ama br ay sonra hemen hemen sekiz aylık oluyorum biraz geç değilmi.yani ne bilem ne olur ne olmaz.dediğin gibi pimpirikliyiz ilk bebişler böyle oluyo galiba
sen yap oyle canim, icin rahat etsin.
sağol canım.
aaaaa şimdi haberleri izliyomda
kadın normal doğum olacakmış ama son anda bi sorun olmuş ve sezeryan yapılması gerekiyomuş ama aile normal diye tutturmuş.sonra bebiş doğduktan sonra meme emerken kolunda tuhaf bi hareket olmuş kuveze koymak gerekiyomuş ama aile izin vermemiş.çocuk sakat kalacak denmiş ama anlamamışlar doktorlarda mahkemeye başvurmuş.aileden almışlar bebişi çocuk esirgemeye.allah alllah ne insanlar var ama.gerçi bebişi şimdi ailesine geri vermişler.ailede sırf para gitmesin diye böyle davranmış
muayene parasi icinde kontrolde hakkimiz. o kadar para veriyoruz, kontrol hakkimiz. hem insanin ici rahatliyor.
valla benim ikinci, ben ilkinden daha pimpirikliyim. ilkinde boyle diildim.:roflol:
ya burda özel hastaneye gidiyom ben ama muayene ücreti almıyolar galiba maaştan kesinti oluyomuş.ama yinede hakkımız
hehe artık ikincide bizde rahatlarız inşallah
haydi ben kactim. byeee..
kiz ben ilkinde boyle diildim, ikincide pimpiriklendim dedim.:roflol:
aslinda rahat olmak lazim. bizim bir tanidik var, 40 ina yakin. ikinci bebegine hamile oda. kazara kalmis, 4. veya 5. ayda amniyosenteze gitmis, bir daha da gitmemis. bu ayin sonunda doguracak.-tatlicadiarzu-
bide bana bak. benim kiz bir hafta icinde sadece 50gr almis diye doktordan geldigimden beri kafayi yiyorum.:bbo:
naber kizlar napiosunuz
iyidir canim bakayim birazcik dedim kim ne alemde diyeiyidir şekercim senden nbr
iyidir canim bakayim birazcik dedim kim ne alemde diye
kenyaa bugün ugrasmisti resim eklemek icin yapamamisti onun cicilerini ekledim..bakalim görünce ne dicekkaydirigubbakcemile3
aaaa iyi yapmışın bende bakam gidip
git bak ....haberi yok haa görünce ne dicek cok merak ediyorum :roflol:
yeni bir yöntem buldum cikmayan resimleri düzeltip eklemeyi cözdüm denemek istedim oluomu diye
hehe süper öyle bişeymi varmış.iyi ya çıkmazsa resimlerimiz sana havale ederiz
aslinda cok basit yapilip düzeltiliyo...banada kocam anlatti nasil yapio diye ama türkceden nasil anlatirim sana bilmiyorum...
iyisimi resimler cikmadigi zaman bana müracat etsin yapamayanlar kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?