amin cnmm :Saruboceq: ben bide bilincimi yitiriyorum deprem anındaa senağlama
balkona felan koşuyom yaa senağlama
ben şaşıyom kendime
o kadar kolay kilo alan biriyim ki hamileliğimde ne halde olucağımım düşünmek bile istemezdim
ama şu ana kadar çok iyi gittim herkes şaşırıyoo bilee korktuğumuz gibi olmadın diyolarr zemuszemus
bizim binada düğün varr sanki evin içinde çalıp oyniler sen öslemişindir angara düünnerini hemii
hop cimdallı cimdallı ondan mı isteng bundan mı .......
bizim binada düğün varr sanki evin içinde çalıp oyniler sen öslemişindir angara düünnerini hemii
umarım olmuştur bu kez.geçen hafta çekilmiştiiiiiiim
amin cnmm :Saruboceq: ben bide bilincimi yitiriyorum deprem anındaa senağlama
balkona felan koşuyom yaa senağlama
kız ben diyom yaa kızımın bişesi yok geçen gittim 2 bavul dolusu eşyası war yelekler hırkalar kıyafetler nevresimler...vb anacığım döktürmüş walla zemuszemusheeee kıyamam kadıncağız artık hevesinden ne yapsın yaa hihoyyyt
ayy merak ettim valla gelsin evinede koy bi resimm :lepi:
sende ne gösteriyon nan başkalarının dötünü kocanahemde ne kapasite var. gecen onume hamile bir bayan cikti, dotu arkaya dogru buyumus gobeginden buyuktu. ben faltasi olmus gozlerle esime gosterdim. iki saat anlayamadi ne gosterdigimi, sonrada bana niye gosteriyon elalemin dotunu diye kizdi.:roflol:
amiinn cnmben 99 depreminde cok korkmustum. aylarca agladim kendime gelemedim. Rabbim kimseye gostermesin.
nannn bizim dötümüz kocaman oldu diyosss sen minnacık varis diyonn:dilcikar:anam bugün yemk derdim yok dışarda yiyecekmişiz zemuszemus
nan selülüt olmasın die bacağıma kese atıyom kan dolaşımım hızlansın diye
amaaaa minnacık bir varisim var
başka zaman başka bi döte baksa kızardın ama demiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol:hemde ne kapasite var. gecen onume hamile bir bayan cikti, dotu arkaya dogru buyumus gobeginden buyuktu. ben faltasi olmus gozlerle esime gosterdim. iki saat anlayamadi ne gosterdigimi, sonrada bana niye gosteriyon elalemin dotunu diye kizdi.:roflol:
süpe walla maşallahh
nan sen artık çocuklu bi kadınsın sakin olman lazım panik yok
öleceksek zaten oturduğumuz yerdede gideriz Allahım korusun :Saruboceq:
hemde ne kapasite var. gecen onume hamile bir bayan cikti, dotu arkaya dogru buyumus gobeginden buyuktu. ben faltasi olmus gozlerle esime gosterdim. iki saat anlayamadi ne gosterdigimi, sonrada bana niye gosteriyon elalemin dotunu diye kizdi.:roflol:
aman Allah korusun kiz. depremden diil, kendini asagi falan atarsan zarar gorursun mazallah. :1shok:sakin olmak lazim ama o anda tabiki cok zor, hele evde cocuk olunca insan onu nasil koruyacagini bilemiyor.
oyyy masallah.baya buyumus.hihoyyyt
kız ben diyom yaa kızımın bişesi yok geçen gittim 2 bavul dolusu eşyası war yelekler hırkalar kıyafetler nevresimler...vb anacığım döktürmüş walla zemuszemus
sende ne gösteriyon nan başkalarının dötünü kocanalmaz: adam haklı walla tebik ederim enişteyii vereliniortak
:lepi: olmuş nan hemide süper olmuşş
walla manken gibisin gıııı maşallah
ebru şallımı gördüm neeee
amiinn cnm
nannn bizim dötümüz kocaman oldu diyosss sen minnacık varis diyonn:dilcikar:
başka zaman başka bi döte baksa kızardın ama demiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol:
süpe walla maşallahh27+ gibi durmuyon nan dilmuhhh kaçı kıçını
sende ne gösteriyon nan başkalarının dötünü kocanalmaz: adam haklı walla tebik ederim enişteyii vereliniortak
amiinn cnm
nannn bizim dötümüz kocaman oldu diyosss sen minnacık varis diyonn:dilcikar:
başka zaman başka bi döte baksa kızardın ama demiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 allam yaa kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: ohhhh valla içim kıpraştı kııızzz :roflol:
hee kızz valla herkes ondan korkuyoo senağlama
atacam kendimi bi yerden maaz allahh senağlama
kızzz dilmuuhhh maşşallaaaaahhhh
senmi çok kilo almışın :sinifsinif: maşşallaah çok hoşsun bacıımm a.s.
ayyyyyyy sağolun kızlaaaaaar.şişko deelim dimiiiiiiii
ayyyyyyy sağolun kızlaaaaaar.şişko deelim dimiiiiiiii
niee nan gel birlikte oynayakkk angaradan bir yel esti galadaaan galadaaan alar geçti yıllar geçti aradan dilekk dileekk sülalenn kelekkk:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay bana fenalık geldi gülmekten
falla benim hem ist.da hem angarada oldu düğün bide köyde mi yapsak dedükk emme duramadık okadarrr:roflol::roflol:benim düğünde ankarada olmuştu hımmm nereydi ora demetevlermiydi orda bi düğün salonu vardııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?