2009 Kasm Anneleri

cnm üsüldümm fazla akrabada gına getiriyo bazen :kedi: olsun nan bis varıs ya ne isteğin olursa bize de sen

hadi güle güle tatlım

aaaaaaaa çok ayıp:kedi:

afiyet olsun
neen ayıp nann hepimizin karnı burnunda gııı ayıbı mı kaldıı
brnim koca manyak fenerbahçelidir düğünümüz olduğu gün f.behçe maçı war diye delirmişti zaten :bbo: ewe gelince oturdu maç özetlerini seyretti :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol: yook cicim biz anın keyfini sürdük bayaa

cnm üsüldümm fazla akrabada gına getiriyo bazen :kedi: olsun nan bis varıs ya ne isteğin olursa bize de sen

canıııııım iyii varsınız Şeniz
neen ayıp nann hepimizin karnı burnunda gııı ayıbı mı kaldıı
:roflol::roflol::roflol::roflol: yook cicim biz anın keyfini sürdük bayaa

hehe doğruuuuuuuuuuuuu

benim herüf boşuna mı topiğin en ayu herüfü seçildiinaniknanik

benimki daha komikti.düğünden çıktık geldik köye.kaynanamlar gitmiyo kocişe dedim gönder beni ilgilendirmez oda zar zor göndermişti kaynanamları evden.tabi evden gidene kadar bi ton misafir geldi yemek falan yendi ohoooooooooooooooooooo

kızlar merhaba ben geldim öğleden sonra beyin cerrahına gittim dr mr cektirmemi istedi kadın doğumcun ile görüş ondan sonrada mr çektir onu görmem lazım dedi sıkıntı yaşayacaksın bu belli dedi ama neler yapabılırız bunun için mr görmemiz gerek dedi
kendi dr umu aradım mr çektirmem gerekiyo napim dedim herhangi bir zararı yok gerektiğinde anne karnında bebeğede mr çektiriyoruz dedi
p.tesi sabah 9:45 te mr için randevu aldık kızlar
inanın ne yapacağımı bilmiyorum her iki dr da zararı yok dedi ama yinede içimde korku var
bebeğime bir zarar vermez inşallah

canim, sorun yok dedilerse yoktur. Insallah hersey guzel cikar.a.s.

selam kızlar a.s.

hoşgeldin canımcım

canım allah yardımcınız olsun.doktorlar bişey olmaz dediyse içini ferah tut allaha sığın canım.rabbim yardımcınız olsun inşallah herşey gönlünüzce olur.ama sen sıkma canını

kaynananlar dugunden sonra ne bekliyorlardi da gitmiyorlardi tatlim? ne anlayissiz insanlar ya, gidin rahat verin di mi?kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım

vallahi hak etmis. ahanda kupasi.:hooray:
buyrunnnnnnnnn
sizinkide bi tuhaf olmuş heee
selam kızlar a.s.
slm özlem

caım benim bak iki doktorda sakınca yok demiş Allahın izniyle bişey olmass :Saruboceq:

geçmiş olsun cnm zararı olmadığını duymuştum daha önce sen içini rahat tut allah korur onu
selam kızlar a.s.
hoşgeldin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…