. :1shok:sakin olmak lazim ama o anda tabiki cok zor, hele evde cocuk olunca insan onu nasil koruyacagini bilemiyor.

kızz bende valla yaaa mafoldumben allahım diyodum kesin 100 olurum diyodum,herkes saırıyo şimdi banada inanamıyolar bu kadar az kilo almama..
bilmiyolarki yer yok kapasite buu :roflol::roflol:

bizim binada düğün varr sanki evin içinde çalıp oyniler sen öslemişindir angara düünnerini hemii
hop cimdallı cimdallı ondan mı isteng bundan mı .......

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay bana fenalık geldi gülmekten

bizim binada düğün varr sanki evin içinde çalıp oyniler sen öslemişindir angara düünnerini hemii

benim düğünde ankarada olmuştu hımmm nereydi ora demetevlermiydi orda bi düğün salonu vardııııııııı

amin cnmm :Saruboceq: ben bide bilincimi yitiriyorum deprem anındaa senağlama
balkona felan koşuyom yaa senağlama

nan sen artık çocuklu bi kadınsın sakin olman lazım panik yok

öleceksek zaten oturduğumuz yerdede gideriz Allahım korusun :Saruboceq:

heeee kıyamam kadıncağız artık hevesinden ne yapsın yaa hihoyyyt
ayy merak ettim valla gelsin evinede koy bi resimm :lepi:
kız ben diyom yaa kızımın bişesi yok geçen gittim 2 bavul dolusu eşyası war yelekler hırkalar kıyafetler nevresimler...vb anacığım döktürmüş walla zemuszemus
sende ne gösteriyon nan başkalarının dötünü kocana lmaz: adam haklı walla tebik ederim enişteyii vereliniortak

umarım olmuştur bu kez.geçen hafta çekilmiştiiiiiiim

:lepi: olmuş nan hemide süper olmuşş
walla manken gibisin gıııı maşallah

ben 99 depreminde cok korkmustum. aylarca agladim kendime gelemedim. Rabbim kimseye gostermesin.
amiinn cnm
anam bugün yemk derdim yok dışarda yiyecekmişiz zemuszemus
nan selülüt olmasın die bacağıma kese atıyom kan dolaşımım hızlansın diye
amaaaa minnacık bir varisim var
nannn bizim dötümüz kocaman oldu diyosss sen minnacık varis diyonn:dilcikar:
başka zaman başka bi döte baksa kızardın ama demiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol:

umarım olmuştur bu kez.geçen hafta çekilmiştiiiiiiim
süpe walla maşallahh 27+ gibi durmuyon nan dilmuhhh kaçı kıçını

nan sen artık çocuklu bi kadınsın sakin olman lazım panik yok

öleceksek zaten oturduğumuz yerdede gideriz Allahım korusun :Saruboceq:

katiliyorum edacim. bebegin icin cok sakin olmalisin.

mesela normalde bende cabuk panik yaparim. ama oglan ateslenip, hastalandigi zaman esim benden beter paniklerdi. eee, bu durumda benim sakin olmam lazimdi. umarim esin sakindir.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 allam yaa kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: ohhhh valla içim kıpraştı kııızzz :roflol:

aman Allah korusun kiz. depremden diil, kendini asagi falan atarsan zarar gorursun mazallah. :1shok:sakin olmak lazim ama o anda tabiki cok zor, hele evde cocuk olunca insan onu nasil koruyacagini bilemiyor.

hee kızz valla herkes ondan korkuyoo senağlama
atacam kendimi bi yerden maaz allahh senağlama

kızzz dilmuuhhh maşşallaaaaahhhh
senmi çok kilo almışın :sinifsinif: maşşallaah çok hoşsun bacıımm a.s.

oyyy masallah. baya buyumus.hihoyyyt

ebru şallımı gördüm neeee

teşekkür ederim şekerler Şeniz

sende ne gösteriyon nan başkalarının dötünü kocana lmaz: adam haklı walla tebik ederim enişteyii vereliniortak

kizim, gostermem lazimdi. o kadar di yani.:roflol:

amiinn cnm
nannn bizim dötümüz kocaman oldu diyosss sen minnacık varis diyonn:dilcikar:
başka zaman başka bi döte baksa kızardın ama demiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol:

herhalde, oyarim gozlerini.kötükedihüso

sağol canım sizler daha hoşsunuz biliyonuz dimiiiiiiiiii

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay bana fenalık geldi gülmekten
niee nan gel birlikte oynayakkk angaradan bir yel esti galadaaan galadaaan alar geçti yıllar geçti aradan dilekk dileekk sülalenn kelekkk
sositososito:roflol::roflol:

benim düğünde ankarada olmuştu hımmm nereydi ora demetevlermiydi orda bi düğün salonu vardııııııııı
falla benim hem ist.da hem angarada oldu düğün bide köyde mi yapsak dedükk emme duramadık okadarrr:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…