ebiscecim ve tuğbacım siz niye konuşmuyonuz yoksa geçmişemi daldınız gıııııııııı
kk açık ama ben başında değilim canım
biras kendime bakım yapıomm zemuszemus
şekercim ne ediyon bakem.gııııııı valla kendinize nasıl bakım yapıyonuz ben kozmetik kullanmamaya çalışıyorum ya.nasıl bakım gııııııı söle bakim
acuk yolundum şimdi manikürümü yapıom birasdanda pediküre geçicem zemuszemus
ohhhhh süper.yaaaa ben ayaklarıma uzanamıyom göbişim acıyo seninki acımıyomu datlum.gıııııııı dur bende az manikür yapam.ya bişey diycem ojenin bi zararı yok diyolar ama ben yinede sürmüyom siz sürüyonuzmu.ay ben çok severim oje.ojesiz gezmezdim şimdi hiç sürmüyom
kızlar ya napıyonuz bakiim ben bayadır kkdayım ama başka topiğe takıldım okuyodum
off canım sıkılıyo çok fena
cicim bi yandan temislikk yapıodum emme bitti evi süpürdüm sildimm toz aldım banyo wc ovdum yimeem de hazırr şinci kociş arasın deyi bekliom markete gidiceess nab herkes markete gidiyy benim neim eksik nannn ben de gitcem işteenaniknanikebiscecim ve tuğbacım siz niye konuşmuyonuz yoksa geçmişemi daldınız gıııııııııı
anam zor oluyoo ama napıyımm zaten ölee kuaförden cıkmış gibi olmuyoki acuk temiz görünsün yeter
ben oje kullanmıyomm ama zararı yoktur bencee
cicim bi yandan temislikk yapıodum emme bitti evi süpürdüm sildimm toz aldım banyo wc ovdum yimeem de hazırr şinci kociş arasın deyi bekliom markete gidiceess nab herkes markete gidiyy benim neim eksik nannn ben de gitcem işteenaniknanik
canım valla ben eğilemiyorum ayağıma.o yüzden kocişten rica etcem artık.hamilelik döneminde kuaföre manikür ve pedükür için gitmeye karşıyım ya ondan kocişten isteyecem artık ne edem
hangi topik olcak şimdilerde en büyük derdim tüy sorunu
utanıyorum ama sormam lazım; siz nasıl hallediyorsunuz kızlar ya, göbekten dolayı göremez oldum
kız kocişin eline bırakılır mı o iş
mazallah parmayını kopartır kız
hehe alemsin oda doğru ama ne edem göbiş acıdıkça bende korkuyom.ne etcez bacım bi ay sonra hiç uzanamayacaz o zaman ne etcez
ayyy bugün 2 saatte zor aldım sölemesi ayıp koydum aynayı ölee zar zor yaptım ama hayatımda ilk defa morarttım yanii artık bi dahakıne kuaföre gidicem kaçışım yok napıyım
anam o zmaanda pedikürüm eksik kalsın napıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?