buyrunnnnnnnnn
sizinkide bi tuhaf olmuş heee
slm özlem
caım benim bak iki doktorda sakınca yok demiş Allahın izniyle bişey olmass :Saruboceq:
töbe töbe töbee iyi gelip ortanızda yatmadı nanngı bişey olmaz ne gerek var gitmeye diyo kadın anaaaaam valla unut o zaman dediydim kocişeeeeekaydirigubbakcemile3
canim, sorun yok dedilerse yoktur. Insallah hersey guzel cikar.a.s.
hoşgeldin canımcım
canım allah yardımcınız olsun.doktorlar bişey olmaz dediyse içini ferah tut allaha sığın canım.rabbim yardımcınız olsun inşallah herşey gönlünüzce olur.ama sen sıkma canını
gı bişey olmaz ne gerek var gitmeye diyo kadın anaaaaam valla unut o zaman dediydim kocişeeeeekaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım a.s.geçmiş olsun cnm zararı olmadığını duymuştum daha önce sen içini rahat tut allah korur onu
hoşgeldin cnm
töbe töbe töbee iyi gelip ortanızda yatmadı nann
geçmiş olsun cnm zararı olmadığını duymuştum daha önce sen içini rahat tut allah korur onu
sağol canım
inlallah bir zararı olmaz bebeğime bişey olmasında
töbe töbe töbee iyi gelip ortanızda yatmadı nann
senin kaynana da koca bir yuhhhh, cumbur cemaat oturcaklarmiymis.kaydirigubbakcemile3
inşallah canım allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
inşallah canım allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
allaha emanet canım allah yardım etsin inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
kızlar bişey sorcam. 7 aylık olduktan sonra kaç haftada bir doktora kontrole gitcez.ya benim doktor bir ay sonra gel dedi ama bizim bu aylar tehlikeli değilmi yani geç olmazmıki.
ben yaklasik bir ay once dr. degistirdim. eski dr. cok pimpirikliydi. 15 gunde bir doktordaydim. nerdeyse salondan mutfaga gecme diycekti.
simdiki dr. ise cok rahat. yazliga gidicem, bir sorun var mi diyorum, git gelince gelirsin diyor. hepsi farkli.
ama bildigim kadariyla 36. haftadan sonra her hafta gitmek gerekiyor.
bacım ben şimdi 28 haftalık oldum.doktorada 10 gün önce gitmiştim ne etsemki şimdi ya bir ay çok uzun geldi bu haftalar için bana.ben bir ay beklemeyeyim dimi 10 gün sonra gidemmi ne edem
bacım ben şimdi 28 haftalık oldum.doktorada 10 gün önce gitmiştim ne etsemki şimdi ya bir ay çok uzun geldi bu haftalar için bana.ben bir ay beklemeyeyim dimi 10 gün sonra gidemmi ne edem
simdi, bir muayene olunca 15 icinde kontrol olmuyor mu? ben hep oyle yapiyorum. bir muayene, bir kontrol. basindan beri 15 gunde bir dr.dayim.
simdi, bir muayene olunca 15 icinde kontrol olmuyor mu? ben hep oyle yapiyorum. bir muayene, bir kontrol. basindan beri 15 gunde bir dr.dayim.
canım doktorun söylediğini yap demekki her şey yolundakii böyle söylemiş biz çok pimpirikleniyoruzz onlar gerekli kontrolleri yapıyor zaten ama yinede sen bilirsinn
bacım benim karışık ya.ben vana geldiğimden beri hiç öyle programlı değilim.ben en son 30unda gittim doktora oda tahlillerim vardı sonuç gösterdim ilaç falan yazdı.ya ben o zaman bir hafta on gün sonra gidem doktora beklemeyeyim bir ay.ya ne olur ne olmaz dimi ama.sağol bacım
benim doktor da başta öyleydii kanama oluyodrdum yaa şimdi muayeneden sonra 20 gün sonra çağırdı kontrole 24.gidicem nasipsee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?