cnm üsüldümm fazla akrabada gına getiriyo bazen :kedi: olsun nan bis varıs ya ne isteğin olursa bize de senay bilmiyorum ya kararsız kaldım hani uçlarını doğumdan sonra hallederimde işte bu boya işi kafamı karıştırıyo.bitkisel boya yapsam olmaz belkim bişey.ya doktora soram en iyisi ne edem böyle yamalıklı çok çirkin
hehe valla ben her haltı yalnız yaptığım için çekemezdim 2 düğün.benim düğünümde akrabalarım adi oldukları için yoklardı ve ben yalnız boynu bükük evlendim.bi teyzem gelmişti.birinin çocuğu hasta olmuş birinin hava soğuk diye çocuğu hasta olurmuş bi başkası küsmüş amaaaaaaan benim şansım pek yok akraba yönünden.neyse ayyyyy
brnim koca manyak fenerbahçelidir düğünümüz olduğu gün f.behçe maçı war diye delirmişti zaten :bbo: ewe gelince oturdu maç özetlerini seyretti :roflol:
neen ayıp nann hepimizin karnı burnunda gııı ayıbı mı kaldııhadi güle güle tatlım
aaaaaaaa çok ayıp:kedi:
afiyet olsun
:roflol::roflol::roflol::roflol: yook cicim biz anın keyfini sürdük bayaabrnim koca manyak fenerbahçelidir düğünümüz olduğu gün f.behçe maçı war diye delirmişti zaten :bbo: ewe gelince oturdu maç özetlerini seyretti :roflol:
cnm üsüldümm fazla akrabada gına getiriyo bazen :kedi: olsun nan bis varıs ya ne isteğin olursa bize de sen
neen ayıp nann hepimizin karnı burnunda gııı ayıbı mı kaldıı
:roflol::roflol::roflol::roflol: yook cicim biz anın keyfini sürdük bayaa
:roflol: :roflol:
koca bir yuhhhh diyorum, baska da birsey demiyorum. bunun ustune denmez zaten.:bbo:
neen ayıp nann hepimizin karnı burnunda gııı ayıbı mı kaldıı
:roflol::roflol::roflol::roflol: yook cicim biz anın keyfini sürdük bayaa
benim herüf boşuna mı topiğin en ayu herüfü seçildiinaniknanik
benim herüf boşuna mı topiğin en ayu herüfü seçildiinaniknanik
kızlar merhaba ben geldim öğleden sonra beyin cerrahına gittim dr mr cektirmemi istedi kadın doğumcun ile görüş ondan sonrada mr çektir onu görmem lazım dedi sıkıntı yaşayacaksın bu belli dedi ama neler yapabılırız bunun için mr görmemiz gerek dedi
kendi dr umu aradım mr çektirmem gerekiyo napim dedim herhangi bir zararı yok gerektiğinde anne karnında bebeğede mr çektiriyoruz dedi
p.tesi sabah 9:45 te mr için randevu aldık kızlar
inanın ne yapacağımı bilmiyorum her iki dr da zararı yok dedi ama yinede içimde korku var
bebeğime bir zarar vermez inşallah
selam kızlar a.s.
kızlar merhaba ben geldim öğleden sonra beyin cerrahına gittim dr mr cektirmemi istedi kadın doğumcun ile görüş ondan sonrada mr çektir onu görmem lazım dedi sıkıntı yaşayacaksın bu belli dedi ama neler yapabılırız bunun için mr görmemiz gerek dedi
kendi dr umu aradım mr çektirmem gerekiyo napim dedim herhangi bir zararı yok gerektiğinde anne karnında bebeğede mr çektiriyoruz dedi
inanın ne yapacağımı bilmiyorum her iki dr da zararı yok dedi ama yinede içimde korku var
benimki daha komikti.düğünden çıktık geldik köye.kaynanamlar gitmiyo kocişe dedim gönder beni ilgilendirmez oda zar zor göndermişti kaynanamları evden.tabi evden gidene kadar bi ton misafir geldi yemek falan yendi ohoooooooooooooooooooo
selam kızlar a.s.
haketmiş nannn sırnaşık şeybenim herüf boşuna mı topiğin en ayu herüfü seçildiinaniknanik
geçmiş olsun canımkızlar merhaba ben geldim öğleden sonra beyin cerrahına gittim dr mr cektirmemi istedi kadın doğumcun ile görüş ondan sonrada mr çektir onu görmem lazım dedi sıkıntı yaşayacaksın bu belli dedi ama neler yapabılırız bunun için mr görmemiz gerek dedi
buyrunnnnnnnnnvallahi hak etmis. ahanda kupasi.:hooray:
sizinkide bi tuhaf olmuş heeebenimki daha komikti.düğünden çıktık geldik köye.kaynanamlar gitmiyo kocişe dedim gönder beni ilgilendirmez oda zar zor göndermişti kaynanamları evden.tabi evden gidene kadar bi ton misafir geldi yemek falan yendi ohoooooooooooooooooooo
slm özlemselam kızlar a.s.
napıyonuz nasıl gidiyo :CüvCüv:selam canim.opuyorumnanaktan
kaynananlar dugunden sonra ne bekliyorlardi da gitmiyorlardi tatlim? ne anlayissiz insanlar ya, gidin rahat verin di mi?kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun cnm zararı olmadığını duymuştum daha önce sen içini rahat tut allah korur onukızlar merhaba ben geldim öğleden sonra beyin cerrahına gittim dr mr cektirmemi istedi kadın doğumcun ile görüş ondan sonrada mr çektir onu görmem lazım dedi sıkıntı yaşayacaksın bu belli dedi ama neler yapabılırız bunun için mr görmemiz gerek dedi
hoşgeldin cnmselam kızlar a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?