2009 Kasm Anneleri

sen yap oyle canim, icin rahat etsin.

sağol canım.

aaaaa şimdi haberleri izliyomda
kadın normal doğum olacakmış ama son anda bi sorun olmuş ve sezeryan yapılması gerekiyomuş ama aile normal diye tutturmuş.sonra bebiş doğduktan sonra meme emerken kolunda tuhaf bi hareket olmuş kuveze koymak gerekiyomuş ama aile izin vermemiş.çocuk sakat kalacak denmiş ama anlamamışlar doktorlarda mahkemeye başvurmuş.aileden almışlar bebişi çocuk esirgemeye.allah alllah ne insanlar var ama.gerçi bebişi şimdi ailesine geri vermişler.ailede sırf para gitmesin diye böyle davranmış

sirf para gitmesin diye dogrudan cope atsalarmis. tobe tobe.klava:

muayene parasi icinde kontrolde hakkimiz. o kadar para veriyoruz, kontrol hakkimiz. hem insanin ici rahatliyor.

ya burda özel hastaneye gidiyom ben ama muayene ücreti almıyolar galiba maaştan kesinti oluyomuş.ama yinede hakkımız
valla benim ikinci, ben ilkinden daha pimpirikliyim. ilkinde boyle diildim.:roflol:

hehe artık ikincide bizde rahatlarız inşallah

aslinda rahat olmak lazim. bizim bir tanidik var, 40 ina yakin. ikinci bebegine hamile oda. kazara kalmis, 4. veya 5. ayda amniyosenteze gitmis, bir daha da gitmemis. bu ayin sonunda doguracak.-tatlicadiarzu-

bide bana bak. benim kiz bir hafta icinde sadece 50gr almis diye doktordan geldigimden beri kafayi yiyorum.:bbo:

ayyyyyyyy oda abartılı bacım ne bilem onunki daha tahlikeli yaşa bağlı olarak gitmezmi insan.seninkide normal beeeee her hafta çok almaz zaten sıkma canını.sen sütünü iç meyveni ye ak vitaminlerini o alır hepsini sıkmana gerek yokki şekerim.bizimki biraz delilikmi ne

hehe süper öyle bişeymi varmış.iyi ya çıkmazsa resimlerimiz sana havale ederiz

aslinda cok basit yapilip düzeltiliyo...banada kocam anlatti nasil yapio diye ama türkceden nasil anlatirim sana bilmiyorum...
iyisimi resimler cikmadigi zaman bana müracat etsin yapamayanlar kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…