nan sen artık çocuklu bi kadınsın sakin olman lazım panik yok
öleceksek zaten oturduğumuz yerdede gideriz Allahım korusun :Saruboceq:
katiliyorum edacim. bebegin icin cok sakin olmalisin.
mesela normalde bende cabuk panik yaparim. ama oglan ateslenip, hastalandigi zaman esim benden beter paniklerdi. eee, bu durumda benim sakin olmam lazimdi. umarim esin sakindir.
kızz napam yaa bu konuda olamıyom işteee :sinifsinif::sinifsinif:
mantık felan kalmıyo bende o andaaa:sinifsinif:
nefes almayı kesiyorum biliyomusunn senağlama
ne siskosu tatlim, mis gibi hamilesin.opuyorumnanaktan
şişko muuuklava: sen şişkoysan biz neyiz o zaman :uhm:
niee nan gel birlikte oynayakkk angaradan bir yel esti galadaaan galadaaan alar geçti yıllar geçti aradan dilekk dileekk sülalenn kelekkk
sositososito:roflol::roflol:
falla benim hem ist.da hem angarada oldu düğün bide köyde mi yapsak dedükk emme duramadık okadarrr:roflol::roflol:
delüüüüüüüüayyyyyyy sağolun kızlaaaaaar.şişko deelim dimiiiiiiii
gel oynuyak cicimm ben alıştım artıkk emme şinci bunlar halaya bağlandılar nannnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 allam yaa kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: ohhhh valla içim kıpraştı kııızzz :roflol:
sağol canım sizler daha hoşsunuz biliyonuz dimiiiiiiiiii
niee nan gel birlikte oynayakkk angaradan bir yel esti galadaaan galadaaan alar geçti yıllar geçti aradan dilekk dileekk sülalenn kelekkk
sositososito:roflol::roflol:
falla benim hem ist.da hem angarada oldu düğün bide köyde mi yapsak dedükk emme duramadık okadarrr:roflol::roflol:
kızlar aranızda saç boyatan varmı.ya ben doğumdan hemen sonra saçımı boyatam diyom ama süt verirkende boyatma diyolar.nasıl yapcaksınız siz.ya siyah miyah yokta saçımda alaca bulaca oldu.uçları kızıl dipleri kahve oldu.uçları kırıldı.ayyyyy şöyle mavi siyah yapam diyom çok özledim eskiden hep mavi siyahtı gözlerim ortaya çıkıyomuuuuuuş
kızlar aranızda saç boyatan varmı.ya ben doğumdan hemen sonra saçımı boyatam diyom ama süt verirkende boyatma diyolar.nasıl yapcaksınız siz.ya siyah miyah yokta saçımda alaca bulaca oldu.uçları kızıl dipleri kahve oldu.uçları kırıldı.ayyyyy şöyle mavi siyah yapam diyom çok özledim eskiden hep mavi siyahtı gözlerim ortaya çıkıyomuuuuuuş
bebegini kucagina alinca gecer tatlim. bebegin herseyden once geldigi icin senin canin ikinci planda kaliyor. hic merak etme.a.s.
cersu, su %50 indirimli sitenin adresini sen mi vermistin? o kadar guzel seyler varki, agzimin sularina yetisemiyorum.delikafadulden
delüüüüüüüüklava:
gel oynuyak cicimm ben alıştım artıkk emme şinci bunlar halaya bağlandılar nannn
falla ben memnunum 2 kez gelinlik giydim 2 düğün de çok güsel oldu tabe köyde yapma kısmı şakaydı zaten köy düğünleri 4 gün sürüyoo o kadar bekleyemezdik nan naniknaniknaniknanikŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz
yok artık amaaaan o kadar düğün çekemezdim ben gııııııı.düğünde sevmediğim tek şey gelip şapur şupr öpüyolar bide bi ton fotoğraf çekiliyolar deli oluyom.anaaaaaam bırakmadılar kocişimle yalnız çekilek
kızzz maşşalhın var vallaaataş gibisinn :lepi:
ohh ohhhh :dance::dance::dance::dance:
delüüüüüüüüklava:
gel oynuyak cicimm ben alıştım artıkk emme şinci bunlar halaya bağlandılar nannn
falla ben memnunum 2 kez gelinlik giydim 2 düğün de çok güsel oldu tabe köyde yapma kısmı şakaydı zaten köy düğünleri 4 gün sürüyoo o kadar bekleyemezdik nan naniknaniknaniknanik
he gıııı duramaz olduydukk deermişimmmhee seninde tubişim gibin sabrın tükenmişmiydi nan :roflol::roflol::roflol::roflol:
gule gule ben de gidim ocaa bi yimek koyim herüf aç gelürrayy kızlar ben acil kaçtım kociş aşağıda bekliy markete gidiyomm opuyorumnanaktan
dogumdan sonra uclari kestirip, diplere yakin yerden boyatsan olmaz mi.
falla ben memnunum 2 kez gelinlik giydim 2 düğün de çok güsel oldu tabe köyde yapma kısmı şakaydı zaten köy düğünleri 4 gün sürüyoo o kadar bekleyemezdik nan naniknaniknaniknanik
ayy kızlar ben acil kaçtım kociş aşağıda bekliy markete gidiyomm opuyorumnanaktan
he gıııı duramaz olduydukk deermişimmm
gule gule ben de gidim ocaa bi yimek koyim herüf aç gelürr
hee seninde tubişim gibin sabrın tükenmişmiydi nan :roflol::roflol::roflol::roflol:
brnim koca manyak fenerbahçelidir düğünümüz olduğu gün f.behçe maçı war diye delirmişti zaten :bbo: ewe gelince oturdu maç özetlerini seyretti :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?