2009 Kasm Anneleri

nan sen artık çocuklu bi kadınsın sakin olman lazım panik yok

öleceksek zaten oturduğumuz yerdede gideriz Allahım korusun :Saruboceq:

ayy elimde olsa keşkee :sinifsinif::sinifsinif:

katiliyorum edacim. bebegin icin cok sakin olmalisin.

mesela normalde bende cabuk panik yaparim. ama oglan ateslenip, hastalandigi zaman esim benden beter paniklerdi. eee, bu durumda benim sakin olmam lazimdi. umarim esin sakindir.

kızz napam yaa bu konuda olamıyom işteee :sinifsinif::sinifsinif:
mantık felan kalmıyo bende o andaaa:sinifsinif:
nefes almayı kesiyorum biliyomusunn senağlama

kızlar aranızda saç boyatan varmı.ya ben doğumdan hemen sonra saçımı boyatam diyom ama süt verirkende boyatma diyolar.nasıl yapcaksınız siz.ya siyah miyah yokta saçımda alaca bulaca oldu.uçları kızıl dipleri kahve oldu.uçları kırıldı.ayyyyy şöyle mavi siyah yapam diyom çok özledim eskiden hep mavi siyahtı gözlerim ortaya çıkıyomuuuuuuş

kızz napam yaa bu konuda olamıyom işteee :sinifsinif::sinifsinif:
mantık felan kalmıyo bende o andaaa:sinifsinif:
nefes almayı kesiyorum biliyomusunn senağlama

bebegini kucagina alinca gecer tatlim. bebegin herseyden once geldigi icin senin canin ikinci planda kaliyor. hic merak etme.a.s.

cersu, su %50 indirimli sitenin adresini sen mi vermistin? o kadar guzel seyler varki, agzimin sularina yetisemiyorum.delikafadulden

ne siskosu tatlim, mis gibi hamilesin.opuyorumnanaktan

şişko muuuklava: sen şişkoysan biz neyiz o zaman :uhm:

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

yok artık amaaaan o kadar düğün çekemezdim ben gııııııı.düğünde sevmediğim tek şey gelip şapur şupr öpüyolar bide bi ton fotoğraf çekiliyolar deli oluyom.anaaaaaam bırakmadılar kocişimle yalnız çekilek

ayyyyyyy sağolun kızlaaaaaar.şişko deelim dimiiiiiiii
delüüüüüüüüklava:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 allam yaa kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: ohhhh valla içim kıpraştı kııızzz :roflol:
gel oynuyak cicimm ben alıştım artıkk emme şinci bunlar halaya bağlandılar nannn

sağol canım sizler daha hoşsunuz biliyonuz dimiiiiiiiiii

kızzz maşşalhın var vallaaa taş gibisinn :lepi:

ohh ohhhh :dance::dance::dance::dance:

dogumdan sonra uclari kestirip, diplere yakin yerden boyatsan olmaz mi.

cnm bende doğum yapınca hemen 1 hafta boyatcam :lepi:
ölee emzikten kesmeyide bekleyememm lmaz:

bebegini kucagina alinca gecer tatlim. bebegin herseyden once geldigi icin senin canin ikinci planda kaliyor. hic merak etme.a.s.

inşallah cnmm yaaa :Saruboceq:

cersu, su %50 indirimli sitenin adresini sen mi vermistin? o kadar guzel seyler varki, agzimin sularina yetisemiyorum.delikafadulden

hadi yaa bidaaa koyun ayyy ben kaydetmemişimmm :sinifsinif:

delüüüüüüüüklava:

gel oynuyak cicimm ben alıştım artıkk emme şinci bunlar halaya bağlandılar nannn

olsun kızz halayda severün beeenn :dance::dance::dance:

falla ben memnunum 2 kez gelinlik giydim 2 düğün de çok güsel oldu tabe köyde yapma kısmı şakaydı zaten köy düğünleri 4 gün sürüyoo o kadar bekleyemezdik nan naniknaniknaniknanik

falla ben memnunum 2 kez gelinlik giydim 2 düğün de çok güsel oldu tabe köyde yapma kısmı şakaydı zaten köy düğünleri 4 gün sürüyoo o kadar bekleyemezdik nan naniknaniknaniknanik

hee seninde tubişim gibin sabrın tükenmişmiydi nan :roflol::roflol::roflol::roflol:

dogumdan sonra uclari kestirip, diplere yakin yerden boyatsan olmaz mi.

ay bilmiyorum ya kararsız kaldım hani uçlarını doğumdan sonra hallederimde işte bu boya işi kafamı karıştırıyo.bitkisel boya yapsam olmaz belkim bişey.ya doktora soram en iyisi ne edem böyle yamalıklı çok çirkin

hehe valla ben her haltı yalnız yaptığım için çekemezdim 2 düğün.benim düğünümde akrabalarım adi oldukları için yoklardı ve ben yalnız boynu bükük evlendim.bi teyzem gelmişti.birinin çocuğu hasta olmuş birinin hava soğuk diye çocuğu hasta olurmuş bi başkası küsmüş amaaaaaaan benim şansım pek yok akraba yönünden.neyse ayyyyy

hee seninde tubişim gibin sabrın tükenmişmiydi nan :roflol::roflol::roflol::roflol:

brnim koca manyak fenerbahçelidir düğünümüz olduğu gün f.behçe maçı war diye delirmişti zaten :bbo: ewe gelince oturdu maç özetlerini seyretti :roflol:

bende yalnızım kocişim işe gittiiiiiiiii ühüüüüüüüüüüü sıkılıyom ben şimdideeeeeeenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…