2009 Kasm Anneleri

cerin gııııııı nere gittin aniden.bi baktım yoksun ekle dedin resmini sonra bi baktım yoksun alçak karuuuuuuuuu

şekercim ne ediyon bakem.gııııııı valla kendinize nasıl bakım yapıyonuz ben kozmetik kullanmamaya çalışıyorum ya.nasıl bakım gııııııı söle bakim

acuk yolundum şimdi manikürümü yapıom birasdanda pediküre geçicem zemuszemus

acuk yolundum şimdi manikürümü yapıom birasdanda pediküre geçicem zemuszemus

ohhhhh süper.yaaaa ben ayaklarıma uzanamıyom göbişim acıyo seninki acımıyomu datlum.gıııııııı dur bende az manikür yapam.ya bişey diycem ojenin bi zararı yok diyolar ama ben yinede sürmüyom siz sürüyonuzmu.ay ben çok severim oje.ojesiz gezmezdim şimdi hiç sürmüyom

anam zor oluyoo ama napıyımm zaten ölee kuaförden cıkmış gibi olmuyoki acuk temiz görünsün yeter
ben oje kullanmıyomm ama zararı yoktur bencee

ebiscecim ve tuğbacım siz niye konuşmuyonuz yoksa geçmişemi daldınız gıııııııııı
cicim bi yandan temislikk yapıodum emme bitti evi süpürdüm sildimm toz aldım banyo wc ovdum yimeem de hazırr şinci kociş arasın deyi bekliom markete gidiceess nab herkes markete gidiyy benim neim eksik nannn ben de gitcem işteenaniknanik

anam zor oluyoo ama napıyımm zaten ölee kuaförden cıkmış gibi olmuyoki acuk temiz görünsün yeter
ben oje kullanmıyomm ama zararı yoktur bencee

canım valla ben eğilemiyorum ayağıma.o yüzden kocişten rica etcem artık.hamilelik döneminde kuaföre manikür ve pedükür için gitmeye karşıyım ya ondan kocişten isteyecem artık ne edem

hadi git bakalım şekerim haketmişin valla.bugünün hamaratı sensin alkisalkisalkis

hangi topik olcak şimdilerde en büyük derdim tüy sorunu
utanıyorum ama sormam lazım; siz nasıl hallediyorsunuz kızlar ya, göbekten dolayı göremez oldum

canım valla ben eğilemiyorum ayağıma.o yüzden kocişten rica etcem artık.hamilelik döneminde kuaföre manikür ve pedükür için gitmeye karşıyım ya ondan kocişten isteyecem artık ne edem

kız kocişin eline bırakılır mı o iş
mazallah parmayını kopartır kız

hangi topik olcak şimdilerde en büyük derdim tüy sorunu
utanıyorum ama sormam lazım; siz nasıl hallediyorsunuz kızlar ya, göbekten dolayı göremez oldum

ayyy bugün 2 saatte zor aldım sölemesi ayıp koydum aynayı ölee zar zor yaptım ama hayatımda ilk defa morarttım yanii artık bi dahakıne kuaföre gidicem kaçışım yok napıyım

ayyy bugün 2 saatte zor aldım sölemesi ayıp koydum aynayı ölee zar zor yaptım ama hayatımda ilk defa morarttım yanii artık bi dahakıne kuaföre gidicem kaçışım yok napıyım

bacım 7.aydan sonra tavsiye etmiyo doktorlar.erken doğuma neden oluyomuş.bence doktoruna bi sor.valla ben ağda kullanmıyom hamilelikte tabi kol altı bacaklar falan hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…